Sephrioth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yeni bi mp3 player almayı düşünüyorum araştırma yaptım biraz netten Samsung YP-T9 gözüme çarptı kullanan/almayı düşünen var mı acaba ve bana şu özelliğinden dolayı tercih etme diyeceğiniz bir özellik ? yorumları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Cowon diye bi marka var Kore'den. Kaç tane inceleme okuduysam ses kalitesi hepsinde bir numara. İncelemelerde birinci olamadığıdna bile, "ses kalitesi en iyi olan bu ama ... " yorumları oluyor. 150ytl'den başlayan 1000ytl'ye kdar giden modelleri var. 250ytl civarında 3 modeli falan var, kafa karıştırıcı. Bence bi incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 al baalımaynı dertten muzdaribim.blututlu die istiorm ama bu linkte blututla aktarım yavas dior ve turkce karakter sorunu varmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Samsung'u bir sevemedim gitti, çok itici geliyor. Zaten son dönemde çıkardıkları birkaç model de ucuz ve bol özellikle olunca kızılay dağıtmışa döndü eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 be bunu alıcam galiba allahım hala kararsızıımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar