Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Resimler bölümümü açtım arkadaşlar hadin hayırlı olsun zamanla büyüyecek suan resim sayım az ama olsun :) buradan[hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 26 October 2003 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 reklamlar bitti...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 dynamick main de "untitled document" yazıo title ında değiştirsene onu :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ye onu geçen değiştirdiydim gene öle kalmıs :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Generated with Arles Image Web Page Creator Resmen gizlenmiş bu ne rezilliktir ülen![hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 onemli olan içerik arkadaşım gizlediigm bişide yok site genel olarak siyah zemin üzerine dier bölümlerde oyle zaten gizlemeye gerek yok oranın dizaynı arles le kabak gibi belli önemseyen zaten anlar önemsemeyende zaten html miş asp miş neyle yaptıgımı umursamaz resimlere bakar[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Şaka yapmıştım zaten =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bende şaka yapmıştım ozaman :) arles le yaptıgınd ful siyah olmassa cok kolpa gozukuyo diger renkler hepsini denedim arka plan falan eklersemde acılısta kasıyo en güzeli bu zaten resimler için ugrasıyorum onca zaman ayıramıorum siteyede e böle bi kolaylık sağlayan program elimin altında varken gidipte neden dremweaver da kasıyım thumbnail miş linklermiş vsvs uzun iş :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bu Metal Öğretmenlii okuyanlar nerde d- kaç :) bi de hangi fakültedeler[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Abi Site uçtu yaa . Şu an bulunduğunuz sayfa Turksystems.Net sunucularında barındırılmaktadır. Eger bu sayfayı görüyorsanız; Bu domain (alan adı) için web sitesi hazırlanmaış veya yapım aşamasındadır. Daha fazla Bilgi için 0212 506 75 53 veya 0212 414 84 83 numaralı telefonu arayarak veya, [email protected] adresine mail atarak bize ulaşabilirsiniz... Sistemnet Iletisim ve Internet Hizmetleri. Copyright© 1999-2004 Tüm Haklari Saklidir.® diyo ...[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 uçmuştur valla çünkü bizim ark site database ini komple silip bişi denicem sonra geri koyucam dedi ve girişti allah ne verdiyse :) bi 30 dk sonra falan duzelir herhal :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bi de şu soruma cevap alabilirmiyim yukardaki olana[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: asinanyavuz, 26 October 2003 22:08 tarihinde demiş ki: bu Metal Öğretmenlii okuyanlar nerde d- kaç :) bi de hangi fakültedeler[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! öğretmenligi bilmiyorum kampüste degilde fen edebiyat fakültesinde olabilir bu sene fen edebiyatın büyük bölümü kampüse alındı gerçi de.. metalurji malzeme mühliği d-6 da ama[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Tamamdır site up :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 şimdi reklamlar ...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar