Greeny Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 adam sevgilisi olan kızı öpmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 şimdi uyandım sabaha kadar oturmuştum, zil çaldı hanfendi gelip uyandırdı :) . çok canı sıkılmış çok üzülmüş sevgilisine anlatmış, bunu söylemek için gelmiş. beni suçlamıyormuş böyle bi şey oldugu için işte ikimizde hatalıyız üzülmeni istemedim falan filan dedi. bende saol dedim zaten rahatlamaya ihtiyacım vardı, kendimi suçlamayı bırakmış oldum. zaten gelen mesajlarda öyle söylüyor, tenks e lat. dediğiniz gibi muhtemelen zaten çıtırdıyan bu ilişki bi süre sonra biter ve bana gelir. öte yandan hayatıma devam ediyorum, yay burcu özelliklerinden olsa gerek :p oturup daha üstüne düşünmem, hatta 1 aydır hoşlandığım bi hatun vardı bugün onla görüşücez. o dönesiye ben başkasıyla oladabilirim bakalım artık. son olarakda kızı suçlamıyorum, yada "aa bu onu aldatıyo 2 gün sonra benide aldatır" diyede düşünmüyorum. sevgilini o kadar başı boş bırakırsan. helede mutlu gitmeyen bi ilişkide, kendin kaşınıyosun demektir.ki benim yanımdada zaten 3 kere bulunmus olmasına ragmen 2 sinde kavga ettiler. yani bizim yaptıklarımızın tamamı hata olsa bile çocuğunda yaptığı öküzlük. iyi bir sevgili olamıyorsan terkedilmeye mahkumsun, ha bizimkinde terkedilmeden oldu bişeyler ama max 2-3 haftaya terkedilecek yani.artı benim kız arkadaşım aşkasına yakınlaşsa bişeyler bitmiş diyerek ben ayrılırım zaten. ki hayatımda başıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kızın sevgılısı "hulen benım cıktıgım kariyle sen nasıl hulen nasıl bana bunu yaptınız ben boynuzlanacak adammıyım yemınımı bozdum tutmayın benı" moduna gırıp once kızı sonra senı kesmesın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: bence bu işte bir gariplik var, sen o kızdan uzak dur bnde komplo havası sezdim. buba bunlar komplo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: gittim peşinden ne diyeceğimi bilemedim , ilk defa böyle bişey yaşadığımdan lafı nası toparlayacağımı bilemedim bi an. said: "gerçekten çok utanıyorum söyleyebileceğim bişey de yok, özür dilemek bir anlam ifade etmiyor sadece böyle birşey ne kendim ne senin için düşünecek birisi değilim bi an düşüncesiz hareket ettim "dedim İyi ki toparlayamamışsın lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ağzım iyi laf yapar allahtan. ama çok şey söylemek istedim 10 dakika yuruduk bi onları söyleyebildim. susup kaldım , yeteri kadar toparlayamadım diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 donunda boğar bu hatun sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bence böbreklerini çalacaklar, onlar kardeş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Steven Spielberg'in "3. Türden Yakınlaşmalar" adlı bir filmi var,onu izleyin. [spo] Not:Böyle bi film gerçekten var. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: donunda boğar bu hatun sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: 1-Kızda yanlış var.Erkek arkadaşı varken sana yakınlaşmış. 2-Erkek arkadaşında yanlış var, kızın bu kadar kendınden uzak yaşamasına izin vermiş. 3-Sende yanlış var, ne olursa olsun erkek arkadaşı olan kıza dokunulmaz.Hatta ve hatta bu kadar yakınlaşman bile yanlış. Bunlara ek olarak; Pek tanımadığın biri bile olsa sana güvendiğini söylemişken, onun güvenini boşa çıkarman ayıbın önde gideni.Hatanı anlamışsındır umarım yok hala anlamayıpta "ondan ayrılır bana gelir nasılsa" gibi teoriler üstünde çalışıyosan bildiğin yolda git denir sana sadece. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:05 tarihinde, DoubleW tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: sonra birden "yanlış!" diyerek kalktı lavaboya gitti, ben daha ne yaptıgımı , şimdi ne olacagını düşünürkende hızlıca eşyalarını toplayıp çıktı evden koşar adımlarla yürümeye başladı. ayak bunlaaaar. dizi edası sezdim. ayak bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 salla gitsin o kızı. ya da yat gitsin ne bileyim. gitsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 imza olur şu mesajından ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bu kadar karışık hatun meselelerine girmemek lazım. kendimden biliyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ^baal 1 adet fotorafınızı koy topik patlasın öhm. ilginç olmuş. zaten sevgilisini başka bir erkeğe yerden yere vurması birçok kızda klasiktir. ilgi ilgi ilgi istiyorum ilgi manyaayım ben dsf. falan filan. ilginç olmuş. bi ara bi üye vardı neydi adı bilmiyorum da "şu anda bu odadaki bal dudaktan almamı engelleyen nedir ha nedir!" geldi aklıma güldüm gece gece ama üstüne alınma. Tecrübedir işte :P O ortamdan uzaklaş ama sen. Pembe dizi işlerine girme baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: hanfendi tuvalete gittiğinde bi ara dönüp "abi siz takılın istediğiniz kadar ben sana güveniyorum" diyip 10. dakkada beni dumura uğratmıştı bu ne güvenç demiştim. !?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: şu anda bu odadaki bal dudaktan almamı engelleyen nedir ha nedir! ahaha o topik mükemmel ya. o gün çok kötüydüm ben moralim bozuktu. gece bi okudum bunu........ sonra hayatım asla eskisi gibi olamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ehahha.. yanlış teşhis ilişki bozar.. galiba sen bu adamdan zarar gelmez denilen adamsın eahehahaha.. pardon, kaptırdım biraz. sana o ilişkiden ekmek çıkmaz, ancak sorun yaratırsın.. ya göründüğün gibi ol (ve zararsız ol) ya da olduğun gibi görün (ve başka bi kız bul) yoksa hoş durumlar yaşamazsın lam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ahah, o ekşi sözlük linkindeki duruma bikaç adım kala durdurmuştum ben kendimi, uğraşılmaz gerçekten :p yıpratıcı şeyler olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: arcane 01 Ekim 2007, Pazartesi - 11:34 buyurmuş ki sen bunun kalbini kazansan bile bir gün başkasıyla yatakta film izlemeyeceğine güvenebilir misin? sevgilisinin yerinde olsaydım şu anda bu mesajları yazacak kadar sağlıklı olamazdın..bence böyle bi adamla olduğu için şanslısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dayak yedınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ekşisözlük linki süpermiş :D ya kız gidip sevgilisine anlattı ve sevgilisi de bişe demedi di mi? bayağı bi genişmiş ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 işte sevgilisi unac veya cuce gibi bi tip olsaydı keske de halı gibi çiğneseydim yerde diye bekledim ama, olmadı. sizdeki başarıyı gösteremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 öte yandan sozluk linkindeki gibi bi tip olmadığımı görünce anlaması gerekir zaten iq su 35 ustunde olan bir insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar