Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk - Porto

maelstrom

Öne çıkan mesajlar

said:
iyi oynuyor gibi olmaktan zevk almaya başlamış beşiktaş taraftarı

kim zevk alıyor?

ama futbolu incelerken bazı şeyleri es geçmeyelim. ayağa pas yok demek haksızlık olur ayağa pas yapılıyor sürekli. eksik ve kötü olan şey 1e1 de etkisiziz bu da özellikle serdar ve ibrahim akının formsuzluğundan kaynaklanıyor. bobo da çıktı. bir tek delgado kalıyor geriye bunları yapacak o da bir kayboluyor bi çıkıyor. bakalım ne olacak. ama bir gerçek var son 1 ayda olduğu gibi kişiliksiz oynamıyoruz ankara kayseri marsilya gs maçlarındaki gibi

[ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 22:45 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie
üye § 03 Ekim 2007, Çarşamba - 22:44 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

keske sampiyonlar ligine 2 takımla gitmeseydik be. bi dünya maç var cillop gibi kacırıyoruz valla. sampiyonlar liginde insan sıkıcı mac izlemek istemiyo.

--------------------------------------------------------------------------------

gs ın maçları zevkli oluyor keşke siz olsaydınız tek başınıza cl de 10 dk da 3-4 tane yerdiniz , keyifli olurdu..
Sosyal ağlarda paylaş

toggie sana keyifli maçlar izletemediğimiz için kusura bakma , bende uefa da gs maçları yerine bayern in maçlarını izlemek istiyorum zaten ama çaktırmıyorum , ama sen bunu çok istiyorsan parana kıy git bi uydu al italyan kanallarından felan izle...

diğer arkadaşın nicki ne dikkat etmedim , sorunlarımla sıkmak istemem seni , bir olayın varsa özelden msg at..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şikayet ettiğiniz içerik üzerinde, gerekli yaptırımlar uygulanmıştır. Sistem kontrolüne yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

ben bıktım şu msg ı görmekden , yetkililer göndermekten bıkmadı ama az kaldı toggie , dvm et sen böyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...