Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: ha eğer fenerbahçeyse, dün defansın halini gördük. allah gari dünde dün çeneniz kapanmaz şimdi dandirik 2 hata yaptı diye adamın biri. defans dediğin yerde roberto carlos oynuyo fenerde kimle tartışıyosun sen? [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 16:38 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Gökhan Zan sakattı, yeni kurtuldu. Beşiktaş'ın ve milli takımın birinci stoperi Gökhan Zan. Ertürğrüul Sağlam ofansif bi kadryla çıkıcam demiş. LOL diyorum, gördük Ertuğrul ofansif kadronu senin. Maça dönersek, Üzülmez oynamayacakmış sanırım. Tello ve Akın oyanaybilri sağda. Tello'nu bek oynaması hoşuma gitmiyo ama napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 çok uzun zamandır ilk defa maç heyecanı yaşamadan gidicem maça. pek umutlu eğilim ama işte aşk bu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gs macinda oyuncular birbirlerinin yüzüne bile bakmiyorlardi. takım icinde bişeyler olmuş gibi. eğer o olay tatlıya bağlanmadıysa zor işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bjk son zamanlarda oynadıgı futbolu oynarsa bi kaka olmaz ama egerki biraz toparlanmış bi görüntü çizerse belki 1 puanı cukkalayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 iman power+trinket+arcane power zamani.yoksa bjk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Beşiktaş en az 4 yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Chelsea maçı öncesindeki havayi seziyorum ama neyse .. Onun dışında umutsuzum açıkçası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Mike 3 Ekim 2007, Çarşamba - 14:06 tarihinde demis ki: fenerli olmama rağmen kardeş takımımızEski Fenerbahçemizin Portoyu yeneceğini düşünüyorum =D lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 1-1 diyorum yenilirse ertuğrul hocaya yazık olur bence baskı var adamın üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bu maçta Beşiktaş'ın bir avrupa takımı olmadıgını görücez. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 20:15 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 porto 1 atarsa ilk 20 dk'da 3-4 tane daha atar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yeneriz. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 20:25 tarihinde, zaidral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 beşiktaş çok rahat alır dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Hangi türk takımı Avrupa takımı da beşiktaş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Eskiden gs idi şimdi fenerbahçe.beşiktaş asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sözlüye kalksak? kanaat notu da kurtarmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Beşiktaş UEFA'da çeyrek final oynamış bir takım. Fener'lilerin BJK avrupa takımı değil demeleri komik bu durumda. Tarihinizde ilk defa ikinci tura çıkacaksınız diye hemen havalanmışsınız.. Ayrıca umarım BJK alır bu akşam. Kalpler sizinle, yarın Sami Yende bizimle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ooo UEFA'da çeyrek finalmi.. Evet avrupa takımıymışsınız pardon.. Başarılar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Lol ben Galatasaray'lıyım biz aldık zaten de nereden baksan BJK Fenerden daha avrupa takımı. Avrupa'da çok daha başarılı. Onu söylüyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Cintonik sende bir gelişme var yinede fb dışında birşey cıkıyor ağzından :D heralde yediğin banların etkisi büyük bu işte Bundan yıllar önce beşiktaş yarı final oynamış onu niye saymıyoruz.. Avrupa takımı olmak devamlılık gerektirir.Avrupa takımı olmak sampiyonlar liginde ilk 2 maçında 4 puan alarak olmaz kusura bakma :) örn: Barcelona, Man utd, İnter, Lyon, Haa yanlış anlaşılmasın bir fb düşmanlığım yok gerçekçi olma isteği benimki.. Ama sahşi fikrimi sorarsanız FB nin interi yenmesi ile (ki fb li arkadaşlarımdan cok sevindim o futbola gurur duydum)Kasımpasanın FB yi yenmesi arasında bir fark gormuyorum ben.. Her takım arada kaplan kesilir. İnsallah bjk de kaplan kesilirde su portoyu yeneriz başka türlü zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 saldır beşiktaşım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bu sene ilk defa c.l ye katılıyosunuz.. 20 senenin üstüne.. biz gectigimiz 5 senenin 4 ünde c.l deydik. siz mi avrupa takımısınız ? [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 21:50 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 beşiktaş hangi kupada yarı final oynadı? galatasaray'la karıştırdın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bi susunda mac hakkindaki yorumlarinizi yazin bos bos tartisicaksaniz burada olmasi gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar