Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet onu ben de gordum alternatif domain alip yonlendirme yapacagim CankayaRugby.com diye ehashf./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yarin 20:00 de hali sahayi ayirtmis bulunmaktayim cankaya unide bu aksam belli olacak kesin yapip yapmayacagimiz, Eger Samet Bey yogun olan islerini ayarlayabilirse tabi :) insallah yarin gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bu aksam 20:00 de antreman gerceklesecektir, ilgilenen arkadaslar bana ozelden ulassin... saat 20:00 de cankaya uni halisahasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 omw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ilk idmanınız hayırlı olsun emircim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Nasıl geçti antreman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ilk antremanimiz gayet olumlu gecti, katilim sadece 11 kisiden olusmasina ragmen ve ilk basta ufak capli bir saha krizi yasamamiza ragmen hallettik ve ilk antremanimizi biraz karanlik sartlar altinda olsa da gerceklestirdik :) Touch rugby maci yapip biraz pas calismasinda bulunduk, oyle guzeldi. bu hafta da insallah ayarlamaya calisacagiz guzel bir sahada antreman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 nasıl sakatlanmıyo bu adamlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sakatlancak bişey yok ya.çok zevkliydi antrenman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ah azmo neden ankara? fransa formamı giyip seni yeni zelandalı gibi ezmek isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 toggie beni ezmen cidden zor be abi... :( bir de fransa formasi giyecem falan diyorsun, isin icine fransizlara olan hislerim girecek falan... abooo cok fena :( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben psikolojik olarak ezerim, fiziğimle değil beynimle oynarım nihohah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bisepslerimle kafani koparir, trisepslerimde sektirip kalflerimde dengelerim... (oha asdhafdh) Bulasma bana! bu arada bu hafta yine antreman yapacagiz, tarihi saati henuz belli degil ama yine sali gunune denk getirmeye calisacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bi ara istanbul'a tur düzenleyin de seyredeyim sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 haberin olur, 24 kasimda lig basliyor zaten, bu arada istanbuldaki takimlara gir bence? adam da ariyorlar, heveslisin, bilgilisin bence gayet iyi uyum saglarsin. dene bir iki antrmeana katil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hayırlı olsun diyorum =) Gerçekten 10 sene sonra upladığımızda gurur duyarız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya isterim aslında ama ünide 4. sınıf olduk artık. uzadı zaten 1 sene o yuzden baska seylere ayıracak vaktim yok pek. iyi bir izleyici olurum ben, siz gelince mutlaka motivasyon amaçlı katılırım istanbulda eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Efenim bende idmanlarina cikmak istiyorum kendim amerikan futbolu oynadigimdan cakismadigi surece idmanlarina devam edebilirim samet dedigimiz arkadas acaba kadikoy bogalarindaki eski guresci sametmi oluo? Bununda otesinde nerede idman yapiyosunuz?(Belli oldumu?) Bende varim demek istiyorum efenim... Eger uygun gorurseniz bi tanede 33 yasinda japonyada ragbi oynamis takimdan bi arkadasim var onuda getirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Eklemeyi unuttum azmo saha ayarlama konusunda yardimci olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Azmo siz de lige katılıyor musunuz bu sene? @Fede; abi full tackle maç yapmadıysanız eğer mantıken sakatlanmamanız ya da sert bir darbe yememeniz lazım zaten :) . Gerçi full tackle oynasanız da en fazla diziniz kanar kolunuz sıyrılır. Bir de yüzünüzü koruyamazsanız, kaşınız gözünüz patlar (dişlikle oynadığınızı varsayıyorum tabii). En kötüsü de bu kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ya ben biraz sert spor istiyorum zaten. iyi oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Zero bir iki gun icinde saha olayini falan kesinlestirecegiz ama senin de onerilerine acigiz eger yardimci olabiliyorsan ne ala tabi :) Onumuzdeki hafta kuluplesmek icin resmi basvurumu yapacagim umarim ve bu is en yakin zamanda resmiyete biner. Zero mutlaka katilmani isterim, su anda haftada 1 antreman yapariz gibime geliyor ve cakismaz buyuk ihtimalle. Japon arkadasin ve tum diger hevesli arkadaslarina da kapimiz acik, herkes icin de ayni sey gecerlidir... oynamak isteyen, hevesli olan herkese kapimiz acik. burada duyuracagim sonraki antremanimizi. Web sitesini daha tamamlayamadik cok isimiz vardi ama en yakin zamanda tamamlayip oradan bilgi verecegiz. :) @Dead: dead katilmamiz zor malum daha kuluplesmedik bile, 30 kisiye yakin bir sayimiz yok, biz bir sene hazirlanip iyi calisip lige gireriz :) @Toggie: Gel tabi, destek lazim motivasyon lazim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bu hafta icinde baslatacagim insallah resmi islemleri. Sonra bize belli gunler ve saatlerde sabit saha ayarlayacaklar ve rahatca antremanlarimiza baslayip kulubun ismini etrafa duyurabiliriz, insanlari cagiracak bir sahamiz saatimiz olur ;) Ilgili Ankaralilar biraz daha sabrestsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AUSSIE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam herkese. Ben 26 yasındayım. Ankara batıkentte oturuyorum. avustralyada 3 sene rugby oynadım. Kendim Avustralya dogumluyum. Cankaya rugby kulubunde oynamak istiyorum. Bana hangi gunler oynuyorsunuz ve katılmak icin gerekenleri soyleyin. Email: [email protected] Sizden kısa zamanda bilgi bekliyorum. Tesekkurler, Ayhan Coskun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ayhan mail attim sana :) en yakin zamanda goruselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar