BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Oyunu arkadastan aldim kurudm pathledim felan falan. Char yarattim oyna girdim. Ilk su comat traaining mhabbeti icin girdim bi bole alana loading yapmiyo. Oyuna tekrar gimeye calistigimda disconnect oluyo. Yeni char yarattim sikinti yokgene basliyo oyna ama tavernaya ya da rtraining alanina yane kapali alana girdigim an oyun load etmiyo duruy ve dusuyor war mi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ekran kartı driver ların up to date mi? Ethernet driver ini da bi kontrol et istersen, directx i sormuyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oyna normalde giriyo arada hatta oynuyorum quest bile yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Girdiğin kapalı alandaki dosyaların bir tanesi bozuk olabilir? Veya girdiğin kapalı alanlardaki Lightning, ekran kartın ile sorun çıkarıyor olabilir? Oyun klasörüne bir bak istersen, orada genelde Error Report.txt gibi birşey olur. Daha ayrıntılı bilgi vermesi açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Aynı sorun bende de lotr online da oluyordu, intances larda kitleniyordu bilgisayar. Forumlarında sordum soruşturdum, bu sorunu yaşayan herkese yeniden yükle demişlerdi lakin kasamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar