Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Aslansın, kaplansın custo. Şey, biz arkadaşlarla karar aldık. yine üzücez sizi BF2'de. =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla sizin hepikopterden attığınız pencereden girip bütün koridordan gecen roketlerden ufacık binada kacışmak oldukca zevkliydi bi züzülmüyoduk pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Abi size orjinal roleplay sunduk bütün savaş. Hollywood'u kapınıza getirdik. Sina süperdi ya. Adam harbi 007'ye bagladı o bölüm. Gökdelende solo takıldı, helikoptere kafa tuttu, sakladı, atladı, paraşütle kaçtı. Efsaneydi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yerim sizin bf2nizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aha işte o bina, bi kezde 3 kişi kıstırdınız bizi orda, hatta bizim mermiler bitince birimiz üstünüze atlamayı denedi ama ıskaladı. o zamanlar ie hard 4 cıkmamıştı tabi, yoksa jiple buggy le falan patlatırdık sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sen WoW oynuyordun bap. Black hawk down çektim ben altıma kerimi alıp o elde. Hele bir kere beşinizi bir balkonda görünmemek için sürünürken yakaladık, o kadar masumdunuz ki neredeyse ateş etmiyecektik. Neredeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben izledim sizi meraklanma sen=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Cuce said: aha işte o bina, bi kezde 3 kişi kıstırdınız bizi orda, hatta bizim mermiler bitince birimiz üstünüze atlamayı denedi ama ıskaladı. o zamanlar ie hard 4 cıkmamıştı tabi, yoksa jiple buggy le falan patlatırdık sizi AHAHAHA. sina denedi atlayıp c4 basmayı. Biz şey yaptık, uçtuk, o da aşagı düştü. Gravity sure is a bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 CODA GELIN ULAN1!!ONBIRBIRBIRBIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 BF2 olmazsa olmaz, Xunn, kanadına binebilirmiyim, olmadı gunnerın olurum füksü falan gelmezse, o da olmadı iki helikopter wingman misali gezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Abi füksü 2 haftadır başımın etini yedi abi lan ayarla abi lan ayarla diye. Adamın elleri titriyor, öss kasıyor ya, kafayı sıyırdı eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Peki buluşmanın topiği neden açılmadı? Sırf lafsın ksunaryon. Sırf laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Açıyorum topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Linkini de verelim görmeyen kalmasın http://forum.paticik.com/read.php?26,2923205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar