Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverimizdaki Factionlar,üye sayılar,durumlari

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Biraz durum hakkinda bilgilendirme yapayim dedim.

Su an aktif oyuncusu olan 3 faction var TB ,SL,Minax.

TB de DL guildi bulunmakta,sayica oldukca ustunler hatta diger factionlarin toplamindan fazla diyebiliriz uye sayisi.

Butun sehirler TB de su an fiyatlari TB belirliyor.

SL de Samurai(nerf ve tayfasi:)) ler var. 4 kisiler. ayrica ara sira gorulen iki archer Nymp ve jean Darc var. Ailemizin hiriszi thorda SL de.Ancak Sadece samurailer organize haraket ediyor.Fedaykin abimizinde samurailere katilacagi duyumunu aldik.Birde faction liderleri var mosan diye ama o hic gorunmuyor.

Minax da fazla aktif degil,sehirlerle ilgilenmyorlar sadece ara sira aksiyoan geliyorlar.Xaty genelde gozukuyor,Preelectro ara sira habo ise nadiren ortalarda.
Bunlar haricinde Freya adinda bir MF ve birde adini hatirlayamadigim mage gordum bu factionda.

Counceil of magesde zannedersem kimse yok yada 1 kisi var pek gorunmeyen.

Katra ailesi bildigmiz kadari ile 8 kisilik mevcudu ile counceile girecek. bu sayede ortam baya hareketlenir.
factiona girmek isteyenler bence factiondaki guild liderlerini bulup onlara katilsinlar.
nerf ne der bilmiyorum ama sl ye girmek iicn mesela ona bir ozel mesaj atin. true brite girmeyin cunku cok cok cok kalabalik. mages e girmek icin gene onlar adina konusmak gibi olmasin katralarla kousabilirsiniz.

Bu gibi islemleri bu topic altindan gerceklestirebiliriz. boylece serverda az olan aksiyonu katlariz ikiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm dizmişiniz her yere paladinleri falan ondan sonra aksiyon diyonuz paladin de baya bi Pala yani corp por poison falan atıyo herifler. Neyse Samuraylar olarak Skaradaki halkın paladinlerin toynağı altında ezilmesine mani olduk akşam üzeri diğer şehirleri de bir ara temizleyeceğiz...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah dela o enayiler bir de insurelamayı unutmuşsun atlama yürütmesinler diye uyarıyorlar üstüne =P

paris bekleriz SLa, katraların CoMe girmesi durumunda çok güzel olur, şahane eşitlik sağlanır

yalnız şu anki centilmence savaşlar haliyle ortam karışınca kaybolur, reskill loot falan da kaynar arada muhtemelen, o yüzden dikkat etmek, sinirlenmemek lazım aman diyeyim

güzel oldu ama ya, ben memnunum durumdan her gece 10 kere yatsam da. süper aksiyon oluyor, SL factionı da sayıca az olsa da inadıyla tanınan insanlardan oluşuyor, şu anda indiremesek de huzur vermiyoruz TB tiranlarına =P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Xaty ve Prelektro ile Minax'tayım. 3-4 haftadır pek giremedim. Finallerim olduğu için pek giremiyordum. Şimdi ise tatilde olduğum için hiç giremiyorum. Haftaya tatil bitince ara sıra girebilirim sanırım.

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 09:04 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...