Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Kupası Maçları

Apex

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 05 Mart 2003 23:19 tarihinde demiş ki:
said:
_Mayhem_, 05 Mart 2003 23:13 tarihinde demiş ki:
futbolda sertlik anlayşın tekme atmaksa arkadan .. korkarım ben senden valla.. rugby öneriyorum ?

rugby oynamadan veya bilmeden konusmayin lutfen hicte oyle barbar sporu degil gayet zevkli ve taktiksel, ve gorundugu kadar sert falanda degil.[hline]Ra_d, 02 Mart 2003 22:37 tarihinde demiş ki:
naapmaya çalışıyosun?

karpuz, 02 Mart 2003 23:04 tarihinde demiş ki:
şaka

Ra_d, 02 Mart 2003 23:07 tarihinde demiş ki:
bi smiley(gülücük) falan koysan daha anlaşılır olur sanırım.

karpuz, 02 Mart 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
:)

ahahah azmo patladı, azmo sen nedıyorsun noumanın pozısyonuna evet goruslerınızı alalım[hline]*{@}^o^{@}*
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam naoumaya hayvani para cezası veririm , hakemde şunu raporuna ii yazarda 3-5 maç ceza alır kurtuluruz. Ne bu ya adam en kritik maçlarda hep 10 kişi bırakıyor bu kaçıncı direk kırmızı...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe-malatya maçında duro'nun ali güneş'e yapıp kırmızı kart gördüğü pozisyona çok benziyor

arkadan kasti tekme, topa bile dokunmak amaç değil o pozisyonda[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 05 Mart 2003 23:22 tarihinde demiş ki:
fenerbahçe-malatya maçında duro'nun ali güneş'e yapıp kırmızı kart gördüğü pozisyona çok benziyor

arkadan kasti tekme, topa bile dokunmak amaç değil o pozisyonda[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Pozisyonda top nerde zaten bi baksanız lol 5 metre önde kalıyor top adamda topla beraber uçuyor :D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 05 Mart 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
kiminle sevisiosun?? anlamadim[hline]Ra_d, 02 Mart 2003 22:37 tarihinde demiş ki:
naapmaya çalışıyosun?

karpuz, 02 Mart 2003 23:04 tarihinde demiş ki:
şaka

Ra_d, 02 Mart 2003 23:07 tarihinde demiş ki:
bi smiley(gülücük) falan koysan daha anlaşılır olur sanırım.

karpuz, 02 Mart 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
:)

Sanane mılletın sevıstıgı kısıden azmo aaaaaaaa ayıp ya. :)[hline]*{@}^o^{@}*
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu galibiyet bizim için süper oldu. önümüzde zorlu bir maraton var, hem türkiye kupasını hem de lig kupasını alacağız. üç büyüğün şampiyonluk sultasını kıracağız.
beşiktaşı da tebrik ederim, güzel oynadılar.
güzel bir maçtı.[hline]Her şey düşündüğün gibidir...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe, yeni sayılırım.
klasik babanın tuttuğu takımı tutma gerekliliğinden sıyrılıp kendi beğenimi aradığımda gençlerbirliğini buldum.
güzel futbol, herhangi bir medya desteği olmadan emeğiyle bir yerlere gelmiş bir takım.[hline]Her şey düşündüğün gibidir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...