wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 nerde takıldın ki... çatır çatır iniyor. 10 şarkı var, sanırım esas albümde 17 tane var, diğer 7si için para mı vermek lazım ne anlayamadım tam emailine bak orada link olacak o linke tıkla ve zipli indirsin [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 14:17 tarihinde, wizardofoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 diğeri cd formatında çıkacak, 3 aralıktan itibaren postalanmaya başlanacak; 2008 i bulur gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 güzel albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ben indiremiyorum ya nasıl indiriyoruz?Added in your basket diyor da basket ım falan yok ki benim,sayfa açılmıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bana link gelmedi hala :( edit: aa gelmiş junktaymış :)) indirelim bakalım [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 18:55 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 e mail ı nereden veriyoruz da yolluyor ki bulamadım iki saattir kör müyüm acaba : ))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aynen benim de emailımı falna sormadı added to basket dio sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 1 paket sigara, 1 şişe diyet kolayla ışıkları kapatıp odaya kapanmam ve albümü arka arkaya iki kez dinlemem, üstüne bir de bir kaç şarkıyı bir kaç kez daha dinlemem üzerine 82$ı gerçekten de bayıp Discbox'ı ısmarlamaya karar verdim. Sanırım bundan öte bir yorum yapmama da gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 niye 82 ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 E... fiyatı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ohAa diyim ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bende aynı şeyi yapmamak için kendimi zor tutuyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Lan ben indiremiyorum e mail ı nereye yazıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 radiohead için albüme site üzerinden gösterilecek talep oldukça önemli olduğundan dolayı download linki koymayacağım; isteyenler araştırarak bulabilir tabi ama grup için yapacağınız çok ufak bir şey varsa o da budur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bari mailı nereye yazioza yardım et ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ya preorder için www.inrainbows.com idi, sanırım aşırı talep yüzünden site patladı; emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 http://www.inrainbows.com/Store/index3.html açıldı biraz önce bende, Download - Preorder a tıklıonuz, basketa ekledikten sonra view basket yapıonuz. Sonraki sayfada indirme ücretinin karşısındaki boşluğa fiyatı yazıyorsunuz (şaka gibi) sonraki sayfada bekletecek sizi biraz, bir barın dolması gerekiyor; bar dolduktan sonra formu falan doldurun. mail adresinize önce konfirmasyon maili; sonra da download linki gelmesi gerekiyor çok yoğun site hala, o yüzden yavaş olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kritik soru, bu albümün tanıtım turnesi kapsamında radiohead gelir mi türkiyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 oha şifre soruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 sifre 65 dolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Of kart kullanmıyorum ki ben.albümün piyasaya çıkmasını bekleyeceğim mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 arkadaslar olayı anlamadınız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 albüm güzelmiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Albüm, resmen eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar