Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Malüm kendi rekorumu kırıp yaklaşip 6.5 aydır format atmadım,1-2 güne format atmayı düşünüyorum,windows artık kendinden geçmeye başladi,oyunları uninstall ederken bile donuyo, ama firefoxun ayarlarını nasil kaydedeceğimi bilmiyorum,ayarlardan kastım: -bi sürü web sitesini firefoxda klasörlerin içine kaydettim,bu ayarları nasıl geri getirebilirim formattan sonra -indirdiğim firefox eklentilerini nasıl yedeklerim -bide şifre-kullanıcı ismini kaydettiğim sitelerin hepsinin aynı kalmasını istiyorum formattan sonra. nasıl yaparim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 FEBE diye bir eklenti var. Bunla tamamen her şeyi yedekleyebilirsin. Eklentiyi kur, her şeyi yedekle, format at. Sonra firefoxu kur eklentiyi indir kur her şeyi geri al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 FEBE mi ismi ilginçmiş baya :)), ariyim azcık netten,yemiyosun dimi beni ^^ edit: yuh google da ilk çıkan site anti-febe oldu ,ha bu arada bu eklenti dehşetcengiz bişeye benziyo. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 23:18 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yiyorum tabii ki :P burdan indirebilirsin http://customsoftwareconsult.com/extensions/febe/febe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 buldum yükledim back-up ımıda aldım ohh mis,thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 mozilla backup programı da vardı ama halletmişsin zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar