Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Erkut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 amma abartmışsınız ya ne gereksiz sataşmalar olmuş şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 klasik pati biri topik açar eğer ilk 5 postun içinde ayar veya ayar aurası varsa bütün kalanlar onlara uyar.Ben güldüm vay öküz dedim , yanımda olsa yine gülerdim ama ayar vermek için çok kasılmış masteis seninde kendini bu kadar ifade etmene gerek yok , ulan herkez birden elit ahlaklı iyi ail çocuğu mu oldu anasını satim nerde kaldı ruhunuz pss masteis şu vermeye hazır gotiklerden bi çıtlat kulağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hala abaza mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence kizin azina tekme atmaliydin dostum az bile yapmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence komikti boyle bi karikatur havasinda 3. kisiden anlatilsa ammane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Masteis said: Bastım lafı bende "Ulan s*kmeye kalksak oranda mı bozuk olcak" diye. Masteis said: Hani böyle birşeye atılmışım, bu olayın büyütülcek tarafını söylermisin? Masteis said: Güzel kardeşim sürüyle lise duvarlarında, demirliklerinde tonlarca insan var kız bekleyen. Abuk subuk laf atmaya çalışıp kız tavlamaya çalışan var. Allah akıl fikir versin, vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Topic'i unutmuşum. Az önce okurken, vay abaza dedim kendi kendime. nitekim çok bekletmeden 2007'de aynı tepkiyi vermişim. değişmediğimi görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kendisi de geriye bakıp ahuha amma abazaymışım diyordur zaten. ha demiyorsa orda sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Lan ALLAH BELANIZLA ENSEST İLİŞKİ YAŞASIN bende okuyup ciddi ciddi yorum yazıyorum be öf :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bzm okulda olsa böle bişi net döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 vuuu 2007 yolları taşlı... aefuhg iyi demişim, pişman olmaya çalıştımda olamadım asugh. o kızlada sonradan beraber olmam ayrı ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar