Leader Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Merhaba, Yaklaşık dört ay önce yeni bir sistem aldım. Fakat aldığım günden beri oyunlar ya donuyor, ya kitleniyor ya da atidvag hatası verip mavi ekrana geçiyor. Önceleri Cataclyst Control Center'dan olduğunu düşünüp sildimse de bu sorunumu çözmedi. Pek çok forum sitesini dolaştım ancak yine de halledilemedi. Fakat iki şeye işaret ettiğini öğrendim bunlar PSU ve ekran kartıydı. Ekran kartım Sapphire X1950 PRO 256 MB PSU ise Aopen 350 W (kasayla birlikte gelen PSU). Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Sistemim Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz İşlemci Corsair 1Ghz XMS2 Ram Sapphire X1950PRO 256 MB Ekran kartı (Anakartımı şu anda hatırlayamadım. Eğer gerekliyse editle onu da eklerim.Ama markası Gigabyte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 e psu al hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar