Sephrioth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yeni bi mp3 player almayı düşünüyorum araştırma yaptım biraz netten Samsung YP-T9 gözüme çarptı kullanan/almayı düşünen var mı acaba ve bana şu özelliğinden dolayı tercih etme diyeceğiniz bir özellik ? yorumları bekliyorum
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Cowon diye bi marka var Kore'den. Kaç tane inceleme okuduysam ses kalitesi hepsinde bir numara. İncelemelerde birinci olamadığıdna bile, "ses kalitesi en iyi olan bu ama ... " yorumları oluyor. 150ytl'den başlayan 1000ytl'ye kdar giden modelleri var. 250ytl civarında 3 modeli falan var, kafa karıştırıcı. Bence bi incele.
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 al baalımaynı dertten muzdaribim.blututlu die istiorm ama bu linkte blututla aktarım yavas dior ve turkce karakter sorunu varmıs..
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Samsung'u bir sevemedim gitti, çok itici geliyor. Zaten son dönemde çıkardıkları birkaç model de ucuz ve bol özellikle olunca kızılay dağıtmışa döndü eheh.
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 be bunu alıcam galiba allahım hala kararsızıımm
Öne çıkan mesajlar