Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Arkadaşlar yüzüklerin efendisinde yıllardır kafamda takılan bir soru var ,1000 lerce kişinin ölmesinin sebebi gerzek aragornmu diye (evet aragorn u sevmiyorum ) .. 1) Bu keko rohirim de o yılan dilli(ismi tam hatırlamıyorum ) yi kralın öldürmesine izin verse helms deep savaşında kalenin zayıflığı bilinmicekti dimi ? 2) Bu dallama aragorn lanetliler ordusunu aldığında benimle 2 savaş savaşın yada, şu saouron nun ordularını temizleyene kadar benle savaşın dese adamlar yok abi biz ölümsüzüz ya düşmanı çok çabuk öldürüyoruz , bide ölmüyoruz bi zevki olmuyor mı dicekti. Bana göre bunlar çok saçma yanlış biliyorsamda düzeltin.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 koskoca ölümsüz adamın işi gücü yok da sauronun süprüntüsünü mü temizleyecek?
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ya adamlar lanetli zaten muhtaç : P
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 youtube daki yüzüklerin efendisi nasıl bitmeliydi tarzı video daha güzel direk kartallarla yüzüğü niye ateşe atmadılar :)
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 basit, o zaman film/kitap olmazdı. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 15:48 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Aynı olay, 300'de Leonidas mıydı kral o kambur adamı yanındaki adamın öldürmesine izin vermeyince kendi başına gelmişti. Biz merhametliyiz ayağına çok salak kararlar verebiliyolar. Sonra da kitap oluyo zaten.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 olm kartallarla niye atsınlar veya frodogillerin mordorda olduklarını bilmiyorlardı pek ayrıca sauron un iradesi güçlüyken nazgulları nasıl geçiyo kartallar
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kartallar nasıl geçicek ordu ordayken bilimum ok yağmuru artı nazgül ama benim dediğim mantıklı, hadi lanetliler iknal edilemez ok , ulan dallama aragorn helms deep te o kadar adam kaybetmesen belki minas trith ordusuna bile ihtiyacı kalmıcaktı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 saruman miğfer dibine illaki saldırcaktı yani kaçarı yoktu bence ayrıca iyiki o savaş olmuş.yoksa filmdeki elflerin utanç kaynağı sakallı haldir ölmeyecekti
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 onu demiyorum, tabiki savaş olucak ilk mesajımı oku.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kartallar ailecek toplanıp yüzüğü lavlara atmak için intihar saldırısı düzenleseydi kimse ölmezdi. İki gerzek kuş giderdi sade =) Üzerlerine gandalfta bindi mi kesin atarlardı yüzüğü =)
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 .(hatalı) [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 16:49 tarihinde, Hellsing tarafından güncellenmiştir ]
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bence sen o kitapları bi daha bi oku boşa okumuşun
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kitabi okuamdan film ustunden yorumda super oluyor canim ha Aragorn maldir hic sevmem Faramir de ole allahin mali hebeley hubeley geziyorlar iki dallama bi baltaya sap olamamislar olmus insanlari ezmeye calisiyorlar yok Frodoya artislik yapar yok gider Gandalfi tiiye alirlar gider ezik Sam in kicina tekme atip amuahahaha diye dalga gecerler bi baltaya sap olamamis kendini gelistirememis hala zihniyet olarak 2. cagda kalmis yok Elendil Melendil yok Mordor fatihi yok ISULDUR ULEEYYN diye ortalikta gezen dallamalar bunlar efendim neymis gR@l tahta cikinca dersaadet effecti olucakmis gondorda her yer gulluk gulistanlik olucakmis falan filan Boromir i getirin yaa o cok kral adamdi valla kraldan daha gRal. Boromir abimiz ozledik seni!!! :(
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Faramir'e laf yok gençler küseriz sonra. Aragorn'da severim ama hiçbiri hiçbir zaman bir Sam kadar olamaz. Kesinlikle her zaman her yerde en sevdiğim adamdır kendisi.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Kartallar ailecek toplanıp yüzüğü lavlara atmak için intihar saldırısı düzenleseydi kimse ölmezdi. İki gerzek kuş giderdi sade =) Üzerlerine gandalfta bindi mi kesin atarlardı yüzüğü =) ne yaptin abicim sen Oo eger oyle olsaydi turk medyasinin haftasonu ekelrine yazan Konusan Balta klasmanindan yazarlarin kafasi karisirdi -ulan orclara turk dedik bu gondorlular batinin ordusu bizans in soyu e peki niye intehar saldirisi yapiyorlar kartalla???? bi saniye cozdum cozdum gandalf aslinda usame bin laden! evet valla dahiyim ben yuzukleirn efendisini cozdum nihohohahaha -abi iyide kartala biniyor onla intehar saldirisi yapiyor -iyiya Kartal=Mr Prezident amerikanin sembolu Kartal nihohaha -e abi yani turkleremi daliyor, amerikanin ustune binen ladin -yok lan ne turku IKI KULE var bak kartlallar intehar saldirisi yapiyor binladin vuruyor yani 11 EYLULUN ARDINDA BASKAN BUSH VE FEDERAL HUKUMET VAR NIHOHAHAH TOLKIEN IN SIFRESINI COZDUM GELECEGI YAZMIS KITAPLARINDA!!!!
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Yaw kartallar uçup gidip Sauron'un kuleye çarpsın demiyorum ahah :D Dağa pike yapsınlar =)
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 PENTAGONA DUSEN AMA ASLINDA DUSMUYEN UCAGIN SIRRI COZULDU!!!111 ASLINDA BUNLAR PENTAGONDA YPILMIS VE SADECE ORDA YOK OLABILICEK COK GIZLI BIR EVRAGI ATTILAR ASAGA!!1111
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yüzüklerin efendisi ve felsefe diye bi kitap var. onda ele alınmıştı. merhamet filan erdem işte, ne dersen de iyiler tam iyi, kötüler tam kötü. yoksa bu bi destan olmazdı.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yanlis konu/ uykusuzluk [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 17:47 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar