Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radiohead - In Rainbows

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nerde takıldın ki...
çatır çatır iniyor.
10 şarkı var, sanırım esas albümde 17 tane var, diğer 7si için para mı vermek lazım ne anlayamadım tam

emailine bak orada link olacak o linke tıkla ve zipli indirsin

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 14:17 tarihinde, wizardofoz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1 paket sigara, 1 şişe diyet kolayla ışıkları kapatıp odaya kapanmam ve albümü arka arkaya iki kez dinlemem, üstüne bir de bir kaç şarkıyı bir kaç kez daha dinlemem üzerine 82$ı gerçekten de bayıp Discbox'ı ısmarlamaya karar verdim.
Sanırım bundan öte bir yorum yapmama da gerenk yok.
Mesaj tarihi:
radiohead için albüme site üzerinden gösterilecek talep oldukça önemli olduğundan dolayı download linki koymayacağım; isteyenler araştırarak bulabilir tabi ama grup için yapacağınız çok ufak bir şey varsa o da budur diyorum.
Mesaj tarihi:
http://www.inrainbows.com/Store/index3.html

açıldı biraz önce bende,

Download - Preorder a tıklıonuz, basketa ekledikten sonra view basket yapıonuz. Sonraki sayfada indirme ücretinin karşısındaki boşluğa fiyatı yazıyorsunuz (şaka gibi)

sonraki sayfada bekletecek sizi biraz, bir barın dolması gerekiyor; bar dolduktan sonra formu falan doldurun. mail adresinize önce konfirmasyon maili; sonra da download linki gelmesi gerekiyor

çok yoğun site hala, o yüzden yavaş olması normal
  • Yeni Oluştur...