Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitarı akort etmeye son!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Therion'un sitesinde vardı, aynı aletin başka bi markasına sponsor gibi bişi olmuş konserlere kulancz yazıyodu, şarkı aralarında gitar değiştirmek yerine bu otomait ayarlıyomuş falan. 1 yıllık hikaye grçi benim ki.. Markası değişikjti .
Mesaj tarihi:
Tuner'dan gelen bilgilere dayalı fiziksel bi sistem olsa gerek.Yalnız yinede gereksiz bişey bence.Herzaman telin bi esneme payı olur çünkü,o nekadar yapsada kayabilir.Halledilebilirde belki.
Mesaj tarihi:
lol çok saçma olur aslında.öyle yapıldıktan sonra müzikyenliğin anlamı ne?

"ton ne abi?"
"Si den çalıyoruz"
"ok -bip" si'ye akord eder sonrada mi den çalar gibi çalarsın :) gitarda 3-4 akor bilen ben bile çalarım öyle gitarı :D
Mesaj tarihi:
agali? 3-4 akor biliyorum sadece.mi minör-majör,la minör-majör,sol majör,do majör soraa re majör-minör bide fa minör 7/9 basabiliyorum.aslında barelileride biliyorum ama basamıyorum devamlı çalışma olmayınca öyle oluyo,konservatuvar mezunu adam ancak bukadar biliyo işte :p
Mesaj tarihi:
akor basmak ile gitar çalınsaydı sahil gitarcıları pwned yapardı, pis konservatuar mezunu dss

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 18:44 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Leath 05 Ekim 2007, Cuma - 18:16 tarihinde demis ki:
ya su akorlarin garip sol re si vs versiyonunu yazmasaniz

A B C D varken, isi yokusa surmeseniz.

ehuh ne alaka ya :) illa öyle yazılcak diye bi kuralmı var sanki heh.

said:
kingpin 05 Ekim 2007, Cuma - 18:43 tarihinde demis ki:
akor basmak ile gitar çalınsaydı sahil gitarcıları pwned yapardı, pis konservatuar mezunu dss

sie pls ehuh,benim iddiam yok zaten gitarda ehue,bazen tuvalette falan çalmaya çalışırken keyifli oluyo :D Biliyosun benden geçti gitar çalıp kız tavlamak falan,çoktan game over :D

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 19:27 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...