skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Abimlerin şirketi ümitköyde angora evlerinde. Arabayla onun şirketine doğru gidiyorum. Orada evler güzel lüks tabi sağa sola bakınarak kullanıyorum. Bi baktım sağımda Deniz Baykal bahçesinde oturuyo. Yavaşladım emin olmak için iyice baktım anaaa harbi o. Neyse ayıp olmasın diye yoluma devam ettim. Daha sonra şirkete vardığımda abiminde onu defalarca gördüğünü söyledi. Ben beklerdim ki evi daha korumalı halka kapalı bi yer fln olsun. Fakat gayet yola yakın bi yer yani adamın biri elinde silahla geçse ordan vurabilir kolaylıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben onu ankara oran sitesinin orada ,yol kenarında her sabah koşu yaparken görüyordum . genelde tek başına oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ISTE O PARTI BASKANLARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 o da senin benim gibi insan. bence globalleşen şu dünyada parti başkanları abartılmamalı. zaten bi 15 seneye parti filan kalmaz dünyada. kaosa 1 e 18 veriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dasaa olmamış valla. Herşeye muhalefet geyiğinide anlamıyorum yani. Ana muhalefet lideri adam kardeşim. Belli ki sizin gibi düşünmeyenler oy veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi açmayın şöle topicler biri inceden veriyo yorum yazsan bi türlü yazmasan bi türlü siyasetçi adı geçmesin pls:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 enteresan bence daha korumalı olmalı insan minsan, adam büyük bi partinin lideri sonuçta. önemli birisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ecevitte oyleydi allah rahmet eylesin zaten devlet adami dedigin halki ile kendisi arasina etten koruma duvari ormez Ataturkte koskoca bir dunya lideri olmasina ragmen son derece rahat dolasirmis halkin arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 valla biz de oy verdik adama [ben de Belli ki sizin gibi düşünmeyenler oy veriyor. geyiğini anlamıyorum açıkçası. çünkü chp'ye oy verenlerin başka hiçbir şekilde düşünmeyen robotlar olması gerekiyormuş gibi bir alt yapı var o yazılan cümlenin içinde. bu da en azından oldukça naif bir hareket. keza parti içinde bile deniz baykal'a muhalif bir hareket baş göstermişse -onca dayatmaya rağmen- düşünmek lazım (şey diye düşünmek lazım! şey şey! onlar da akp'ye oy vermiş olabilir mi diye ^_^! ] ancak adamın yüzyıllardır sadece muhalefet yapması (ve onu da dozajında yapamaması) ile yapılmış bir espridir yukarıdaki.. ha bu mesaj ise daha siyasidir ve siyaset yasak olduğundan ötürü mutlulukla şikayete basabilirsiniz. yukarıdakine yapılacak şikayetleri ise kabul etmiyorum vallahi, onları da buna basabilirsiniz. (şaka maka az da olsa siyaset konuşmak iyi geldi yaw.. daha yazıcaktım aslında ama daha fazlası saygısızlık olur forum kurallarına ve kullanıcılarına.. lam yeni sistem çabuk gelse de yazsak rahatça be!) ohh. iyi geldi lam valla [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 00:10 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: diiittttttttttttttt... (flatline) doktor:hemşire ölüm saatini oku.. çocuklar üzgünüp artık yapacak bir ley yok.. hemşire:23:49 efen.. deniz baykal: HAYIRR! okuma daha ölmedim! Evladım lol musun :D Bill Clinton vardı bide. Depremde gelip halkın arasında gezmişti. Bu yüzden nefret edemiyorum adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 youtube a alalim seni 0TT0m@Nh3K1rzzz takimi yunanlialrla ilgili entry lere kufur abanicak yabanci dil bilmiyen bilsede konusmiycak gunden en az 15 kez FUCK STRATEVOS FUCK GAYREEKS yazan kadrolu eleman ariyormus karsiliginda istedigin foruma botla uye olup terazilere abaniyorlarmis ben katildim valla iyi is gelen rep gucu ile interneti ele geciricem nihohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: ISTE O PARTI BASKANLARI. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 axedice bill iyi adamdı be :D böyle saksofon çalıyodu, sevişiyodu fln. boris yeltsinle muhabbet ederdi. yeltsinin kafa hep güzel olurdu fln. özledim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 vodan viktor ne saçmalıyorsunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 OMFG Los Angeles'ta sokakta markete yürürken yanımdan Paris'le Nicky Hilton geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bugün BILLMATIK diye bir şey gördüm (galiba BIM'in camında reklamı vardı) aklıma bill clinton geldi.. BILLMATIK ile yıkanmış olsa mavi elbisenin üzerindeki semen lekesi bir çırpıda çıkardı gibi bi reklamı dahi olabilir o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 billmatik diye birsey var, evet. o degil de, semen lekesinden bulduklarini sanmiyorum zaten, eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bugun bir dizide gordum.. -Senin herseye cevabin var ama hicbirseye cozumun yok.. Anlayana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 0TT0m@Nh3K1rzzz ben miyim? Ben ingilizce biliyorum yav. Bide gay greeks diye hakaret etmem kimseye, keza eşcinselliği bir hakaret olarak değil sıradan (tamam belki o kadar sıradan değil) bir cinsel eğilim olarak görüyorum. Ya aslında düşünsenize. Abdullah Gül. Çankayada. Ahahahah. Ne muhabbeti dönerdi be. Amerikan dizilerinde olur ya zenci başkana, ne biliyim kadın başkana hazır mıyız muhabbeti. Acaba biz bir seks skandalına karışacak bir cumhurbaşkanına hazırmıyız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Sayın Baykal siyasette yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar