Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Eve nargile aldım hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 elveda ciğerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 çok içmem zaten. vakitten vakite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 güzel o zaman, köz işini ne yapacan. ocakta tavsiye etmem etraf batıyo, çakmakla yanan hazır közlerde çok kolpa geliyo bana. iyi bi çözüm bulsam köz işine bende alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 asıl amaç nargilemiydi yoksa bir araya gelmek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 köz olayını ocakta hallettim ya. temiz çalışınca herşey tamam. Sigara içen biri değilim haftada 2-3 kurulum 20 şer dakikalıktan ciğerlerde büyük sorun yaratmaz heralde. Ateşim çıktı lan ölüyorum şu an. Off ben yatayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 1.5 senedir evimde nargile var.pek bi sorun olmuo ufak bi tavaya kömürleri koyup ocağa atınca yaklaşık 7-8dk da oluo köz o yüzden közümüz bitmeden bi kaç dakka once ocaga koyunca köz sıkıntısı olmuo.ev biraz kömür koksada yapıcak bişi yok :) ben nargileyi alibaba dan aldım.biliyorum sanki biraz kazık yedim ama cok memnunum nargilemden. temizlik aletleri.baca.koca paket sipsi(böylemi yazılıodu :) ).ömürlük bi elma tütünü.10 paket nane tütünü.herşeyi tertemiz 240 ytl ye gelmişti :) bikaç koca kutu köz almıştım bide [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 18:06 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 alibaba dedinde aklıma geldi, geçen ne giydirdiler bize orda üf, aman deyim bi daha ne giderim ne yanından geçerim 2 nargile 1 kola idi hesap, adam 40 milyon dedi, nargile ne kadar dedim, adam 15 dedi, he kola 10 milyon yani dedim adam gözlerimin içine baka baka evet dedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Keşke adını alibaba değilde 40 haramiler koysalarmış :) . Soyuyolar adamı cidden. Geçen gün arkadaşlarla bulustum alibaba'dan geldik dedi. 2 nargile + Maç izleme 150 milyon para almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 maçı izlerken farkettirmeden üzüm kuruyemiş meyve sebze falan koyuyolar masaya, adisyona ekliyolar çok fena çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ali babada bi nargile 14 milyon.ama hakkını veriyolar masada ztn 3 çeşit kuruyemiş ve meyve oluo.yemezsen para falan vermiyosun.ama yersen ödüyosun tabi :) ha müşteriside ona göre tabi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 1 aydır içmiyordum. Ablamla mısırdan bahreyn tütünü de getirttim. Hayırlısıyla salı günü içmeye başlıyorum. Ama pazar gününe kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 alibabada nargile 20ytl oldu bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 oha, ama erikleri cok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 en güzeli keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 20ytl mi oldu, yanlışın olmasın biz dün 15e içtik yine. Hatta gs maçında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 indirdiler o zaman yine müşteriler azalınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 nerde bu ali baba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Asıl soru kim lan bu ali baba ???? Hayırlı olsun köz olayını küçük tüplerde yapıyorum ben hiç bir sorun olmadan temiz oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ali baba,topanenin saint benoit tarafına bakan girişindeki ilk mekan ali babanın kendisi ise oraya gidince kolundaki altınlarla ali baba yazan künye tarzı şeyden anlarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ali babaya gider gitmez nargileni soylemeden abi al şunları yemiycez al al, diyceksin bi kere:D çokda güzeldir nargilesi ama evde o keyfi bulamassınki abi gereksiz bence eve nargile almak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 o keyif öyle bi yakalanıyoki anlatılmaz yaşanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 15 ytl bi icimlik nargile? yuh? feci kazıklanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ali Baba'nin sahibi aslinda tophanedeki nargilecilerin siradan yarisinin falan sahibi boyle, dev zengi oldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 arazi sahibi ali baba. nargile tütünü tekeli alibaba herşey alibaba. ali baba zengin. ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde paraları var şirink şirink diye bağırıyor $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar