Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 boss kes cukka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 festival alanında hemen girisin ordaki goblinle konusuyosun "welcome to brewfest" adında bi quest tamamlamıs oluyosun. bunu yaptıktan sonra keg gorevini yaparken sana kegleri fırlatan goblinden gidip brd questini alabilirsiniz. horde olanlar icin questi veren mob razor hill yolu uzerinde. diger sehirler icin bilmiyorum. bossu gunde 1 kez summon edebilirsiniz. questi hergun tekrar almanıza gerek yok. hergun brd'ye gittiginizde bossla konusarak summon yapabilirsiniz. ama kesmek icin bir sınır yok. yani baskaları baslatırsa eventi yine siz o grupla kesebilirsiniz. tavsiyem arkadaslarınızdan 4 ünü ayarlayın hergün aynı grupla gidin 5 kez kesin. biz öyle yapıyoruz ve 1 ram aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ram ben de aldım ben kodo istiorum o/ eheuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kodo için 7 günlük diyolar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yok yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 dun gece 5 kez yaptik. 2 dmg trinketi, 1 healing trinketi, 1 ram , 1 kodo dustu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 YUH :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Dworgian said: geffen said: Nefr said: yahu delirecegim, nedir bu mount drop orani var mi bilen? bulamadim ben hicbiryerde drop rate dunden beri toplamda 30 kere falan kesmisimdir, bir tane mount dusmedi az baya bi.. ben 20 kere falan yaptım 1 kere kodo gördüm ally mısın? ally a kodo düşüo mu höf horde oğlu hordeum!! her iki tarafa da her iki binek de düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bu gecem brd de geçicek anlaşılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 geçen sene az mı keg fırlattım lan Ram için, ehe süper questti bide pony keg i de almıştım, yeter zate. *hic!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 3 defa kodo gördüm üçünde de attığım en yüksek roll 16 idi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Oh ilk seferde kaptım kodoyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sırf dün alt charlar dahil 10 kere kestik 7 tane healing trinket 3 tane dps trinket düstü varmi boyle bisi yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 2 kere kestik 2 sindede samana verdik itemı heal ve dps item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben 5 run yaptım arkadaşlar girdi girerken de "efe sensiz umarım kodo düşmez" dediler, 1. kill kodo düştü şansıma edim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 noob dru aksam beni bul beraber girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 taam sen healer ben tank 3 dps zaten hemen çıkar bi dps i de kodolu olan arkadaşı alim da bi daha düşerse şansım artsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 4-5 defa düştü pass dedim..Animasyon özürlü, kokuşmuş Horde'un mountuma mı kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 senin gibi kokuşmamışlar binmesin zaten kodoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ahahah kodo şu oyundaki en guzel ırk mountu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dandik horde'un mountuna mi kaldik tiger var bizde mis 2nci iyi mount raptor ama trolleri severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Alliance a verdikleri kodo normalinden ufak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 karaktere gore degisiyo boyu mountlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 alliance'ta hangi ırkta farkediyo ki boyut? horde'da taurenlerin buyuyo hadi onu biliyoruz da, alliance'ta buyumesini gerektirecek capta bir ırk yok. hatta gnomeların bineklerinin kuculmesi bile lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Baron Mount ZG Tiger ve RavenLord Favori bineklerim aslında Halaa Dark Talbuk da baya güzel.. ama bide spectral tiger di sanırım oda çok şekil hele shadow priest ve ud mount manyak kombine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar