Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 çok içmem zaten. vakitten vakite.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 güzel o zaman, köz işini ne yapacan. ocakta tavsiye etmem etraf batıyo, çakmakla yanan hazır közlerde çok kolpa geliyo bana. iyi bi çözüm bulsam köz işine bende alacam
slickers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 asıl amaç nargilemiydi yoksa bir araya gelmek mi
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 köz olayını ocakta hallettim ya. temiz çalışınca herşey tamam. Sigara içen biri değilim haftada 2-3 kurulum 20 şer dakikalıktan ciğerlerde büyük sorun yaratmaz heralde. Ateşim çıktı lan ölüyorum şu an. Off ben yatayım..
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 1.5 senedir evimde nargile var.pek bi sorun olmuo ufak bi tavaya kömürleri koyup ocağa atınca yaklaşık 7-8dk da oluo köz o yüzden közümüz bitmeden bi kaç dakka once ocaga koyunca köz sıkıntısı olmuo.ev biraz kömür koksada yapıcak bişi yok :) ben nargileyi alibaba dan aldım.biliyorum sanki biraz kazık yedim ama cok memnunum nargilemden. temizlik aletleri.baca.koca paket sipsi(böylemi yazılıodu :) ).ömürlük bi elma tütünü.10 paket nane tütünü.herşeyi tertemiz 240 ytl ye gelmişti :) bikaç koca kutu köz almıştım bide [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 18:06 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 alibaba dedinde aklıma geldi, geçen ne giydirdiler bize orda üf, aman deyim bi daha ne giderim ne yanından geçerim 2 nargile 1 kola idi hesap, adam 40 milyon dedi, nargile ne kadar dedim, adam 15 dedi, he kola 10 milyon yani dedim adam gözlerimin içine baka baka evet dedi. :(
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Keşke adını alibaba değilde 40 haramiler koysalarmış :) . Soyuyolar adamı cidden. Geçen gün arkadaşlarla bulustum alibaba'dan geldik dedi. 2 nargile + Maç izleme 150 milyon para almışlar.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 maçı izlerken farkettirmeden üzüm kuruyemiş meyve sebze falan koyuyolar masaya, adisyona ekliyolar çok fena çok
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ali babada bi nargile 14 milyon.ama hakkını veriyolar masada ztn 3 çeşit kuruyemiş ve meyve oluo.yemezsen para falan vermiyosun.ama yersen ödüyosun tabi :) ha müşteriside ona göre tabi :=)
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 1 aydır içmiyordum. Ablamla mısırdan bahreyn tütünü de getirttim. Hayırlısıyla salı günü içmeye başlıyorum. Ama pazar gününe kadar :(
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 alibabada nargile 20ytl oldu bilginize..
robinson Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 20ytl mi oldu, yanlışın olmasın biz dün 15e içtik yine. Hatta gs maçında...
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 indirdiler o zaman yine müşteriler azalınca
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Asıl soru kim lan bu ali baba ???? Hayırlı olsun köz olayını küçük tüplerde yapıyorum ben hiç bir sorun olmadan temiz oluyor :)
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ali baba,topanenin saint benoit tarafına bakan girişindeki ilk mekan ali babanın kendisi ise oraya gidince kolundaki altınlarla ali baba yazan künye tarzı şeyden anlarsınız :)
tellos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ali babaya gider gitmez nargileni soylemeden abi al şunları yemiycez al al, diyceksin bi kere:D çokda güzeldir nargilesi ama evde o keyfi bulamassınki abi gereksiz bence eve nargile almak,
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 o keyif öyle bi yakalanıyoki anlatılmaz yaşanır :)
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 15 ytl bi icimlik nargile? yuh? feci kazıklanıyorsunuz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ali Baba'nin sahibi aslinda tophanedeki nargilecilerin siradan yarisinin falan sahibi boyle, dev zengi oldu adam
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 arazi sahibi ali baba. nargile tütünü tekeli alibaba herşey alibaba. ali baba zengin. ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde paraları var şirink şirink diye bağırıyor $
Öne çıkan mesajlar