malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Loading file scripts/items/youngticket.scp Loading file scripts/items/weap_swords.scp Loading file scripts/items/weap_staves.scp Loading file scripts/items/weap_spears.scp Loading file scripts/items/weap_polearms.scp Loading file scripts/items/weap_knives.scp Loading file scripts/items/weap_hammers.scp Loading file scripts/items/weap_bows.scp Loading file scripts/items/weap_axes.scp Loading file scripts/items/wands.scp Loading file scripts/items/tstaff.scp Loading file scripts/items/tchest_w.scp Loading file scripts/items/tchest_pick.scp Loading file scripts/items/tchest_m.scp Loading file scripts/items/tchest_items.scp Loading file scripts/items/tchest_a.scp Loading file scripts/items/runelibrary.scp Loading file scripts/items/runebook.scp Loading file scripts/items/reward.scp Loading file scripts/items/rares.scp Loading file scripts/items/quest.scp Loading file scripts/items/prize.scp Loading file scripts/items/potions.scp Loading file scripts/items/piler.scp Loading file scripts/items/ore.scp Loading file scripts/items/newyear.scp Loading file scripts/items/newitems.scp Loading file scripts/items/newbieitem.scp Loading file scripts/items/necro.scp Loading file scripts/items/multis.scp Loading file scripts/items/moongate.scp Loading file scripts/items/maps.scp Loading file scripts/items/magicweap.scp Loading file scripts/items/magicarm.scp Loading file scripts/items/magic_leather.scp Loading file scripts/items/itemx.scp Loading file scripts/items/items_misc.scp Aborted bolle normal sekilde baslıyo ve items_misc.scp char.scp table_x.scp gibi dosyalara gelince Aborted oluyo yardım ederseniz sewinirim bu arada bunu linux redhat a yukluyorum (Scriptlerin cogunu paticik'in zebula ocak scriplerinden aldım...) yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 sil tekrar yukle kasma :d[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bişey fark etmiyo o tip seyleri denedim eger scriptle ilgili bi sorun oldugunu dusunen warsa yolliiabilirm ozellikle bazı dosylarda hata weriyo ben kendi makinamda(windows98) hiçbi sorun yoqtu ama karsıya (linux redhat) atınca bu tip sorunlar yasamaya basladım... acil yardım lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ozaman sphere.ini icindeki uzantılar yanlıştır (cem uzan gibi oldu :D)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 sphere.ini de uzantımı war? :) coq ilgincsin..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Yaf yokmu sunlar; WORLDSAVE=c:spheresave ASDASD=c:spherescripts onların uzantıları değişiktir[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 abi uzantı diyosun yolu desen anliicam yalnız zaten orda scripts yolu yanlıs olsa yuklemez... Loading yazısını goremezsin yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 baba bide eğer bu zebula scplerini kullanıyorsan onları item_x yada char.scp die diile şu şekilde deiştir sphereitem_x.scp spherechar.scp yani dosya ismi başlarına "sphere" ekle..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 dosya adını degistirmeyi denedim bi script in windowsta calısıpta linuxta calısamamasındaki sebep nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 yaa error wermiyo loading... bolumunde Aborted oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 zebula ocak scriptlerini kendi scriptlerine uyarlamalısın yoksa çalışmaz[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yaw kendini bu kadar kasmana ne gerek var. BUnu düzeltmenin iki yolu var. Biri The Coderin önerdiği yol. Spheretables.scp 'nin icindekileri düzgün load ettir. Veya script klasörünü olduğu gibi kaldır. Sadece kullanmak istediğin nebula scriptlerinin klasorunu kullan. Ondan sonra bütün problem çözülmüş olur.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: amarcord, 27 October 2003 12:49 tarihinde demiş ki: yaw kendini bu kadar kasmana ne gerek var. BUnu düzeltmenin iki yolu var. Biri The Coderin önerdiği yol. Spheretables.scp 'nin icindekileri düzgün load ettir. Veya script klasörünü olduğu gibi kaldır. Sadece kullanmak istediğin nebula scriptlerinin klasorunu kullan. Ondan sonra bütün problem çözülmüş olur.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Böyle yaparsan olmas çünkü o scriptler quann ve locus a göre hazırlanmış ve onu senin kendi serverine uyarlaman lazım yoksa hata veriyor örnek: page.scp[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hocam adam nebula scriptlerini kullanıyorum diyor. adam bugları kendi fixlesin. page.scp zart zurt bunları kendisi düzeltecek.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 sphere linux redhatta çalışmıyor demekki :P size önerim windows server 2000 NT kullanmanızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 iyi guzel oneriler ama zayen o tip fixlemeleri coqtan yaptım diyorumqi; windowsta sorunsuz calısıyodu... Linux e neden yuklenmiyo artı ornegin chars.scp bi kontrol edin ne olabilir ben hatim ettim bişi bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bana online olarak yardımcı olacak arkadas war mı ...¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Hangi Versionu kullaniyorsun ki bildigim kadariyla sphere in LINUX icin stable hic bir versionu yok .Linux için olanlar windows icin olanlardan da berbat durumda ...[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 0.55i version nunu kullanıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar