maxrep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Merhaba. Karazhan a ilk defa gideceğim. Tecrübesi olan Tank arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse çok sevinirim. Örnek: ilk odada şu mob lar var. Çekilme taktiği şu. birinci Boss daki taktikl. herkes için iyi olur bence. Youtube den baktım bir kere, görüntü kötüydü. Anlaşılmıyor.
The_Cute Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tüm karazhani tek tek anlatmaya kimsenin gucu yetmez ama http://www.bosskillers.com adresinden yararlanabilirsin. hem boss taktikleri hemde kaliteli videolar var.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dalın gitsin bodoz ya ne taktiği. karazhana taktik mi olurmuş. ilk bossu warlock tanklamıştı ben oraya en son gittiğimde.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Thrashte bişey yok genelde, işaretleri iyi öğrensin priestler palalar falan shackle ve fear kaçmasın. Attumene disarm unutmayın, bide midnightla ayrı ayrı tanklayın. Biz ikisini de sırayla %30a getirip öyle keserdik, ata binince hpsi yine %30 falan oluyor. Moroesde shackle ve fear çok önemli, gerekirse trap de kullanın undeadler kaçmasın. Hangileri dispel atıyordu hatırlamıyorum ama önce onları kesin haliyle. Boplar healerlara gitsin, zaten çabuk ölüyor moroes. Biraz itema bakar ama yeterli cc yoksa moroesle birlikte dps targetlardan birini tanklıyabilirsin ben bi keresinde öyle yapmıştım. Maidenda tam repentance atmadan önce healerlar ortadaki halkaya yaklaşsın bide dispel çok önemli sütunların arkasında kalmamaya özen göstersinler. Sen repentance geldiğinde maidenı etrafta gezdireceksin ki disorient bozulsun. İlk defa giriyorsanız üç boss yeter size hehe
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 guild çok girmiş de ben 2 nci karazhan grubunda gireceğim. Ben çok acemi kalmayayım [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:12 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 offtank olursun o zaman. anlatır sana mt zaten ne yapacagını. cok zor değil karazhan.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Karazhanda tank olmak koaly cidden, moblar pek sorun değil zaten. Sadece biraz dikkat gerekiyor. Mesela attumen, curator, maiden vs. hiç bir çaba gerektirmiyor nerdeyse, sadece aggroyu tut yeter. Prince ve nightbane biraz zor onlar da etrafı kollamayı ve diğerlerini de izlemeyi öğrenince çok kolay.
Öne çıkan mesajlar