sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ekmeğin üstüne kolalı jelibon koyduktan sonra ekmeği kolaya batırıp yedim.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abarmada .. ben bide bide bide eskiden buz barnak dondurmasına naneli sakız yapıştırır.4 5 saniy ebekletir sonra ciynerdim.cok güzel oluyodu =)=)=)
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 en güzeli frambuazlı dondurma + kelle paça üstüne de bi şişe şalgam oh mis
Osso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 az miktarda acılı ketçap ı kalıp onu normal ketçap ile karıştırıp acılı ketçap oluşturmak istiosa doaldır tabi.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 malzemesiz pizzaya acısso döküp yiyen var... herneyse.salataya ketçap döken kimse.söyleyin adresini versin
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 şey vardı bi arkadaş kaseye mayonez ve keççabı doker ekmekle yirdi.nifitsi vallaha.hatta bi aralar sivri zekanın biri ikisinin birleşimi ürün cıkardı.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ketçap mayonez düz güzel diil be. Ama evde kaşar ve ekmekten başka bişey yoksa öyle tost yapıyodum o güzel oluyodu. Sucuklu tost falan da yaparsanız az bişey ketçap mayonez karıştırıp içine sürün güzel olur.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ketcap mayonez ekmek uclusu insani nirvanaya ulastirir, budur.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Cık salça olmaz. Salçayı tavada hafif bi çevirsin zeytinyağıyla, sonra ekmek banıp yersin. Tost için kıvamı uygun değil.
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Dela seni kınıyorum abi dev e actırdığın topic yüzünden bütün yemek yeme isteiğimi ortadan kaldırdın ve bugun boyunca ac kaldım Dev ve Dela Allahınızdan Bulun emi.dsadasdsad
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hade ya özeti çin bi 10 sayfa daha lazım :)
Öne çıkan mesajlar