nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Haulin oynuyorum şu anda da hız sınırı kaç km? Yani upgrade yapıp basıp giderim tabi ama polis ceza yazmasın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 saatte şehir içi 45 şehir dışı 65 mil.Ama şehir dışında rahat olabilirsin ben polisi görene kadar basıyorum gidiyor valla polisi görünce de motor freni yapıp 60la fln geçiyorum polisin yanından :F uslu öğrenci edasıyla + yok olmaz sanırım yani diğer şeylerde sorun oluyor da hız yapabiliyorsun şehirdışında.Zaten farlar sürekli açık üşeniyorum aç kapa fln hız konusu da şehiriçinde yakalanıyorsun da şehirdışında bende bir sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ama mesela farların yanmazken polis yakında olmasa da aranma seviyesi artıyo, bunda da öyle olmaz mı hız yaparsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Evet oluyor bu yüzden "cruise control ( C )" gibi bir tuş vardı hızını sabitleyebiliyordun o zaman fazla sorun yaşamıyorsun ama bir yerden sonrada bayıyor bomboş duz bir yolda tın tın gitmek sıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bu oyunun en kötü yanı zaten Amerikanın geniş ve dümdüz yolları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bir kamyoncu daha başka ne isterki yollardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hehe ya oyunun ilk başında bir şehirde görmüştüm satılık park yeri vardı. 750,000$ dı oyun başında alamadım. Şimdi arıyorum bulamıyorum. Bulsam ve alsam herhangi bir geliri var mı? Yapay zeka parka uğruyor mu? 2 milyon $ var,bissürü kamyonum trailer ım ve 7 tane kiralık şöförüm var. şimdi oyunda başka ne yapabilirim? Yapılacak şeyler sürekli aynıysa hard'da başlicam tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aktiftablet said: Bu oyunun en kötü yanı zaten Amerikanın geniş ve dümdüz yolları. abi harbi bi trafik gördüm mü adam uykusuzluktan ölsede gidiyorum onlarla çünkü uyusam gene saatlerce tek başıma koca yolda gidicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Oyundan bazı manzaralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mandotary check nedir abi delirecem ya avoiding mandotary check diyor polis ve çaat 30k kesiyor game over :D not: ok scalese girdim orda ölçtürtdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ağırlık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ekşisözlük said: türkçe yaması ve türkiye haritası yaması çıkmış oyun. nakliyat şirketleri de türkçeleştirilmiş. oyun soundtrekinde de güzide bir parça yer alıyor: yallah şöfer yallah. henüz yapım aşamasındaymış, türkiye yolları ve şehirleri de düzenlenince bitecekmiş. ahan da linki: http://rapidshare.com/...ulin_tr_v11_by_marconato.rar bu nedir bilen var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Onlar unofiicial. Her oyuna yapıyolar. Bunu Polonyalılar felaket yapıyor, aynen kendi ülkelerini birebir komple yapıyo adamlar. Bir önceki oyunu otobüs moduda vardı, denemdim ama modeller çok güxeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 fenris said: sen yine uzaktan dinliyosun.ben aktiftablet in bunu oynamasına maruz kaldım bi yıl :P -has... -nooldu? -sapağı kaçırdım. -vay bea... of hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Burax said: ya oyunun ilk başında bir şehirde görmüştüm satılık park yeri vardı. 750,000$ dı oyun başında alamadım. Şimdi arıyorum bulamıyorum. Bulsam ve alsam herhangi bir geliri var mı? Yapay zeka parka uğruyor mu? Valla ilk defa senden duydum denk gelirsem atlar alır denerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aktiftablet said: Onlar unofiicial. Her oyuna yapıyolar. Bunu Polonyalılar felaket yapıyor, aynen kendi ülkelerini birebir komple yapıyo adamlar. Bir önceki oyunu otobüs moduda vardı, denemdim ama modeller çok güxeldi. Unofficial biliyorum da bu modu oynayna var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ben oynayabilirim sıkıldım hep USA hep USA. Bakayım bir ara indirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bugun gene gordumki hala yapay (geri)zeka yi duzeltememisler. orta seritten gidiyorum sagdaki araba lak diye sol seride gecicem diye benim tirin arkadaki mala daliyo. tabi lak diyede %25 zarar bana giriyo. hani bide hizli gitsem eyvallah. trafikde 10 20 yle gidiyosun sagdaki bi baktim direk girdi benim tirin arkasina. direk alt f4 sonra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aktiftablet said: http://www.eurotrucksimulator.com/index.php İstiyoruz, bekliyoruz. Hard Truck 2'den beri bıkmıştık Amerkan settinginden. :) ne zaman cıkıcak bu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar