Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 AUDI Q7 > gg adam jipini satmayı düşünüyo şimdi.
JsH Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Fistan sarhoş mu oldun :) linkinde mi yok :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 mazda 626 MPS vs Q7 3.0 TDi q7nin pek şansı olmaz zaten yani eğer öleyse diye varsayıyorum
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 lağolm q7 alan adam hız içinmi alıyodur allasen
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 o zaman kırmızı ışıkta gazı köklemicek benim yanımda sdfsd zaten ne yapcagını şaşırdı 160-170 olunca. yavaşladım bende önüme aldım sağ sinyal yakıyo sola gidiyo falan sonrasağa dönceği aklına geldi yavasca döndü kafayı yedi. baktım kızarmış surat. olsun genç dedim gönderdim
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 q7 si olan adam da bi zahmet basmasın ısıklarda 626 gorup yav
matama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gecen bir mini cooper s le kalkis yaptim oda beni gectigini varsaydi mesela(f430) birazda karsi tarafin sizi ne kadar ciddiye aldigiyla alakali emin olmazdim mps degilse
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 onu anlamak kolay zaten, ciddiye alıp almadıgını, ama zaten benim kullandıgım guzergahlarda nerdeyse hiç kalkışlık boşluk olmuyo, anca sprint'lik olabiliyo, makas vs. orda da 4 saniyede 3 serit degistiren birini gordunmu anlayabiliyosun adamın modunu az cok 2. kopru yolunda 4.8i yeni X5 i makasta geçtim, gururluyum :P OTOMATİK PEJO ÜÇYÜZYEDİ FORDIVİN
matama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yanlis anlamayin ama makas yapanlar benim gozumde ezik insanlar. Diger insanlara zarar verebilecek birsey makas. bana dogru gelmiyor
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bugün bi Corsa Van arkadan makas ata ata geldi benimde solumdan geçti önümden sağa geçti öylece devam etti. Belli şirket arabası, kullananda hayatında pek araba görmemiş direksiyonu bulunca sağa sola çevirmecilik oynuyor. Neyse bende sağ şeritte bi kulvar buldum hazır yakıt ışığımda yanarken ekonomi yapiym düşüncesiyle 6. viteste 80'le sabit hızda devam ettim. Bahçelievler kavşağına beraber girdik bu makasçı zihniyetle. Aslında kendisini formula pilotu sanan arkadaş ekstradan hiç yol almadığının farkına varmadı. Bende uyarmadım.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 beni niye ciddi aldı çünkü bi önceki ışıkta ben orta şeritten adamın önüne doğru geldim durdum boşluktasonra sağa döndüm. adam bastı geldi bu sefer yanıma sokuldu sokuldu dar yere cipini soktu.cam açık benim vın vın basıyor. iyi dedim.bizim arabada traction control falan yok ben patinajsız kalktım bi baktım yanda cayırtı koptu deviri amcam 6 bine vurdurdu bastım bende 1 , 2. vites derken 3 e attım bi dengeli gittik şöyle benim devir 5bin 6bin olurken Q7 vites attı bende 4 e taktım 15-16 sn de 150 160 gidiyorduk uzadım gittim tabi 10 metre geride kaldısonra yavaşladım biraz geçti önüme kırdı sağ sinyal verdi sola geçti falan. resmen döt oldu. belki 3.0dizeldir Q7 bakamadım ama resmen kızardı heyecanlandı sonra sağa durcaktı ışıkta birden yan yola girdi falan kaçtı gitti bu ışıkta da kapışır benle mi dedi naptı artık euhe. 2.0 bu arada benim 626 full hb
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 tabiki makas malca yapıldıgında tehlikeli, tutmayan arabayla yapmaya kalkınca özellikle, benimde savundugum bisey degil, ama onumdeki araba sol seritte 60la gidiyosa, ben de o ve onundeki onun gibi 10larca adama selektor atıp, keyiflerinin gelip de saga gecmeleri beklememek için saglarındaki bosluktan ilerliyorum, dogal olarak orta serit daha yavas gittigi icin sola geri donuyorum, bi bakıyorum gene aynı zihniyet, e gene sag, e gene sol, haliyle makas mış gibi oluyo
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bu arada Q7 nin 0-100 hızlanma 9.6 sn bizim arabanın 9.0sn miş. geçmem normalmiş :(( tüh. gaza da gelmiştim [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 00:42 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sintis ben ne porscheyle ne 430 la makas yapmiyordum halada yapmiyorum eger bunlardan iyi tutunan bir araban varsa merak ettim ve hala diyorumki makas ezikliktir adam yavas gidiyorsa sagindan gecmek cok kotu degil ama sagindan gecip soluna kirip oradan bir daha neyden bahsedttigimizi biliyorsun zaten
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Makas hız falan bunlar boş şeyler. Mastürbasyon yapın enerjinizi öyle boşaltın. Ölüm var ucunda. İki araba geçiceksiniz, üç kişiye hava yapıcaksınız, beş saniye adrenalin pompalicaksınız diye ölürsünüz
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ya bende makas fln yapmam normalde.de bazı artist insanlar oluyo salak salak hareketlerle fln makas yapıyo.bide altında doblo fln oluyo.işte ben o insanlara sinir olup g.t etmek için arada makasa giriom. yoksa biyere yetişmiceksem niye boşuna fazla benzin yakayım...
