Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pearl Serveri Açılmıştır.PvP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
server test aşamasınadır.

Gateway Kullanarak girebilirsiniz.

Şu an için ip numarasıyla girebilirsiniz. Unutmayın Test Aşamasındadır . Güzel Bir Türk PvP serveri olacak işallah
ip numarası 192.168.0.6,2593

Owner Banshee
Mesaj tarihi:
lol :) koparing a head ben sphere da süper bi pvq serverı hazırlıyorum baggio beklerim :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
baggio ezme adamı ya :) adam runuo bilmiyor belki bak portu bilem yanlıs yazmıs :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
şimdi canım bak uo gatewayı indirdim
ondans oran description falan dedi serverın ismi ne ip sini bir daha yaz pls sayın baggio dediki senin burya verdiğinip ağ baglantı ip siymiş pls server,n knedini ipsiini ver:DD
Ohhhh bea[hline]
Mesaj tarihi:
win 98 me se ise başlat>çalıştır>ipcongif>enter :)
win xp 2k ise başlat>çalıştır>cmd>ipconfig>enter

tam hatırlamıyorum 2k da ne yazacığımızı ama bu olmalıydı[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
[b] Abi milelt server açıyo ama firewallı wr diye kimse giremiyor abi bir server açıcaksanız butun ozelliklerini ve butun ayarlarını tam yaparak açında bari insna gibi server olsunda millet eğlensin....[hline]Evil Lord Fransua
DeaD oR AliVe
Mesaj tarihi:
açmıom kardeşim firewallımı..nie açimki..böle kabloyla server olmazki.en fazla 15.20 kişi girebilir belki işletim sistemi iyi olursa[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!
  • Yeni Oluştur...