Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 vurdu kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Devokai the Grandmaster Topic Reviver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 delaya laf yok. gel bana konuş devoçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Crunch ın üstüne mayonez döktüm iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 itü maslaktayım gel. amerikan futbolu antremanına gidiyorum ama takımca girmeyelim çıkışta gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ya geçeceksin bunları. Yer miyim lan. Yer miyim. 10 kişi abanırsınız. Kahveden arkadaş toplama icad oldu mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Conversation with [email protected] at 10/1/2007 7:48:50 PM on [email protected] (msn) (7:48:52 PM) Devoçi: dear god (7:48:55 PM) Devoçi: i want a cat (7:49:02 PM) [email protected] (E-mail Address Not Verified): fuck, why? (7:49:12 PM) Devoçi: fuck? (7:49:23 PM) [email protected] (E-mail Address Not Verified): yeah, fuck! why??! (7:49:34 PM) Devoçi: dude, are you sure that you are the GOD? (7:49:42 PM) [email protected] (E-mail Address Not Verified): ofcourse i am :)))))99 (7:50:15 PM) Devoçi: gg why jesus, why... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 lan itüde amerikan futbolu mu var.tamam hedefi koydum dsagdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yeteri kadar iyiysen takımca dalmana gerek yok diye düşünüyorum ha iyi değilsen dalabilirsin tabi etiğe uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Heartbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Forumdan çıkın biraz kitap okuyun bence. edit:bazı arkadaşlar anlamamış "az" ı "biraz" la değiştirdim. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:13 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 az kitap mı okuyalım çok kitap mı okuyalım. yoksa az kitap bir kitap mı, özel ad mı yani. nası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Neden devamlı ingilizce yazıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: yeteri kadar iyiysen takımca dalmana gerek yok diye düşünüyorum ha iyi değilsen dalabilirsin tabi etiğe uygun. en iyiyim. ondan uyardım çıkışta gelsin takımı işe karıştırmıyım diye de terketmiş arkadaş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 garbıç ötesi topic gömemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Süper topic lan nasıl kaçırmışım. Bu arada istersen dev ki burayı okuyosundur, sabancıya da gelebilirsin. İsim lazım olursa verelim. 1 Kahve de değil, bir kaç kahve koloni halinde gelsinler. Ne olurlarsa olsunlar gelsinler. Bizde arazi çooooooooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Teksas mı lan bu ülke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 teksasta vuruyolar aga, turkiyedekiler o kadar merhametli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar