THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Biraz durum hakkinda bilgilendirme yapayim dedim. Su an aktif oyuncusu olan 3 faction var TB ,SL,Minax. TB de DL guildi bulunmakta,sayica oldukca ustunler hatta diger factionlarin toplamindan fazla diyebiliriz uye sayisi. Butun sehirler TB de su an fiyatlari TB belirliyor. SL de Samurai(nerf ve tayfasi:)) ler var. 4 kisiler. ayrica ara sira gorulen iki archer Nymp ve jean Darc var. Ailemizin hiriszi thorda SL de.Ancak Sadece samurailer organize haraket ediyor.Fedaykin abimizinde samurailere katilacagi duyumunu aldik.Birde faction liderleri var mosan diye ama o hic gorunmuyor. Minax da fazla aktif degil,sehirlerle ilgilenmyorlar sadece ara sira aksiyoan geliyorlar.Xaty genelde gozukuyor,Preelectro ara sira habo ise nadiren ortalarda. Bunlar haricinde Freya adinda bir MF ve birde adini hatirlayamadigim mage gordum bu factionda. Counceil of magesde zannedersem kimse yok yada 1 kisi var pek gorunmeyen. Katra ailesi bildigmiz kadari ile 8 kisilik mevcudu ile counceile girecek. bu sayede ortam baya hareketlenir. factiona girmek isteyenler bence factiondaki guild liderlerini bulup onlara katilsinlar. nerf ne der bilmiyorum ama sl ye girmek iicn mesela ona bir ozel mesaj atin. true brite girmeyin cunku cok cok cok kalabalik. mages e girmek icin gene onlar adina konusmak gibi olmasin katralarla kousabilirsiniz. Bu gibi islemleri bu topic altindan gerceklestirebiliriz. boylece serverda az olan aksiyonu katlariz ikiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ben de varım SL de arada girip ölüyorum beni niye söylemedin :( Elf guildi olarak sldeyiz ben ve thor diğer sl guildleri ile alliance yapabiliriz [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 17:32 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Minax ın takipçisi olarak tek başıma mücadele ediyorum.İtemsız ama gururlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 valla itü nün bağlantısı şu an değim yerindeyse s.. gibi olduğu için ben ortalarda yokum. bi yürüyüş yaparız basarız da internet düzelirse Prelektro olarak dönerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu arkadaşlarıma açacağım. Çok güçlü olmasakta ve iyi itemlarımız olmasada eğer etkisi olacaksa 6 kişi olarak SL factionuna katılabiliriz. 4 archer warrior bir mage ve bir tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Olm dizmişiniz her yere paladinleri falan ondan sonra aksiyon diyonuz paladin de baya bi Pala yani corp por poison falan atıyo herifler. Neyse Samuraylar olarak Skaradaki halkın paladinlerin toynağı altında ezilmesine mani olduk akşam üzeri diğer şehirleri de bir ara temizleyeceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 dun geyigine koyduk onlari:P nasil kestiniz bide o kadar paladini valla helal olsun. paris 6 arkadasinla katilirsan sl ye acaip denge olur zaten mages de cosacak yakinda serverda her saniey aksiyon olur yani. zaten minax haric kimse kimseye reskill atmiyor. eglenceli oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 paris'i tanıyorsam true brittanians'dan vazgeçmez :) bir de evet, gayet seviyeli bir pvp ortamımız var. dün çantamdaki insuresuz %23 dmg incli vır zıvırlı ringi bile almadı shadowlordslar, o derece yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 vay enayiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 katra mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 joune var benim fencer sl de.. ayrıca ultra ninjamı da sl ye sokabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 sokmak yetmez aktif olmak faction matelerle baglanti icinde olmak lazim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nooneelse Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bizde serverda yeni başladık, şahsen benim dışımda başlattıklarım newbie olsalarda kısa süre zarfında aksiyona dahil olacagız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ya çok sıkılınca giriyorum zaten oyuna ama şu fiyatlandırmalar sıkıcı yani o. arrowalıcak yer arıyorum skarayı bile 8gp yapmıslar 30-40 tane almıoruz ki ben 1000 den fazla arrow alıyorum.ki bu 8k eder gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nooneelse Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 factionlar için teamspeak veya ventrillo kurmak gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ahah dela o enayiler bir de insurelamayı unutmuşsun atlama yürütmesinler diye uyarıyorlar üstüne =P paris bekleriz SLa, katraların CoMe girmesi durumunda çok güzel olur, şahane eşitlik sağlanır yalnız şu anki centilmence savaşlar haliyle ortam karışınca kaybolur, reskill loot falan da kaynar arada muhtemelen, o yüzden dikkat etmek, sinirlenmemek lazım aman diyeyim güzel oldu ama ya, ben memnunum durumdan her gece 10 kere yatsam da. süper aksiyon oluyor, SL factionı da sayıca az olsa da inadıyla tanınan insanlardan oluşuyor, şu anda indiremesek de huzur vermiyoruz TB tiranlarına =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 nefr az kesmedim zamanında seni :P ev önlerinde gelirim ama itemlerinizi alırım :P boşaltmışlar iice benim charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Aksiyon nerde oluyor? Söyleyin bizde gelelim. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 17:19 tarihinde, Freyja tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 genelde britte oluyor sanırım, en azından benim katıldıklarım ordaydı hep. gerçi şehir olayları vardı o zamanlar, şimdi o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Nymphadora Samsunda üni.de okuyor. (ben oluyorum :) ) Samsunda bilgisayarı olmadığından ve UO yüklü cafe bulamadığından oynayamıyor. Bilen birileri varsa yardım edebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ben de Xaty ve Prelektro ile Minax'tayım. 3-4 haftadır pek giremedim. Finallerim olduğu için pek giremiyordum. Şimdi ise tatilde olduğum için hiç giremiyorum. Haftaya tatil bitince ara sıra girebilirim sanırım. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 09:04 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 benim de bi karakterim olsa geleceğim ama çok üşeniyorum. skill stone falan mı koysak ne ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 skillerimizi istediğimiz gibi ayarlayalım server teste geri dönsün free pvp !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Samsun denen memlekette UO ile ilgili yardım edebilecek hiç mi kimse yok =( (Magincianın en üstünde evim vardı. Çok özledim orayı =/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bi elimden tutan olsa feci ezerim de :D runuo 0 dan başlamak işkence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar