spompas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bilgisayarin admin sifresini almam lazım quest hesabı kapalı (format etmem icin bazı dosyalarima ulaşmam gerekiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 garbage e açmışın şaka oldugunu varsayıyorum ve espri yapıyorum alamassın büyük gelir ok kaçtım bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bende Ciddiye alarak cevap vereyim :) Bilgisayar acılırken Sürekli F8'e bas karsına bir menü gelicek orada "Güvenli Kip Başlat" var Güvenlik Modundan calıstırdıkdan sonra karsına bütün Kullanıcılar gelir oradan Administrator yazanı secerek Admin Olarak giriş yaparsın denetim masasından kullanıcılar bölümünden ister şifreyi değiştir istersen diğer hesapları sil tekrardan reset attıgında normal başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ana hesaba şifre koyan administrator a da koymuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 fb1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Normal hesap ile administrator hesapı farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Clix and hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Quest hesabı nasıl bir şey? Açınca bilgisayarı, öldürmen gereken Harpy'ler mi çıkıyor bir anda? eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Birde queste guest diyen uocular vardı saygıyla anıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar