yezid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 amma abartmışsınız ya ne gereksiz sataşmalar olmuş şurda.
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 klasik pati biri topik açar eğer ilk 5 postun içinde ayar veya ayar aurası varsa bütün kalanlar onlara uyar.Ben güldüm vay öküz dedim , yanımda olsa yine gülerdim ama ayar vermek için çok kasılmış masteis seninde kendini bu kadar ifade etmene gerek yok , ulan herkez birden elit ahlaklı iyi ail çocuğu mu oldu anasını satim nerde kaldı ruhunuz pss masteis şu vermeye hazır gotiklerden bi çıtlat kulağıma
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence kizin azina tekme atmaliydin dostum az bile yapmissin
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence komikti boyle bi karikatur havasinda 3. kisiden anlatilsa ammane!
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Masteis said: Bastım lafı bende "Ulan s*kmeye kalksak oranda mı bozuk olcak" diye. Masteis said: Hani böyle birşeye atılmışım, bu olayın büyütülcek tarafını söylermisin? Masteis said: Güzel kardeşim sürüyle lise duvarlarında, demirliklerinde tonlarca insan var kız bekleyen. Abuk subuk laf atmaya çalışıp kız tavlamaya çalışan var. Allah akıl fikir versin, vallahi.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Topic'i unutmuşum. Az önce okurken, vay abaza dedim kendi kendime. nitekim çok bekletmeden 2007'de aynı tepkiyi vermişim. değişmediğimi görmek güzel.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kendisi de geriye bakıp ahuha amma abazaymışım diyordur zaten. ha demiyorsa orda sorun var.
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Lan ALLAH BELANIZLA ENSEST İLİŞKİ YAŞASIN bende okuyup ciddi ciddi yorum yazıyorum be öf :X
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bzm okulda olsa böle bişi net döverdim
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 vuuu 2007 yolları taşlı... aefuhg iyi demişim, pişman olmaya çalıştımda olamadım asugh. o kızlada sonradan beraber olmam ayrı ironik.
Öne çıkan mesajlar