Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 lafa bak ya. 1 yaşında bile olmayan bebe tabiki ağlıycak.açtır gazı vardır bişeyi vardır bilemessin.onun b*k mu camur mu olduğunu yine bilemessin.tamam orda insanlar gerizekalı ne yaptıysa gücük bebeye ayıp hayvanlık tamam da.direk sifon lahım falan biyerden atmayın.spikerin dilini bilen biri dediyse tamam diyorum.ayrıca camura kaplı olunca elliycekleri mi?illa b*k mu olması gerekiyo ellememeleri için.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 evet bok diye ellemiyorlar.herşeyi çok biliyormuş havasıyla dalıyosun böyle araya maksat milletin zıttını demek bide millet gıkını çıkarmayınca ben zekiyim ayaklarında geziyosun.hiçmi akıl mantık yok be sende. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:56 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bir de buradaki konu çocuğu sifonla çekmeleri de değil yani .
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ses cıkarma ve akıllı sanmakla ne alakası var?ben diyorumki onun b*ka batırılışın veya klozete atılışın bi kaynağı yok.ben mantıklı konşuyorm sen cevap veremiyosun tam.bende diyim o zmaan b*k rengine boyamışlar bebeği.boya kokusundan ağlıyo.insanlarda boyaya dokunmuyolar.ee ne diycen? bende o insanları ordaki muameleden kınıyorum ama direk klozete atmışlar sifonu cekmişler b*ka batırmışlar demeniz yanlış diyorum.ordan abuk subuk zeki sanıyosun kendini diyosun.bende sana lol diyorum.hgdfgd
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ağlama sebebi olabilir dioyrm.arkadaş b*ka batırıldığı için ağladığını iddia ediyo da.coğu nedenden ağlıyabilir diyorm.yazımı okursan tekrar.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 saçmaladıkça saçmalıyor adam.çocuğu istememişler tuvalete atıp öldürmeye çalışmışlar bide ortadan kaybolmuşlar bu kadar basit.kesin bişey var demiyorum ama senin dediğin kadar mantıksız bişey de yok.çamur diye niye ellemesinler yahu orda bebeği saçmamısın nesin
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi sen saçmalıyosun farkında değilsin. COCUĞU BOK CUKURUNA ATTIKLARINI GOSTERİYO MU VİDYODA BEN Mİ ATLADIM? tekrar izliyim bi. Edik:entera bvastm yazmadan. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 23:07 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ]
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 iyi abi ben saçmalıyorum. orda true evil adı altında çamurlu bi bebeği boklu göstermeye çalışmışlar bizde senaryo uyduruyoruz büyük ihtimalle.çamurlu bebek ağlıyo diye haberlere çıkmış hatta.allahım yarabbim ya
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 çift =( [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 23:09 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 her başlık vidyoyla uyumlu zaten... tartıştığımız nokta şu sen diyosun ki o cocuk b*ka batırılmış.bende diyorum ki tamam olabilir ama direk de eet üstündekiler b*k diyemeyiz diyorum.neden çünkü oncesinin vidyosu yok,spikerin dilini anlamıyorz vs vs.ben zaten burda adamlar iyi yapıyo falan demiyorum senin hırçınlığın ne?sadece onun b*K OLMAYABİLECEĞİNİ söylüyorum.hepsi o.neyse gg sınavım var yarın.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oturup 'lafa bak ya' 'yok lahıma attılar zcxvc' gibi çok bilmiş tavır takınma o zaman şöyle demek istiyorum de.belkide ben yanlış anlamışımdır.herneyse.iyi sınavlar sana umarım istediğin notu alırsın.
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Balığı buğlama yapacaksın, en güzel öyle ölüyo, tatlı tatlı
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 anaaa bi laf attım ortaya Ortalık karıstı. Tmm camur ahahah
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi hayvanlık bildiğin ilk sahneyi gördüm kapattm izlersem varya çok fena olur kesin bi kıyamet kopsun artık lazım bölelerine
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 haklsını lorrotar biraz ters konuştum o konuda ozür dilerim.ama sonçta benm dediğim gibide olabilir yani.neyse yapılan hayvanlık sonçta .kınıyorz.
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Fransızca bilen bir Allah'ın kulu yok mu?
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 allah belalarını versin one bea cocuga gercekten 5. sınıf hayvan muamelesi yapıyolar yazık ya valla acıdım onu yapanları sallandırcan valla taksim meydanında yada kursuna dizcen
Öne çıkan mesajlar