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Sağdan geçmeyi bende yapıyorum ama makastan anladığımız bu değil. Kimi zaman sağ şerit daha boş hatta bomboş olabiliyor bizim hepimizde olan soldan gitme alışkanlığından dolayı. Fakat sağ şerittende soldakine oranla daha hızlı giderken tetikte olmak gerekli çünkü orta şerittekiler sizi farketmeden sağ şeride geçmeye çalışabilir. Aslında yapmamak gerekli tabi. Birde sağından birisi hızla geçince korkuyorsun refleks olarak. E-5'te genellikle trafik aynı hızda aktığından sorun değil ama Temde çok görüyorum bi sağdan geçiyor bi soldan geçiyor fln. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 02:25 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 matama, arabam en super tutunan araba, bu yuzden kendimi makas yapma zorunda hissedyorum gibi bişey demedim, aferim sana yapıyosun nede guzel, yapanlar da var, her arabayla herboku yapan yapmaya calısan envai cesit insan var, benim demek istedigim arabam yolda karsılastıgım arabaların cogundan daha iyi yol tutuyo, sag sol yaparken, benim kullandıgım hızlarda, kullanma surem zarfında cogunlukla tehlike yaratmıyo, ha tabiki dalgınlık olur, baskasının hatası olur, benim kasti mallıgım olur, kaza olasılıgını arttıran bi hareketmi, evet tabiki öle
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Sintisyzer bence x5 senı kala almamış o x5 i yemen için (düz yolda) altında en azından 2.5l araba olması lazım 307 falan yalan yanı o arabanın yanında
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 he he, makas yapanlarin canina okurduk :D Bizim enişte ; chrysler, allamin 20 milyarlik arabasi ile dotune bir girip sisleri acinca gece gece safti dagilir, gozleri kor olurdu aynaya bakamazdilar o makascilar.. hele de araba dizel felan olmadigi için hantaldi ama kaptirinca tutamazdi kimse :D .. Acisiz.. :D
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Selam, Makas = kötü, tehlikeli, anlamsız ve dengesiz hareketler zinciri İnatla solda gidenin önüne geçme = haklı gibi görünse de bazen riskli sonuçlar doğurabilen tehlikeli bir hareket. Bu işin daha çok bayan sürücülere karşı yapıldığının görülmesi ise enteresan bir rastlantı ;) Trafikte ispat olmaz. Birşeyleri ispat etmek isteyenleri pistlerde ve trafiğe kapalı yollarda görmek isteriz. Ayrıca; quattro alt yapısını kullanan tüm Audi'ler önden çekişli versiyonlarına nazaran daha yüksek 0-100km/h değerine, ara hızlanma değerlerine ve yakıt tüketimine sahiptirler. Q7 3.0TDI quattro aracı ile performans açısından hava atmaya çalışan insanlara dostane ve şevkatli bakışlar atalım. Onlar ender bulunan canlı sınıfına girerler. Onlara ilişmeyelim, sevelim, sayalım. Unutmayın, doğal yaşamı kurtarmak elimizde :P Saygılar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 xlaid, bilmiyorum beni kale aldımı almadımı ama esit uzun bi sure yan yana "makas" yaparak gittik, sonra o baska bi seride gecti ve tıkandı :P niye öle diyosun hem ıgııh, kalkışta tabiki imkanı yok HERHANGİ bi aracı benim 307mle gecmemin, 1.0 peugeot 107 fln geçicek nerdeyse beni : 1.4 manuel arabalar benden hızlı kalkıyo
ivan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 matama düm düz yolda 490beygirlik arabalarla gazı kapatıp bi de hahaha eline verdim diye böbürlenmek de en büyük ezikliktir be aabi. parayla boşalmak gibi bişi yani =) ne anladım ben burda araba kullanma yeteneğinden?
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: Redogski üye § 04 Ekim 2007, Perşembe - 02:22 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ya bende makas fln yapmam normalde.de bazı artist insanlar oluyo salak salak hareketlerle fln makas yapıyo.bide altında doblo fln oluyo.işte ben o insanlara sinir olup g.t etmek için arada makasa giriom. yoksa biyere yetişmiceksem niye boşuna fazla benzin yakayım... o doblo bendim lan, dıjfdsa yok tabi öyle bişey ancak öyle doblo moblo gördün mü kenara çekilcen çünkü hepsi şirket arabası oluyor e şirket arabası olunca beleş benzin, sonuç olarak araba beleş benzin beleş yardır anam felsefesi güdüyor insancıklar o yüzden nerde bi şirket arabası görsem yol veriyorum.
Öne çıkan mesajlar