Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Laney LX-65R Laney LX-65D Bunlardan kullanan var mı bilmem ama bu kadar ufak fiyat farkının tek nedeni 15 efekt programı mıdır? 65D orjinal Laney tonundan uzak mıdır? Bir problem yoksa 65D yi alıcam tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 DSP efektleri kaliteli mi değil mi bilmiyorum ama Laney bu modelinde clean ton yok gibi bir şey, sadece sert, mükemmel bir crunch alıyorsun. Ben de LX serisini kullanıyorum, çok da seviyorum tonunu ama yanında SansAmp gibi bir alet gerekiyor clean tonlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 hmm ikisinide denemistm ama laney tfx1 denemistim bunların yanında birde o baya iyi gelmisti bana bunlardan.ztn lambalı amfi simülatoruymus tfx1 bi onuda dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bende LX35D var . O 15 efekt için 30 milyon fazla verdim ama şimdi Boss DS2 var . Onu kullanmıyorum bile . Chorus ve Reverb'ün ortak olduğu bir ton var sürekli o açık mesala . Eğer öyle bir şey almasaydım , efektleri görmek için yok delay pedalı al yok chorus al vs vs .. çok daha fazla para harcıyacaktım . Ama şimdi nedir ? İyi kötü 15 efektim var fazlasıyla bana yeten . İlk işim tonumu güzelleştirmektir ne bileyim Ibanez Tube Screamer fln almayı düşünüyorum . O ödediğim 20-30 milyon beni ekstra 300-400 milyondan kurtardı şimdilik . Ha amfinin delay donları bir boss delay pedalı ile yarışır mı ? Asla hayır . Ama sonuçta delay görevini yerine getiriyor ve konser harici ortamlarda beni tatmin ediyor mu ? Kesinlikle evet . Yani pedalın yoksa D serisini al derim hatta LX35D al para biriktir sonra Laney LV300 al . 65W oldukça yüksek bir rakam , bende senin gibi 65W alacaktım sonra vazgeçtim şu anda 35W stüdyo , çalışma gibi ortamlarda rahat şekilde yetiyor . [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 21:47 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hmm D alıcam sanırım. 100 milyon fark var aslında evet 35W alabilirim ama Laney Marshall'dan daha kuvvetsiz bir amfi. "Ses yeterli olur mu?" kuşkusu var. Ufak mekanlarda sadece kendi amfim yeterli olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 tayfun cıkar gözlükleri senmisin olm? ehuh 65W al almışken.Ufak mekanlarda da doyurur enazından seni diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar