Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 en son portal oynadım, çok hoşuma gitti. still life deniycem bir ara
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Still Life çok iyi, muhteşem senaryo ama öncesinde tavsiyem Post Mortem oyna. Still Life tan önceki bir zamanda aynı dünyada geçiyor. İkiside muhteşemdir.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 post mortem bulursam alayım o zaman.
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Post Mortem bence Still' den iyidir. Ancak bir skeç bulmacası vardır ki , akıllara durgunluk verir. Onu geçtim Still Life ta daha yemekler yapacan. Spidee hatırlar, anamız ağlamıştıda =)
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kingdom under fire Tzarr Revenant Bunlar geldi aklıma rpg tadında özellikle tzarrı öneririm oynanışı çok zevkli
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 post mortem'i internette inceledim de, still life'ta torun-dede giderken, post mortem'de sadece dede oynuyormuşuz. Hani retro-futuristic oyunlardaki retro akımını seviyorum da, direk retro bir oyun oynamak istemiyorum. hem bir de still life'taki torunun hikayesini dededen daha fazla sevdim :P direk o torunun devam oyununu yapsalar keşke.
Öne çıkan mesajlar