Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye kadar tophane.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel o zaman, köz işini ne yapacan. ocakta tavsiye etmem etraf batıyo, çakmakla yanan hazır közlerde çok kolpa geliyo bana. iyi bi çözüm bulsam köz işine bende alacam
Mesaj tarihi:
köz olayını ocakta hallettim ya. temiz çalışınca herşey tamam.

Sigara içen biri değilim haftada 2-3 kurulum 20 şer dakikalıktan ciğerlerde büyük sorun yaratmaz heralde.

Ateşim çıktı lan ölüyorum şu an. Off ben yatayım..
Mesaj tarihi:
1.5 senedir evimde nargile var.pek bi sorun olmuo

ufak bi tavaya kömürleri koyup ocağa atınca yaklaşık 7-8dk da oluo köz

o yüzden közümüz bitmeden bi kaç dakka once ocaga koyunca köz sıkıntısı olmuo.ev biraz kömür koksada yapıcak bişi yok :)

ben nargileyi alibaba dan aldım.biliyorum sanki biraz kazık yedim ama cok memnunum nargilemden.

temizlik aletleri.baca.koca paket sipsi(böylemi yazılıodu :) ).ömürlük bi elma tütünü.10 paket nane tütünü.herşeyi tertemiz 240 ytl ye gelmişti :)

bikaç koca kutu köz almıştım bide

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 18:06 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
alibaba dedinde aklıma geldi, geçen ne giydirdiler bize orda üf, aman deyim bi daha ne giderim ne yanından geçerim

2 nargile 1 kola idi hesap, adam 40 milyon dedi, nargile ne kadar dedim, adam 15 dedi, he kola 10 milyon yani dedim

adam gözlerimin içine baka baka evet dedi. :(
Mesaj tarihi:
Keşke adını alibaba değilde 40 haramiler koysalarmış :) . Soyuyolar adamı cidden. Geçen gün arkadaşlarla bulustum alibaba'dan geldik dedi. 2 nargile + Maç izleme 150 milyon para almışlar.
Mesaj tarihi:
ali babada bi nargile 14 milyon.ama hakkını veriyolar

masada ztn 3 çeşit kuruyemiş ve meyve oluo.yemezsen para falan vermiyosun.ama yersen ödüyosun tabi :)

ha müşteriside ona göre tabi :=)
Mesaj tarihi:
1 aydır içmiyordum. Ablamla mısırdan bahreyn tütünü de getirttim. Hayırlısıyla salı günü içmeye başlıyorum. Ama pazar gününe kadar :(
Mesaj tarihi:
ali baba,topanenin saint benoit tarafına bakan girişindeki ilk mekan

ali babanın kendisi ise oraya gidince kolundaki altınlarla ali baba yazan künye tarzı şeyden anlarsınız :)
Mesaj tarihi:
ali babaya gider gitmez nargileni soylemeden abi al şunları yemiycez al al, diyceksin bi kere:D
çokda güzeldir nargilesi ama evde o keyfi bulamassınki abi gereksiz bence eve nargile almak,
Mesaj tarihi:
arazi sahibi ali baba. nargile tütünü tekeli alibaba herşey alibaba. ali baba zengin.
ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde paraları var şirink şirink diye bağırıyor $
  • Yeni Oluştur...