malik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 @jarjar :haklısın ama gs kolay büyük klup olmadı. kolay da küçülmedi. yavaş yavaş olan şeyler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 anadolu takımları ne olucak zegna, alın derbiler sizin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Fener çok büyük takım süper futbol oynuyo nasıl olsa şampiyonlar ya heyecan olsun dişye yapıyoırlar. Sonra 15 puan farkla şampiyon olmasınlar da az olsun, tadında olsun diye :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: Kezman'a Bülent'ten destek Kezman'ın Vestel Manisaspor kalecisi Bülent Ataman'a yaptığı hareketin ardından kırmızı kart görürken, Bülent'ten Kezman'a destek geldi. Fenerbahçeli futbolcunun kendisini sakatlamaya yönelik bir hareket içinde olmadığını söyleyen Bülent şöyle konuştu:"Kezman'ın kasten dizime bastığını sanmıyorum. Pozisyon gereği olduğunu düşünüyorum. Eğer bilerek bassaydı, bağlarım yırtılırdı. Ancak o bölgede zaten bir sakatlığım vardı. Kezman basınca, dizim gerçekten çok ağrıdı. Ben ağrı içinde kıcranırken olayın gelişimini izleyemedim. Kırmızı kart gördüğünü arkadaşlarım söyledi. Bilerek yaptığına inanmıyorum." dedi. Kaynak: DHA artık daha nolsun adamda bişi yapmadı dio hakem sadece kendi gormus heralde kırmızı kartlık bi pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 işte düşmez kalkmaz bir allah. geçen sene ligin başında çok berabere kaldı diye gs ile dalga geçen fenerliler şimdi başını taşlara vuruyorlardır kesin. ayrıca fenerin 2. tura çıksa bile bir milan, bir real madrid, bir barça kadar gidebileceğine inanmak istiyorum, ama bunun şu andaki mevcut durumda imkansız olduğunu görememek de imkansız. bu halde de ligi bırakıp tamamen avrupa kupalarına dönmesi mantıklı gelmiyor bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 küme düşmicek di mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bu işler kısmeD nasiB meseleleri sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 fener ilk yarıda bütün derbileri içerde oynayacak. 3-4 maçlık seri yakayalıp derbileri kazanırsa herşey değişir bide bugünkü fotomaçın manşetine bakın. ulan bu kadar yalancılık amigoluk olmaz. http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fotomac [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 13:19 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Benim bildiğim mahalle maçlarında oluyordu "senin adamın gol/faul/penaltı değil dedi" muhabbeti. Kırmızı kart pozisyonunu hala göremedim ama kalecinin yorumunun çok da sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum. Bu arada fotomaç'ın manşeti nasıl bi gerizekalılıktır.Sen hem Kezman'ın hareketine topa de, ondan sonra da kasıtlı değildi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Kırmızı kart görmek için kasıt gerekir zihniyetini bırakalım artık. Kezman'nın posizyonunu görmedim, zaten onun içinde söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 2008-2009 UEFA finali Şükrü Saracoglunda. O yüzden Şampiyonluk kasmıyoruz.nası olsa elimizin kiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 uefa ya tsl 3. sü ve türkiye kupası sahipleri gidebiliyo yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 saolsun fener beni yanıltmadı iddada alt yazdım daha 10.dk 1-1 olunca kuponu yırtıodm allahtan yırtmamışım.teşekkürler kezman teşekkürler zico :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=6+ekim+2007+vestel+manisaspor+fenerbahce+maci%2F%2311250588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ha ok. http://forum.paticik.com/konu.php?id=146344 [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 00:59 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar