Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Ulen nukem ne ınatcı adamsın, federasyon 3 mac ceza vercek sen hala sarı kartlık dıcen valla.senın kararını degıstıremıcez anlasılan.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Azmodai, 05 Mart 2003 23:19 tarihinde demiş ki: said: _Mayhem_, 05 Mart 2003 23:13 tarihinde demiş ki: futbolda sertlik anlayşın tekme atmaksa arkadan .. korkarım ben senden valla.. rugby öneriyorum ? rugby oynamadan veya bilmeden konusmayin lutfen hicte oyle barbar sporu degil gayet zevkli ve taktiksel, ve gorundugu kadar sert falanda degil.[hline]Ra_d, 02 Mart 2003 22:37 tarihinde demiş ki: naapmaya çalışıyosun? karpuz, 02 Mart 2003 23:04 tarihinde demiş ki: şaka Ra_d, 02 Mart 2003 23:07 tarihinde demiş ki: bi smiley(gülücük) falan koysan daha anlaşılır olur sanırım. karpuz, 02 Mart 2003 23:09 tarihinde demiş ki: :) ahahah azmo patladı, azmo sen nedıyorsun noumanın pozısyonuna evet goruslerınızı alalım[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Ben olsam naoumaya hayvani para cezası veririm , hakemde şunu raporuna ii yazarda 3-5 maç ceza alır kurtuluruz. Ne bu ya adam en kritik maçlarda hep 10 kişi bırakıyor bu kaçıncı direk kırmızı...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 fenerbahçe-malatya maçında duro'nun ali güneş'e yapıp kırmızı kart gördüğü pozisyona çok benziyor arkadan kasti tekme, topa bile dokunmak amaç değil o pozisyonda[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Nukem burc ne senın?[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ben o malatya maçında fbli bi oyuncu olsaydın duronun yaptığına pata küte dalmassam şerefsizim hele düşün duro o hareketi ilhana yapıyo noumada sahada boğazlar öldürür duronun hayvanlığıdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Mephisto_, 05 Mart 2003 23:22 tarihinde demiş ki: fenerbahçe-malatya maçında duro'nun ali güneş'e yapıp kırmızı kart gördüğü pozisyona çok benziyor arkadan kasti tekme, topa bile dokunmak amaç değil o pozisyonda[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Pozisyonda top nerde zaten bi baksanız lol 5 metre önde kalıyor top adamda topla beraber uçuyor :D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Nukem_Verite, 05 Mart 2003 23:24 tarihinde demiş ki: yengeç bu arada meph gıygıdı gıygıdı kafamı ütüleme ya gs'nin nostalji maçları var bak lig tv de onları falan izle bende uyucam ohoo lol[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol nukem ben seni 6-7 senedir falan tanımadığıma yanıyorum kimbilir ozaman neler diyordun beşiktaşın maçları ardından[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bence devam etsin nukem-meph i ailecek beğenerek izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Azmodai, 05 Mart 2003 23:42 tarihinde demiş ki: kiminle sevisiosun?? anlamadim[hline]Ra_d, 02 Mart 2003 22:37 tarihinde demiş ki: naapmaya çalışıyosun? karpuz, 02 Mart 2003 23:04 tarihinde demiş ki: şaka Ra_d, 02 Mart 2003 23:07 tarihinde demiş ki: bi smiley(gülücük) falan koysan daha anlaşılır olur sanırım. karpuz, 02 Mart 2003 23:09 tarihinde demiş ki: :) Sanane mılletın sevıstıgı kısıden azmo aaaaaaaa ayıp ya. :)[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 valla bu galibiyet bizim için süper oldu. önümüzde zorlu bir maraton var, hem türkiye kupasını hem de lig kupasını alacağız. üç büyüğün şampiyonluk sultasını kıracağız. beşiktaşı da tebrik ederim, güzel oynadılar. güzel bir maçtı.[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Yaşasın 3 olduk. Azmodai ve benden sonra bir başka Gençler taraftarını daha buralarda görmek cidden güzel.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 hehe, yeni sayılırım. klasik babanın tuttuğu takımı tutma gerekliliğinden sıyrılıp kendi beğenimi aradığımda gençlerbirliğini buldum. güzel futbol, herhangi bir medya desteği olmadan emeğiyle bir yerlere gelmiş bir takım.[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar