Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karazhan


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba.

Karazhan a ilk defa gideceğim. Tecrübesi olan Tank arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse çok sevinirim.

Örnek:

ilk odada şu mob lar var. Çekilme taktiği şu.

birinci Boss daki taktikl.

herkes için iyi olur bence.
Youtube den baktım bir kere, görüntü kötüydü. Anlaşılmıyor.
Mesaj tarihi:
Thrashte bişey yok genelde, işaretleri iyi öğrensin priestler palalar falan shackle ve fear kaçmasın. Attumene disarm unutmayın, bide midnightla ayrı ayrı tanklayın. Biz ikisini de sırayla %30a getirip öyle keserdik, ata binince hpsi yine %30 falan oluyor.

Moroesde shackle ve fear çok önemli, gerekirse trap de kullanın undeadler kaçmasın. Hangileri dispel atıyordu hatırlamıyorum ama önce onları kesin haliyle. Boplar healerlara gitsin, zaten çabuk ölüyor moroes. Biraz itema bakar ama yeterli cc yoksa moroesle birlikte dps targetlardan birini tanklıyabilirsin ben bi keresinde öyle yapmıştım.

Maidenda tam repentance atmadan önce healerlar ortadaki halkaya yaklaşsın bide dispel çok önemli sütunların arkasında kalmamaya özen göstersinler. Sen repentance geldiğinde maidenı etrafta gezdireceksin ki disorient bozulsun.

İlk defa giriyorsanız üç boss yeter size hehe
Mesaj tarihi:
guild çok girmiş de ben 2 nci karazhan grubunda gireceğim.

Ben çok acemi kalmayayım

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:12 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Karazhanda tank olmak koaly cidden, moblar pek sorun değil zaten. Sadece biraz dikkat gerekiyor. Mesela attumen, curator, maiden vs. hiç bir çaba gerektirmiyor nerdeyse, sadece aggroyu tut yeter. Prince ve nightbane biraz zor onlar da etrafı kollamayı ve diğerlerini de izlemeyi öğrenince çok kolay.
×
×
  • Yeni Oluştur...