Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior Talent ?


nomex

Öne çıkan mesajlar

kullandığın silaha göre değişir,
ben bsta dual wield, lvl 30 da whirlwind axe'e gecinde imp slam build tavsiye ediyorum lvl 51 ice barded spear'la imp slam devam et,
lvl 60 sonrası artık eline ne gelirse onunla takıl.

leveling için mortal strike kötü bi skill
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Mortal Strike ile kastım warriorı 40 lvl den 70 LvL e kdr ve bi sorun yasamadım ...

Ama Mortal ı aldıktan sonra onun yanında stunla %10 health ve 20 rage veren bi ozellik var... hem PvP de hem de kasarken bazı yaratıkalrın attıgı root , ağ , nova , stun lar sayesinde ne canın azalıyor ne de rage in bitiyor...
PvP de de Healerlara karsı sansın artıyo tabi :)
Ama o talenti aldıktan sonra ben 3 tane prot... stance deiştirince rage kaybetmemek için...
sonrasında da Furye basladım ...

Acıkcası ben memnundum talentımdan :)

70 te sunun gibi bişey oluyo... üstünde sen küçük oynamalar yapabilirsn tabi bazı yerlerde :)


[spo]http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?050250213025100220012000550010400501200000000300000000000000000000[/spo]

[ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 16:34 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birazcık geç olsa da tavsiyelerinizi okudum herkese cok tesekkur ederim . Bu esnada lvl 33 e kadar geldim bu zaman kadar fury dual wield tercih ettim , whirlwind i bilmiodum :)
Benim sıkıntım su ; ben lvl 40 olduktan sonra sık sık dungeon a gidip tanklık yaparken sıkıntı çekmeyecegim bunun dısında solo lvl kasabilcegim bi build .. Sonuc olarak prot olsun istemiorum , bu yuzden de arms tercih etmem gerekio die dusunuorum ..

Bana istediğim tarzda bi build cıkarırsanız sevinirim .. Veya cüce sen tam olarak anlattıgın talentleri solesen sırayısla ben oyle takılsam .. (lvl 70 ten once tanklıkta problemin olmaz rahatlıkla yaparsın dersen .. )

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 09:21 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 09:21 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaklaşık 1 aydır oynamıyorum ve şu oyunda tek özlediğim şey warrior pvpsi.şimdi warriorlar sürekli ağlar doğrudur bu ama yine de karakterlerinden kolay kolay vazgeçmezler :) leveling olarak ben hep elimdeki silaha göre respecledim. dw fury solo daha iyidir ama güzel silah bulabilirsen. ben 60-70 arasını 2h fury olarak kastım (31/30), ve baya eğlendim, tabii arada yanıma bi shaman alıyodum windfury için

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 10:09 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dusuncem baya bi dungeon yapmak 40-50-60 arası , dogal olarak dw den vazgeçmem gerekio die dusunuorum, bunları yaparken de dungeon dısında solo kasıcagımı dusunup prot talenti almadan bana en ideal yolun gosterilmesi :)

Bi de jewelcrafting aldım, yol yakınken vazgeçip bs ye donmeli miyim sizce ???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi grup düzgünse dps-tank yaparsın zaten. hele seninle instance yapcak bi shaman (talent farketmez) bulursan daha da güzel. lvl 60 ve altı instancelarda aggro sorunu olmaz, olsa da birşey olmaz zaten o yüzden direk dw fury/2h fury ikilisinden birini seç. 60dan sonra sadece kendi levelındaki instancelarda levellamak istiyorsan ya full prot ya da prottaki önemli talentları (defiance) alarak dps git. benim gibi 62den 70e blood furnace power level yapmak istiyorsan bir shaman bulup 2h ms/flurry git :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orc olarak axe kullanma dusuncesi vardı aklımda benim yanlıs mıyım acaba ??

Bi de su an talentleri unuttum profession olayına cozum arıyorum, acaba bs ye geçmeli miyim ? Weapon Mastery fln hoş olmaz mı acaba ? Su inanılmaz silahları yapması cok cok zor mu ? Bi yol gosteriniz artık bana ya :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silah çok önemli değil, pvp için balta yada mace diyor farklı warriorlar bence tercihe kalmış bi olay ama orc olmanın çok fazla etkisi yok, weapon skillerin bonusunu falan azalttılar uzun süre önce. Lvl atlarken tabi hangi silah iyiyse onu kullan kılınç mılınç affetme.

Tabii ki bs olucaksın, başka yolu yok o işin. Itemları yapmak da grinde bakar çok zor değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PvP yapıcaksan ya Mace yada Sword seç. Axe spec tamamen crit üzerine dayalı ve etrafta max resilience ile dolananan bunca tip varken ne kadar mantıklı bir seçim olduğu şüpheli bence. Mace stun oldukça etkili, aynı şekilde sword specle gelen ekstra attack ta. Yüksek ratingli takımlarda axe kullanan pek görmedim alayı mace, ya dt ya skillherald kullanıyolar.

BS silahlarının tier1 leri gayte kolay yapması. Tier2 ye upgrade te oldukça kolay 8 primal nether gerekiyor sadece. Ama sıra tier3 e upgrade e gelince 5 Nether Vortex gerekiyor bunun içinde ortalamanın üzerinde bir guilde ihtiyacın var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...