LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ligin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker, transferde beklenen atağı yaptı. NBA'in San Antonio takımında forma giyen ABD'li forvet James White'ı kadrosuna kattı. Avrupa peşindeydi Basketbol Ligi’nde geçen yıl şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe Ülker, yeni sezon için beklenen transfer atağını yaptı. NBA patentli 25 yaşında ve 2.01 boyundaki genç forvet James White’ı renklerine bağladı. Yaz döneminde adı bir çok Euroleague takımı ile anılan White dün İstanbul’a geldi. Cincinati Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 2006 NBA Draftı’nda Portland Trail Blazers tarafından 2. tur 31. sırada seçilen White, daha sonra Indiana Pacers’a takas oldu. Beklenen transfer Geçen yılda San Antonio’da forma giyen ABD’li oyuncu, 6 maçta 8.3 sayı ve 3.3 ribaunt ortalamasıyla mücadele etti, ancak White, sezonu NBA’in Gelişim Ligi ekiplerinden Austin’de tamamladı. Türkiye Basketbol Ligi’nin başlamasına az bir süre kala rakiplerine nazaran önemli transferler yapamayan ve özellikle de yabancı oyuncu konusunda şu ana kadar Preldziç ve Vidmar gibi iki genç basketbolcuyu kadrosuna katan Kanarya, White transferi ile bir nebze de olsa taraftarının yüzünü güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hayırlı uğurlu olsun ama tanjevic varken sevinemiyorum nedense :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Bomba mı, James White kim valla yalan soylemiyorum hiç görmedim san antonio'da süre aldıgını. Kotulemek gibi olmasın yani galatasaray'a gelen adamı da gormedim. Ama bunlar bomba falan değil yani lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 james white'ı görelim, tanıyalım o halde.. arkadaş pek bi hafif! açık sarı ona reklamından fırlamış gibi. paso uçuyor! james white dunk mix NCAA dunk contest evlaadıım! kuş musun? bak hâlâ uçuyor yahu! ayakları yerden kesen bi transfer sanırım.. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 03:32 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 toogie yeterli mi bu videolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 james white iyi transfer euroleague için. gs'nin aldığı adam pek iyi değil ama en azından ben beğenmedim zaten fazla varlık gösteremedi beşiktaş maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Türkiye de sağlam sokak maçlarının yapldığı yerlere git bu adam gibi bulursun bir sürü, abd den bahsetmeye gerek bile yok heralde. Videolar sadece smaç olayı üzerine kurulmuş diye bunu söylüyorum yoksa bende tanımıyorum adamı hiç. Şutu, savunması, fund. ı var mıdır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sokak macına ne gerek var bu smacları nba deki zenci abilerin %80 i vuruyor zaten. evet video yeterli, allstar hafta sonunda smaç yarışmasını kazanır bu adam. atom bombası mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 toggie, muhalefet konusunda biraz deneyimliyimdir. ama çok boş muhalefet yapıosun şu an yani. zencilerin %80 i nba de oynuyo olması lazım senin dediğine göre o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 O değil de oyak renault bjk cola turka'ya koydu .lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 o_O! sokak maçı? bundan bulursunuz? adam iki smaç yarışmasında da runner up olmuş ^_^ genç bi eleman, umarım uyum sorunu yaşamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yok sly yani muhalefet olsun diye değil. bomba transfer diye anlatılması komik. hayırlı olsun fb ye, nba den adam getirmek kolay iş değil futboldaki gibi. ama ben bu oyuncuyu burdaki diger arkadaslar da dahil kimsenin daha once nba de izledigini ya da bildiğini zannetmiyorum. cok iyi smac vurması cok iyi oyuncu oldugunu da gostermez ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 güzel de dans ediyor gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 esasında ncaa'de iyi işler çıkardı. tabii öne sürülen argüman "iyi smaç basıyor ancak iyi oyuncu olmayabilir. bu konuda değil zaten görüntüler, şov esaslı" tarzı bişi olsa ses çıkarmazdım.. ancak "Türkiye de sağlam sokak maçlarının yapldığı yerlere git bu adam gibi bulursun bir sürü" demek oldukça gereksiz ve mesnetsiz bir sav.. dolayısı ile bir şaşırma ünlemini (o_O!) hakkediyor ^_^ böle bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Videolar sadece smaç olayı üzerine kurulmuş diye bunu söylüyorum yoksa bende tanımıyorum adamı hiç Da demişim ama sen ilk cümleye kitlendiğin için genel anlamı çıkaramamışsın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 iyi de hani öyle über bi adam olabilecek olsa san antonio niye gencecik adamı satsın ki zaten? ezik mi adamlar. ha türkiye'ye fazla bile gelebilir orası ayrı. oyak reno gitsin araba üretsin lan bize niye koyuyo. ne macinda yendi hazirlik falan mi? lig mi basladi yoksa? meuaeh kopmusum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 araya mesaj girmiş editlemeden yazıyorum, üzüldüm yine anlatamayabilirim diye belki :P sözümün özeti, iş smaç ile olsaydı, nba ne oyuncular gördü ya da her deli gibi smaç yapan iyi oyuncu olurdu. ama mumu nun dediği gibi fazla gelebilir buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 @toggie bu transfer in bomba olarak yorumlanmasının sebebinin bu adamın türkiye ve eurolegue göre faza olması olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 euroleague e göre fazla değil, o kadar uçmayalım :) ama euroleague için iyi bir transfer. türkiye ligi de oldukça kaliteli oldu şu an o yüzdne türkiye ligine de çok fazla diyemeyiz ama bence çok iyi transfer. ve bildiğim kadarıyla 4 senelik anlaşılmıştı emin değilim öle duymuştum ki bu da iyi birşey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 nerden biliyosun fazla oldugunu :) bi izleyelim belki gercekten oyledir, ama oynamadan nasıl bilebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bu adam bombaysa dee brown ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hayırlı olsun ülkere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 faulden bacak arası basan insanları sokak maçlarında bulmak pek kolay olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yakın zamanda bir yabancı transferi daha geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 guzel sicriyoda bakalim savunmasi, sutu falan nasi nba 08 degil bu direk koyarlar kafasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar