Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Beyler böyle bir olay duydum ve gerçekten buna ihtiyacım var. Ankara'da böyle bir olay yaptığını bildiğiniz,gördüğünüz, duyduğunuz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Postaneler? Git bi telekom pttye posta kutusu kiralamak istiyorum de. Hayırdır? Noir filmlerde kitaplarda falan posta kutusu kiralanır hehe. Aileden bişey mi saklıyorsun yoksa ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 misal polat alemdar bi bolumde ASLAN AKBEY tarafindan kiralanan bir POSTA KUTUSUNA bakmaya gitmi$ti.. derinmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Kendimce sebeplerim var diyelim... Evet bu arada axedice bende görmüştüm sen söyleyince aklıma geldi yeniden saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 internetten silikon yapılı aparatlar ısmarlıcak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ben A.C.M.E Kemikıl Killer düşünmüştüm.Ama slikon istiyorsan,neden olmasın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Haa evet, ben okulla ilgili bi kağıt vardır falan diye düşünmüştüm ama derin mevzular da olabilir niye olmasın. Ama onlar türkiyede de bulunuyor niye internet?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ACME'yi bulamadım Coyote(çakal) aradım ama açmıyor heralde gene uçurumdan düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 senden derin olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 postaneye git senelik 50 milyon gibi bi ucreti war yanilmiyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar