Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Sion

Olivies

Öne çıkan mesajlar

said:
"Kalenin boyutlarını ölçtüm"

Hafta başında yaptığı açıklamalarla gerginlik yaratan Sion Kulübü Başkanı Christian Constantin, hızını alamadan ortamı germeye devam ediyor... İsviçre ekibinin başkanı, soyunma odalarını kontrol etmek için gaz dedektörü getireceğine dair çıkan haberlerle ilgili "Gaz dedektörü getirmedim, ama kalelerin boyutlarını ölçtüm. Normal ölçütteler" dedi. Çekinerek ayak bastığı Ali Sami Yen Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Constantin, aldıkları güvenlik tedbirleriyle ilgili de şunları kaydetti:

Önlemler aşırı değil

"Aldığımız tedbirler kesinlikle Galatasaray ve İstanbul’a yönelik değildir. Yıllardır Avrupa Kupası deplasmanlarında aynı tedbirleri alıyoruz. Kendimize göre aldığımız güvenlik önlemleri var. Bir aşçı ile yola çıkmamız normal. Takımın rahat etmesi lazım. Rahat etmesi için öncelikle gereklerden biri, alıştıkları mutfaktan beslenmeleri. Bu yüzden güvenlik önlemlerinin aşırı olmadığını düşünüyorum."

Daha önce, "Olay çıkarsa takımı sahadan çekerim" şeklindeki demecinin hatırlatılması üzerine Canstantin, "O demecimde, ’1988 yılında G.Saray’ın N.Xamax ile oynadığı maçtaki olaylar tekrarlanırsa ne yaparsınız?’ diye soruldu, ben de ’takımı sahadan çekerim’ diye yanıtladım" karşılığını verdi.

oha adamlara bak ya cok iiymiş :D:D:D:
Sosyal ağlarda paylaş

insallah geceriz su turu ya. hem isvicrelilerden puan almamız lazım, hem de gruplarda nasıl bir performans gostericek takım cok merak ediyorum. gruplarda sonuncu bile olacak olsak su turu gecmesini istiyorum gsnin. hiç emin değilim turdan tehlikeli takımmış sion.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda linkler:

Sopcast:

sop://broker1.sopcast.com:3912/32913 (belli değil)
sop://broker1.sopcast.com:3912/30624 (bu da belli değil)
sop://broker1.sopcast.com:3912/29995
sop://broker1.sopcast.com:3912/6324 (bu çok sağlam yayın yapıyo şu an,ama fransızca)

TVAnts:

tvants://list.tvants.com/tvants/?k=8c8f70456d07f15e

yayınlardan sadece o fransızca olanı kontrol ettim, diğerlerine bakmadım

edit:kanallarda değişiklikler oldu,muhtemel d-smart yayını:

sop://broker1.sopcast.com:3912/33296

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 21:17 tarihinde, _LURTZ_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...