Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istek: nasıl geyşa olunur tutorialı istiyorum

burtonesk

Öne çıkan mesajlar

Bir Geyşa'nın Anıları adlı kitabı okuyarak bi miktar bilgi edinmek mümkün.
Bildiğim kadarıyla adam ne kadar pislik olursa olsun onu memnun ve rahat kılmak şart. Güzel ve düzgün bi biçimde yemek/çay/içki servisi yapmak, dans etmek falan gibi şeylerle adamı eğlendirmek esas.
Kimono, aslına uygun makyaj, ensenin tamamını açıkta bırakacak şekilde bi topuz şart. Bi geyşanın en ilgi çekici yeri ensesidir (miş tabi, Japonların fantezileri işte).
Sosyal ağlarda paylaş

Ensede makyaj yok, çok erotikmiş diye. Ne alakaysa

Yazıyo wikide işte yok pirinç unundan yok kurşundan yapılır makyaj malzemeleri şöyle böyle. Ayrıca niye erkeğinin geyşası olmak istiyosun bizi bi aydınlat ehah

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 21:35 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

makyaj değilde bunların kıyafetlerini giymeleri ayrı bi olay!

oradan giyiyor, arkadan doluyor, önden bağlıyor, kol altından geçiriyor... bir amuda kalkmadığı kalıyor ki bu "paket"in açılması bariz devlet seremonisi gerektirir!

"hanım, ee ben seni kördüğüm yaptım galiba.. "
Sosyal ağlarda paylaş

çakma geyşa olduydum ben. agfsagsf.

[spo][/spo]

yağlıboya gibi boyanmaya ne hacet. stabilo kalem de aynı çıbık görünümünü veriyor, bildiğimiz pudra da baya beyazlatıyor. kırmızı ruja +rep. daha çok Afife Jale'ye benzedi ki, işime gelir auehaueh.

captured for only entertaintment. fadsaf.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yazıyo wikide işte yok pirinç unundan yok kurşundan yapılır makyaj malzemeleri şöyle böyle.

pirinç unu neyse de, kurşun tehlikeli be! kurşun içeriği sebebiyle çin'den toplanan oyuncaklar aklıma geldi... bu devirde geyşa olsa zati büyük ihtimalle şöle bişi olur
said:

ZAP...

..çin işi geyşalar ölüm saçıyor!

ucuz işçilik sebebiyle çinde üretilen geyşaların yüzlerine sürdüklerdikleri kurşun boyalar ile zehirlendikleri ve tüketicileri zehirledikleri belirlendikten sonra başlatılan "geyşa toplama kampanyası" devam ediyor.

geyşaları üreten firma yetkilileri, "tüketicilerimi mağdur etmeyceğiz, ancak belli bi süre geyşanızı kullanmamanızı öneriyoruz" dedi. toplanan geyşaların şirkete maliyetinin 1,8milyon dolar olması bekleniyor. Bu yüksek miktar şirket hissedarlarını huzursuz ederken, şirketin hisselerinin pazartesi günü borsa açılışında düşeceğine kesin gözle bakı.. ZAP!

yani siz siz olun kurşunu yüze göze falam sürmeyin..

edit: itina ile editlenmiştir

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:16 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çin işi geyşa ahahahha ama yok yok fena olmamış, makyaj biraz daha koyu olsa çay servisi de yapabilirsin. Ayrıca ardeth ben yazdım aynısını arka sayfada. Yenmiyorlar da dedim. Bak nasıl demişim
said:
axedice 05 Ekim 2007, Cuma - 21:24 tarihinde demis ki:
Contrary to popular opinion and stereotypes, geisha are not prostitutes and do not engage in sexual activity as part of their job.

Valla çok zor iş, yıllarca eğimitini alman lazım ama bi fikir versin diye wikipediadan Geisha başlığını okuyabilirsin.

Yuh yani hiç mi okumuyorsunuz topikteki mesajları cık cık

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:13 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...