Joker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yapıkredi 'den Garantiye EFT süresi ne kadardır acaba? cumartesi çekilmiş olması gereken bi EFT varda... Hala gözükmüyor hesapta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 3.30 dan sonraki EFTler ertesi güne atılıyor. Ama haftasonu ne olur hiç bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ertesi gun falan yok diye biliyorum ben 7/24 aninda gidiyor olmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 havale(aynı banka hesapları arası para transferi) anında gider EFT dediğimiz olay bir bankadan başka bir bankaya para transferidir. öğleden önce yollanırsa öğleden sonra ulaşır. öğleden sonra yatırılırsa ertesi gün ulaşır. haftasonları transfer olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 YKB subemden Garantiye yolladigimda aninda gitmisti valla , internetten yolladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 anında gitmesine imkan yok da (sonuçta banka çalışanları kontrol edip de yapıyor EFT'leri, havale olsa tamam) en geç 24 saatte gider. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:53 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 haftasonu EFT gitmez, 7/24 365 gün her saniye havale yapabilirsin. EFT ise mesai saatleri dahilinde ve sadece haftaiçi yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar