Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şans eseri Deniz Baykalı evinde gördüm(Siyasetle alakalı değil)

skyly

Öne çıkan mesajlar

Abimlerin şirketi ümitköyde angora evlerinde. Arabayla onun şirketine doğru gidiyorum. Orada evler güzel lüks tabi sağa sola bakınarak kullanıyorum. Bi baktım sağımda Deniz Baykal bahçesinde oturuyo. Yavaşladım emin olmak için iyice baktım anaaa harbi o. Neyse ayıp olmasın diye yoluma devam ettim. Daha sonra şirkete vardığımda abiminde onu defalarca gördüğünü söyledi. Ben beklerdim ki evi daha korumalı halka kapalı bi yer fln olsun. Fakat gayet yola yakın bi yer yani adamın biri elinde silahla geçse ordan vurabilir kolaylıkla
Sosyal ağlarda paylaş

valla biz de oy verdik adama [ben de Belli ki sizin gibi düşünmeyenler oy veriyor. geyiğini anlamıyorum açıkçası. çünkü chp'ye oy verenlerin başka hiçbir şekilde düşünmeyen robotlar olması gerekiyormuş gibi bir alt yapı var o yazılan cümlenin içinde. bu da en azından oldukça naif bir hareket. keza parti içinde bile deniz baykal'a muhalif bir hareket baş göstermişse -onca dayatmaya rağmen- düşünmek lazım (şey diye düşünmek lazım! şey şey! onlar da akp'ye oy vermiş olabilir mi diye ^_^! ]

ancak adamın yüzyıllardır sadece muhalefet yapması (ve onu da dozajında yapamaması) ile yapılmış bir espridir yukarıdaki.. ha bu mesaj ise daha siyasidir ve siyaset yasak olduğundan ötürü mutlulukla şikayete basabilirsiniz.

yukarıdakine yapılacak şikayetleri ise kabul etmiyorum vallahi, onları da buna basabilirsiniz. (şaka maka az da olsa siyaset konuşmak iyi geldi yaw.. daha yazıcaktım aslında ama daha fazlası saygısızlık olur forum kurallarına ve kullanıcılarına.. lam yeni sistem çabuk gelse de yazsak rahatça be!)

ohh. iyi geldi lam valla

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 00:10 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diiittttttttttttttt... (flatline)
doktor:hemşire ölüm saatini oku.. çocuklar üzgünüp artık yapacak bir ley yok..
hemşire:23:49 efen..
deniz baykal: HAYIRR! okuma daha ölmedim!

Evladım lol musun :D

Bill Clinton vardı bide. Depremde gelip halkın arasında gezmişti. Bu yüzden nefret edemiyorum adamdan.
Sosyal ağlarda paylaş

youtube a alalim seni

0TT0m@Nh3K1rzzz takimi yunanlialrla ilgili entry lere kufur abanicak yabanci dil bilmiyen bilsede konusmiycak gunden en az 15 kez FUCK STRATEVOS FUCK GAYREEKS yazan kadrolu eleman ariyormus
karsiliginda istedigin foruma botla uye olup terazilere abaniyorlarmis

ben katildim valla iyi is
gelen rep gucu ile interneti ele geciricem nihohahaha
Sosyal ağlarda paylaş

0TT0m@Nh3K1rzzz ben miyim? Ben ingilizce biliyorum yav. Bide gay greeks diye hakaret etmem kimseye, keza eşcinselliği bir hakaret olarak değil sıradan (tamam belki o kadar sıradan değil) bir cinsel eğilim olarak görüyorum.

Ya aslında düşünsenize. Abdullah Gül. Çankayada. Ahahahah. Ne muhabbeti dönerdi be. Amerikan dizilerinde olur ya zenci başkana, ne biliyim kadın başkana hazır mıyız muhabbeti. Acaba biz bir seks skandalına karışacak bir cumhurbaşkanına hazırmıyız :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...