paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 harita birebir aynı çıktı nerdeyse demek ki o kadar da fake değilmiş :/
cado Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 arklarla oynayak dedik ama bir türlü kuramadım oyunu :S kurmaya çalışınca atıyor oyundan bug gibi bişemi bu
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Haritayı tam olarak indirebilmek için 4-5 kere download etmem gerekti. Oyun kurma menüsünde, haritayı seçtiğinizde sağ tarafta "loading" ekranın olması gereken yerde sadece bir soru işareti varsa, dosyayı tam olarak indirememişsiniz demektir. 2.54mb tam olarak, bir bak dosyaya derim.
guden Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Sabahtan beri oynuyoruz 8. elimiz galiba şimdi ^^ Pek bir bug bulamadık eski buglardan bir kaçı var hala freeze bug ını düzeltmişler ii olmuş çok çekiyorduk ondan. Yeni mysteri eklemiş icefrog abimiz kendini eğlendirmiş. mysterie haritadaki görünmez icefrog ları öldürdüğünüz zaman içlerinden harfler çıkıyor bu harfleri birleştirerek yaptığınız itemları sağ alt köşedeki adaya ya escape dagger la yada sol üst köşedeki portalla gidebilirsiniz. 3 kere tekrarladığınzda bu olayı Invoker summonlanıyor ve öldürdüğünüz zaman perma haste +%100 10x crit veren item düşüyor. Ama merak etmeyin normal oyunda kesmek imkansız wtf de bile 1saatinizi alıyor :) Naix in yeni hali imba olmuş diyemem daha kötüde olmuş diyemem sadece eski naix den tamamen farklı bi oynayış mantığı var eskisi gibi naix kasıp sadece atack verip kesmesini beklemiyoruz oynanışı daha zor. Yeni itemlara gelince genelde int leri düşünmüşler ve hoş olmuş. Pt nin yeni halini güzel buldum mkb için gereken 2 yeni item da bence iyi olmuş.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ya o icefrog'ları ilk seferde buldum, ?? amcamızı kestim de, 3 sefer nasıl yaptınız yahu? Ben icefrog'ları 2. kez bulana kadar creepler oyunu bitirdi.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mhla cok kolay xD. 3'ünüde kestim normal oyunda bitirmek imkansız tidenin ultisiyle şansa belki bulunur
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ya global brillance aura nedir böle sıkış bişi yok.
guden Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Çok hoş olmuş bence global olması artık insanlar o skille vericek genelde pek tercih edilmezdi state verirdi herkes.
Öne çıkan mesajlar