Joker Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5409513.asp?yazarid=18&gid=61 burda yazan geçen senenin haberine göre bayram zamanı gümrükten 400$ lık elektronik eşyalar geçirilebiliomuş. bunun doğruluğu ne kadar? [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 01:23 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 nası yani? Hollanda yolcusu var benm bitane akraba. getirtiyim ordan bişiler ozaman öha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kişi zaten getirebiliyor ki hediye diye, kargoya alınıyordu gümrük. bayram boyunca o da kalkmış 400 ekadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ya öyle diyorda bu işin eğrisini doğrusunu bilen bi saylam kaynak varmı aramızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 3 gün önce Skatewarehouse'tan 390$lık alışveriş yaptım. Gümrükten geçti, yarın sabah elimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mayhem bi bilgin varsa ayrıntıları alalım plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Valla gecenlerdede ebayden ipod classic aldım, oda geldi sapa sağlam. Sorun yok yani. Buda swh alışverişim istanbul gümrükten bugün daha yeni geçti [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ebayi harraslıyorum o zaman ben, yalnız ordan gönderilen kargonun bu süreç dışında geçip yine gümrük dayama olasılığı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben olmasam nah çözerdin sen o kargoyu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 o nası iş ya :S daha dün gümrükte 220 Euroluk malzeme için 150ytl vergi ödedim. Çok fena oturdu bu haber içime şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Eee peki yurtdisindan cpu siparisi verebilecegim bir site biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 YA ben de e-bay.co.uk den aldım yaklaşık 130 Sterline lik şu anda muayene ediliyor gümrüğe tabi olup olmıycakmı diye eğer olursa en az 500 ytl girer diyolar :( şu hürriyetteki haberin doğruluğu var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Gümrükte elektronik veya başka bir eşyanın takılmaması için yanında faturası olması şart arkadaşlar. Eğer ebay gibi sitelerden alışveriş yapıyorsanız, satıcıdan mutlaka hediye paketi olarak hazırlamasını ve içine faturayı koymasını söyleyin. Şayet fatura yoksa takılma ihtimali %90 gibi bir orandadır. edit: typo [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 12:54 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ki yolladigi urunun yanina fatura koymayan adamdan da alisveris yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ben faturalı gönderttim ama elektronik bir eşya değil, heykelcik bu bayram oalyı doğruysa gümrüğe takılmaması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 oh be geçmiş gümrükten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 benimde biraz önce geldi ürünler. 55 ekran tv kutusu kadar büyüklükte bir kargo geldi. gümrükte hiç sorun yasamamıs. güzel oldu. sevindirik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Aga sana pm atmıştım ona cevap yaz sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bu geçen senenin haberi bi de, bu sene geçerli olduğunu nerden bileceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Yok hersene gümrük böyle bir uygulamaya gider merak etme. Bayram önceleri ve yılbaşı önceleri hep bu tür kıyak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yeni bir konu açmadan buradan sorayım, en son hali ne oldu? 100-200$ arası bir digital kamera almayı düşünüorm ebay'den, gümrükte sorun çıkar mı? kargo dışında ödeme yapmam gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: Gümrükte elektronik veya başka bir eşyanın takılmaması için yanında faturası olması şart arkadaşlar. Eğer ebay gibi sitelerden alışveriş yapıyorsanız, satıcıdan mutlaka hediye paketi olarak hazırlamasını ve içine faturayı koymasını söyleyin. Şayet fatura yoksa takılma ihtimali %90 gibi bir orandadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Yılbaşı ve bayramlarda genişleyen gümrük limitlerinde son durum nedir? Bu aralar çok sık oynadılar bunlarla da en son ne oldu? Resmi olarak bunların yazıldığı/belirtildiği bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 xaty said: Yılbaşı ve bayramlarda genişleyen gümrük limitlerinde son durum nedir? Bu aralar çok sık oynadılar bunlarla da en son ne oldu? Resmi olarak bunların yazıldığı/belirtildiği bir yer var mı? 5 sene sonra bu konuyu hatirlamana saygi duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 En son limit 75 eu idi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar