Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Beyler böyle bir olay duydum ve gerçekten buna ihtiyacım var. Ankara'da böyle bir olay yaptığını bildiğiniz,gördüğünüz, duyduğunuz bir yer var mı?
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Postaneler? Git bi telekom pttye posta kutusu kiralamak istiyorum de. Hayırdır? Noir filmlerde kitaplarda falan posta kutusu kiralanır hehe. Aileden bişey mi saklıyorsun yoksa ? :)
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 misal polat alemdar bi bolumde ASLAN AKBEY tarafindan kiralanan bir POSTA KUTUSUNA bakmaya gitmi$ti.. derinmisin ?
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Kendimce sebeplerim var diyelim... Evet bu arada axedice bende görmüştüm sen söyleyince aklıma geldi yeniden saol.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 internetten silikon yapılı aparatlar ısmarlıcak işte.
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ben A.C.M.E Kemikıl Killer düşünmüştüm.Ama slikon istiyorsan,neden olmasın? :D
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Haa evet, ben okulla ilgili bi kağıt vardır falan diye düşünmüştüm ama derin mevzular da olabilir niye olmasın. Ama onlar türkiyede de bulunuyor niye internet?..
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ACME'yi bulamadım Coyote(çakal) aradım ama açmıyor heralde gene uçurumdan düştü...
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 postaneye git senelik 50 milyon gibi bi ucreti war yanilmiyosam
Öne çıkan mesajlar