Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çindeki Türk Piramitleri (?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi kere giri$ tarih Turklerle ba$lar diye olunca ben dayanamiyorum.Ne kadar abartiyoruz bu i$leri ? Turk te Turk allah a$kina tamam Turk lerin mazisi cok eski cok belli ama Turk ler kadar eski mazi de bir suru daha toplum var ? Konu$ucam da siyasi olacak .. Ayrica Dunya yi TURK Yaptik cok ciddi bi sekilde,Amerika daki Kizilderililere kadar herkez TURK

Ayrica anlayamadigim bi kac sey daha var ;
-yasaksa bura nasi girmi$ler oraya ?
-at heykelini gostermi$te Ata sadece Turkler mi biniyo ? Sadece Turklerde mi sembol ?
-Ayrica Orda gosterilen heykel Cinli bariz gercek Turkler Anadoludaki degil ORTA ASYADAKI Turklerin goz yapisiyla Cinlilerin ki cok net ayirt edilebiliyor...

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:33 tarihinde, Valeron tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yahu bari Piramitleri biz dikmiş olmayalım. Çıkacak ayda tapınak falan 3-5 kuşak sonra onlarda bizim diye başlıcaz sonra.
Bizim diktiğimiz yazıtlar, mezarlar ne boyda piramitler ne boyda ayrıca. Acayip matematik ve inşaat mühendisliği gerektiriyor o yapılar. Biri öldü diye hop diye dikemezsin onu yani.
Mesaj tarihi:
hayır anlamıyorum ki atalarınıza bu kadar sövmeyi nerden öğrendiniz. piramitleri biz yapmış olsak nolur. şu an kim safkan ki zaten. vidyoyu yapan arkadaşla geç dalganı bişey demiyom ama düşünmeden konuşuyonuz bazen
Mesaj tarihi:
yaw bende kotu birsey demiyorum. Piramitleride biz dikmemis olalim ne olur yani diyorum. O cagdaki matematigi muhendisli asmis irk o bolgede Turkler miydi yani?
Benim derdim her olayda Ataturk un kullanilmasi, ulkecek beslemeyip bakmadigimiz insanlari sahiplenmemiz vs. vs. Yunanlarda arada ziplio o tatli bizim diye, iran diyor Mevlana bizim. Hepsi esit derecede guzel degil yani. (imlam igrenc makineden yazmiyorum kusura bakmayin)
Mesaj tarihi:
öncelikle pati ahalini şu "yanlız" hatasından kurtarmak istiyorum..görüyorum ki neredeyse büyük çoğunluk bu şekilde yazıyor bu kelimeyi..
bunun doğrusu yalnız olup kökü yalın olmaktan gelir.bu şekilde aklınızda kalır umarım..

konuya gelirsek bence gerçekten bunları Türkler yaptıysa; bu kadar büyük bir tarihi saklayabilecekelrini zannetmiyorum.. eğer gerçekten Türkler yaptıysa ve bu tarihi saklayabildilerse bu kadar zaman zaten aferin onlara..
  • Yeni Oluştur...