Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahce Bombayı Patlattı!

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Ligin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker, transferde beklenen atağı yaptı. NBA'in San Antonio takımında forma giyen ABD'li forvet James White'ı kadrosuna kattı.

Avrupa peşindeydi
Basketbol Ligi’nde geçen yıl şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe Ülker, yeni sezon için beklenen transfer atağını yaptı. NBA patentli 25 yaşında ve 2.01 boyundaki genç forvet James White’ı renklerine bağladı. Yaz döneminde adı bir çok Euroleague takımı ile anılan White dün İstanbul’a geldi. Cincinati Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 2006 NBA Draftı’nda Portland Trail Blazers tarafından 2. tur 31. sırada seçilen White, daha sonra Indiana Pacers’a takas oldu.

Beklenen transfer
Geçen yılda San Antonio’da forma giyen ABD’li oyuncu, 6 maçta 8.3 sayı ve 3.3 ribaunt ortalamasıyla mücadele etti, ancak White, sezonu NBA’in Gelişim Ligi ekiplerinden Austin’de tamamladı. Türkiye Basketbol Ligi’nin başlamasına az bir süre kala rakiplerine nazaran önemli transferler yapamayan ve özellikle de yabancı oyuncu konusunda şu ana kadar Preldziç ve Vidmar gibi iki genç basketbolcuyu kadrosuna katan Kanarya, White transferi ile bir nebze de olsa taraftarının yüzünü güldürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

james white'ı görelim, tanıyalım o halde..

arkadaş pek bi hafif! açık sarı ona reklamından fırlamış gibi.

paso uçuyor!

james white dunk mix

NCAA dunk contest

evlaadıım! kuş musun?

bak hâlâ uçuyor yahu!

ayakları yerden kesen bi transfer sanırım..

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 03:32 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye de sağlam sokak maçlarının yapldığı yerlere git bu adam gibi bulursun bir sürü, abd den bahsetmeye gerek bile yok heralde. Videolar sadece smaç olayı üzerine kurulmuş diye bunu söylüyorum yoksa bende tanımıyorum adamı hiç. Şutu, savunması, fund. ı var mıdır bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

yok sly yani muhalefet olsun diye değil. bomba transfer diye anlatılması komik. hayırlı olsun fb ye, nba den adam getirmek kolay iş değil futboldaki gibi.

ama ben bu oyuncuyu burdaki diger arkadaslar da dahil kimsenin daha once nba de izledigini ya da bildiğini zannetmiyorum. cok iyi smac vurması cok iyi oyuncu oldugunu da gostermez ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

esasında ncaa'de iyi işler çıkardı.

tabii öne sürülen argüman "iyi smaç basıyor ancak iyi oyuncu olmayabilir. bu konuda değil zaten görüntüler, şov esaslı" tarzı bişi olsa ses çıkarmazdım..

ancak "Türkiye de sağlam sokak maçlarının yapldığı yerlere git bu adam gibi bulursun bir sürü" demek oldukça gereksiz ve mesnetsiz bir sav.. dolayısı ile bir şaşırma ünlemini (o_O!) hakkediyor

^_^

böle bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de hani öyle über bi adam olabilecek olsa san antonio niye gencecik adamı satsın ki zaten?

ezik mi adamlar.

ha türkiye'ye fazla bile gelebilir orası ayrı.

oyak reno gitsin araba üretsin lan bize niye koyuyo. ne macinda yendi hazirlik falan mi? lig mi basladi yoksa?

meuaeh kopmusum ben
Sosyal ağlarda paylaş

euroleague e göre fazla değil, o kadar uçmayalım :)

ama euroleague için iyi bir transfer. türkiye ligi de oldukça kaliteli oldu şu an o yüzdne türkiye ligine de çok fazla diyemeyiz ama bence çok iyi transfer. ve bildiğim kadarıyla 4 senelik anlaşılmıştı emin değilim öle duymuştum ki bu da iyi birşey bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...