Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öldürmeyen allah Öldürmüo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lafa bak ya.

1 yaşında bile olmayan bebe tabiki ağlıycak.açtır gazı vardır bişeyi vardır bilemessin.onun b*k mu camur mu olduğunu yine bilemessin.tamam orda insanlar gerizekalı ne yaptıysa gücük bebeye ayıp hayvanlık tamam da.direk sifon lahım falan biyerden atmayın.spikerin dilini bilen biri dediyse tamam diyorum.ayrıca camura kaplı olunca elliycekleri mi?illa b*k mu olması gerekiyo ellememeleri için.
Mesaj tarihi:
evet bok diye ellemiyorlar.herşeyi çok biliyormuş havasıyla dalıyosun böyle araya maksat milletin zıttını demek bide millet gıkını çıkarmayınca ben zekiyim ayaklarında geziyosun.hiçmi akıl mantık yok be sende.

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:56 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ses cıkarma ve akıllı sanmakla ne alakası var?ben diyorumki onun b*ka batırılışın veya klozete atılışın bi kaynağı yok.ben mantıklı konşuyorm sen cevap veremiyosun tam.bende diyim o zmaan b*k rengine boyamışlar bebeği.boya kokusundan ağlıyo.insanlarda boyaya dokunmuyolar.ee ne diycen?

bende o insanları ordaki muameleden kınıyorum ama direk klozete atmışlar sifonu cekmişler b*ka batırmışlar demeniz yanlış diyorum.ordan abuk subuk zeki sanıyosun kendini diyosun.bende sana lol diyorum.hgdfgd
Mesaj tarihi:
saçmaladıkça saçmalıyor adam.çocuğu istememişler tuvalete atıp öldürmeye çalışmışlar bide ortadan kaybolmuşlar bu kadar basit.kesin bişey var demiyorum ama senin dediğin kadar mantıksız bişey de yok.çamur diye niye ellemesinler yahu orda bebeği saçmamısın nesin
Mesaj tarihi:
abi sen saçmalıyosun farkında değilsin.

COCUĞU BOK CUKURUNA ATTIKLARINI GOSTERİYO MU VİDYODA BEN Mİ ATLADIM?

tekrar izliyim bi.

Edik:entera bvastm yazmadan.

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 23:07 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
iyi abi ben saçmalıyorum.

orda true evil adı altında çamurlu bi bebeği boklu göstermeye çalışmışlar bizde senaryo uyduruyoruz büyük ihtimalle.çamurlu bebek ağlıyo diye haberlere çıkmış hatta.allahım yarabbim ya
Mesaj tarihi:
her başlık vidyoyla uyumlu zaten...

tartıştığımız nokta şu sen diyosun ki o cocuk b*ka batırılmış.bende diyorum ki tamam olabilir ama direk de eet üstündekiler b*k diyemeyiz diyorum.neden çünkü oncesinin vidyosu yok,spikerin dilini anlamıyorz vs vs.ben zaten burda adamlar iyi yapıyo falan demiyorum senin hırçınlığın ne?sadece onun b*K OLMAYABİLECEĞİNİ söylüyorum.hepsi o.neyse gg sınavım var yarın.
Mesaj tarihi:
oturup 'lafa bak ya'

'yok lahıma attılar zcxvc' gibi çok bilmiş tavır takınma o zaman şöyle demek istiyorum de.belkide ben yanlış anlamışımdır.herneyse.iyi sınavlar sana umarım istediğin notu alırsın.
Mesaj tarihi:
allah belalarını versin one bea cocuga gercekten 5. sınıf hayvan muamelesi yapıyolar yazık ya valla acıdım onu yapanları sallandırcan valla taksim meydanında yada kursuna dizcen
  • Yeni Oluştur...