la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Rochas Aqua man'in hastasıyım ama hiç bir yerde bulamıyorum... :( ancak belki yurt dışında...
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bombonera yarım şişe var bende satarım paran varsa
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 parfüm : desir de rochas calvin klein one after shave : jil sander sun (eski turuncu kutudan) deodorant : rexona ve nivea kullanıorm şuan
byzasz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dkny be delicious red grçekten sen sıkınca da bir kızda da koklayınca ısırası geliyor insanın hatta yeşil elma da olabilir.. ama red tabibiki süper..
tellos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 mevsime göre değişir. Rochas hafif, kutusu bile pempe lan:p blvgari mavi şişe o baya güzel bayadır ona sardım ben
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Peynirli Cheetos. suya cheetos atıp o suyu sağımıza solumuza mı sürecez? Nedir bunun kullanım şekli?
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 evet hugo boss hakkaten benim de en sevidiğimdir. şu an elimde boss emrorio armani giorgio armani azzaro var. emprorio armani de cok guzel ama cok kucuk kutusu var, sıkmaya kıyamıyorum. sanki ben bu yazdıklarımın aynısını yazmıştım daha önce bu forumda, açılmıştı bu başlık.
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 parfüm kullanmıyom roll-on kullanmıyom kolonya da kullanmıyom after shave de kullanmıyom çünkü tıraş da olmuyom banyo da hacı şakir beyaz sabun kullanıyom bi de kafa ve omuzlar elmalı kullanıyom o sayılır mı?
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 adidas team spirit falan. Bir de ice gibi bir şeyi vardı. Mavi ve siyahı işte. Parfüm yok.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 2 Senedir Armani Blackcode kullanıyorum http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=armani+black+code
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bizim lisede manyak bi din hocası vardı. Derste sınıfın ortasında gezip konuşanlara hacı yağı sürerdi. Put gibi dinlerdik. Hacı yağı kokusu bide kolay kolay çıkmıyo insanın üstünden.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 çakma lacoste çakma bişey daha vardı unuttum sdgag
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 212 sexy jean paul gaultier burberry classic
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 o super marketlerde satılan nivea - adidas - fa nın dedorantları falan işte ucuz oluo onlar
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hugo dark blue kullanıyorum başka pek parfüm bilmiyorum fahrenayt ardı mesela..sevmedim kokusunu...çok keskin
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 212 burberry brit hugo boss - beldarassini - del mar (viskilisi de cıktı bikac ay once) bu ara davidoff cool water gidiyorum.
Leath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dunlop ne cok amacli bi sirketmis. gitar slidesi, otomobil lastigi vs.
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 armani code kullanıyorum kızlar teklif ediyo.
Öne çıkan mesajlar