sir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 arkadaşlar berbat bi virüs vakasıyla karşı karşıyayım, ne yaptıysam kar etmedi, registryleri bile temizlediğimi düşünmeme rağmen olmadı. bu oldukça garip yaratık kendiliğinden bi admin account yarattı xp'de, bitdefender vardı bende, onu her nasılsa devredışı bıraktı. spybotla bi temizledim bişeyleri ama yine de normal açamıyorum. sıçmış durumdayım, format atmak da istemiyorum.. help plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Güvenli kipten temizlemeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Nero'yla yedek al sonra yeni format yeni hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 önce git kaspersky bul 7 sinden. onu kur güncelle. güvenli kipte aç, tara, tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Avast miss ve free :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 at formatı paşalar gibi bişi kalmasın makinada sonra arşivi yeniden toparla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar