Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 MPEG veya AVİ olarak çekebilecek, çözünürlüğü ve görüntü kalitesi yüksek, sizin kullanıp tavsiye edebileceğiniz En iyi TV kartı nedir acep?[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Markasını bilemeyeceğim ama dijital tv kartları var. Oldukça iyiler. ps. Biraz pahalı olabilirler.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 walla ben fly'ın yani çıkarttıklarını kullanıyorum. Philips chipset'li.Capture olayı süper.direk Mpeg olarak kaydediyo.bit rate'ini sen seçiyosun.sonrasında ben şahsen divx 5.0 la compress ediyorum.geçen gün "şekerpare"yi çektim stardan.ama öle büyük film falan capture edeceksen iyi bi harddisk'e ihtiyacın var. ama tek kötülüğü var.cine5 falan çözemiyosun.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 klipleri ve bazı dizileri çekcem. güzel kalite ve büyük görünüş istiyorum (çözünürlük büyük yani) evde kablonet, 19 inç monitör ve kablotv var.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 marka ve model söylerseniz memnun olurum.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar