maxrep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Merhabalar. Bag cindeki malzemelrin üstüne gelince özellikleri yaziyordu. Yeni patch den sonra bu özellik bende kayboldu. Bag adonu bile yükledim sorun çözülmedi ! Ne yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 addonlarından biri buna sebep oluyor. bende extended questlog buna sebep veren addon du. sildim düzeldi. ilk oyuna girdiğinde lua hatası cıkıyosa hangi addondan bahsettiğine bak, sonra sil onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Veya oyun içinde Escape tuşu - Interface - "Enable Lua Errors" seçeneğinin seçili olduğundan emin ol. Sonra kaydet değişiklik yaparsan, baglerini aç, hata vericektir mutlaka, hangi addon'dan kaynaklanıyor ona bak, değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 frame.xml die b isiler cikio addon u bulamaim tek tek sil yükle de üseniorm =) çözersem-çözerseniz bi zahmet bildiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 enable yaptim. ama olamdi tek ter adonlari silip bakacam. insallah düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bende de ustumde giydigim itemlar gozukmuyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hallettim. teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: zaidral 06 Ekim 2007, Cumartesi - 16:44 tarihinde demis ki: bende de ustumde giydigim itemlar gozukmuyor nedense senin problemin için oyunu repair et olmazsa sil tekrar kur kolay gele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 @maxrep nası düzelttin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 aramaya inanın.... http://forum.paticik.com/konu.php?id=189398 [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:29 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yahu xml yazan yerde addonun adı da yazıyor işte, biraz dikkatli oku o satırları goreceksin. tek tek ugrasılır mı psikopat mısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar