Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 yaf bişey denemeye karar verdim bu dragona ayıya binmek icin hangisini editlemek gerekiyordu? anim.mul (varmı böle bişey?) onumu editliyeceğim yardım edecek varmı?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Verdata.mul dosyasını editlemen gerek :)[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 cok saol bişey diyecem kilitlemeyin okadar araştırdım (4 saat fln) ne anim editor ne verdata editor bulamadim avatar patch midir nedir ona baktım olmuyor baggionun verdiği bütün scripting adreslerine baktım ama yok bi sabit link verirseniz sevinirim (sabit dediğim direk dl)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 hayır vermedata.mul u editlemen lazım.. :D (hepsenmi ben treadlerde geyiq yapacaqsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 acayip komik zahzah yarıldım :( geyiq bir sanattır genç :) Louie Anderson ın babası Andy Anderson dan alınmıştırBkz:komedi bir sanattır[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 eywallah moruq.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 thread aştı kendini.. :P[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar