MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bi avrupa keyfimiz vardı ona da limon sıktılar be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sopcast te açılır akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 cintonik link gonderdi bana ama hangi programı yukleyecegimi anlamadım. cok karısık anlatmıslar sitede. yan tarafta bi cok program var p2p diye. bi de kurulum ayarı falan fişman varsa beceremem ben kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sopcasti kur sonra internet explorerdan sana yollacağım siteye gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: "Kalenin boyutlarını ölçtüm" Hafta başında yaptığı açıklamalarla gerginlik yaratan Sion Kulübü Başkanı Christian Constantin, hızını alamadan ortamı germeye devam ediyor... İsviçre ekibinin başkanı, soyunma odalarını kontrol etmek için gaz dedektörü getireceğine dair çıkan haberlerle ilgili "Gaz dedektörü getirmedim, ama kalelerin boyutlarını ölçtüm. Normal ölçütteler" dedi. Çekinerek ayak bastığı Ali Sami Yen Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Constantin, aldıkları güvenlik tedbirleriyle ilgili de şunları kaydetti: Önlemler aşırı değil "Aldığımız tedbirler kesinlikle Galatasaray ve İstanbul’a yönelik değildir. Yıllardır Avrupa Kupası deplasmanlarında aynı tedbirleri alıyoruz. Kendimize göre aldığımız güvenlik önlemleri var. Bir aşçı ile yola çıkmamız normal. Takımın rahat etmesi lazım. Rahat etmesi için öncelikle gereklerden biri, alıştıkları mutfaktan beslenmeleri. Bu yüzden güvenlik önlemlerinin aşırı olmadığını düşünüyorum." Daha önce, "Olay çıkarsa takımı sahadan çekerim" şeklindeki demecinin hatırlatılması üzerine Canstantin, "O demecimde, ’1988 yılında G.Saray’ın N.Xamax ile oynadığı maçtaki olaylar tekrarlanırsa ne yaparsınız?’ diye soruldu, ben de ’takımı sahadan çekerim’ diye yanıtladım" karşılığını verdi. oha adamlara bak ya cok iiymiş :D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sopcast ta hangi kanalda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kesinleşsin linkleri koyarım buraya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: khala üye [şikayet et] § 04 Ekim 2007, Perşembe - 18:24 [ özel msj ] sopcasti kur sonra internet explorerdan sana yollacağım siteye gir linki alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 7-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bu D-smartta ne bela bişeydir arkadaş heryerde de bulunmuyo meret. sopcast kanalı belli olunca link lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 insallah geceriz su turu ya. hem isvicrelilerden puan almamız lazım, hem de gruplarda nasıl bir performans gostericek takım cok merak ediyorum. gruplarda sonuncu bile olacak olsak su turu gecmesini istiyorum gsnin. hiç emin değilim turdan tehlikeli takımmış sion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 saat kaçta maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 21.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: -Wissy § 03 Ekim 2007, Çarşamba - 14:21 25-0 GS ROFLMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ahanda linkler: Sopcast: sop://broker1.sopcast.com:3912/32913 (belli değil) sop://broker1.sopcast.com:3912/30624 (bu da belli değil) sop://broker1.sopcast.com:3912/29995 sop://broker1.sopcast.com:3912/6324 (bu çok sağlam yayın yapıyo şu an,ama fransızca) TVAnts: tvants://list.tvants.com/tvants/?k=8c8f70456d07f15e yayınlardan sadece o fransızca olanı kontrol ettim, diğerlerine bakmadım edit:kanallarda değişiklikler oldu,muhtemel d-smart yayını: sop://broker1.sopcast.com:3912/33296 [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 21:17 tarihinde, _LURTZ_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 fransızca olan harika izleniyo, insallah burda verir maçı. zurich 1-0 empoli maçını veriyo su anda. bu arada erciyes 0-5 a. madrid. yuuuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bu yukardaki linkleri nası kullanıyoruz ? browsera copy paste ettim fransız olan ve üstündeki olmadı ? operadan mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 internet explorer da kopyala ötekilerde yamukluk olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Sopcast programını yüklemen gerekiyor diye biliyorum ben. Hemen bulursun arat google'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 zurich 2 yaptı 3 oldu [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 21:13 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sopcast 2 mb indir hemen. kayıtta 10 sn sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 abi gs macı hangisinde acep fransız olanda mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 varya bi arap kanalı bulsak gs macını verecek süper olur onların spiker falan bayağı makara anlatıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 oha yayını açtım olay çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 fransız kanalı başka maçta yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar