Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bugün evden arkadaşa bisikletle giderken Karşıyaka Çarşısında Ankara Buluşması fotoğraflarından birinde gördüğüm halinden yola çıkarak sanırım kendisini gördüm. Acaba?[spo] (biri çıkıp da evet seni dövmek için geldi,annene geldi falan gibi bayık bir laf sokma çabasına lütfen girmesin. lütfen.)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ELİNDE Bİ TOMAR MENDİL VARMIYDI ? ASDJAFAKLSMDKLASCASFASDAFDFHDFJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Orçun of sdgsafahgdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ya ama mavi tshirtlü bi resmi var ya, aynıydı tip tshirt falan herşeey. Alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Could it be a evil twin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Dayanamıycam dev "an" evil twin. Evil sesli harfle başlıyor ya. Kötü bi niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 girersin lan sen de sendikaya üzülme böyle şeyler için dev ama önce axedice var :) edit: smiley falan koydum sempatikleştirdim mesajımı. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 18:03 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ORCUN SDKÇJADKŞFASJDKŞFSADJAKŞFSAJPAŞDSFASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 :(((((((((((((((((((((((((((((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 sarı gömlektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bunu kullanacağım vakti bekledim yıllarca. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Cons 9 Eylül 2007, Cumartesi - 17:50 tarihinde demis ki: ELİNDE Bİ TOMAR MENDİL VARMIYDI ? ASDJAFAKLSMDKLASCASFASDAFDFHDFJH HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kimmis bu dela resmini koysunlar baride sende emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 @axe abi ne desen haklısın. eve dönerken aklıma geldi ama 30dk çoktan geçmişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Dela bilinçaltına işlemişsin lan aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 istanbuldan kovdular delayi mendilciler, demek ki izmire kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 @fistan valla gördüm diyorum size ya. keşke durdurup fotoğraf alsaydım bi tane ama bana yanındaki arkadaşıyla gülerek baktılar. kesin o lan dedim, tanıdı lan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 çakma deladır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: keşke durdurup fotoğraf alsaydım bi tane İmzada isteseydin??? :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Dev 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:07 tarihinde demis ki: @fistan valla gördüm diyorum size ya. keşke durdurup fotoğraf alsaydım bi tane ama bana yanındaki arkadaşıyla gülerek baktılar. kesin o lan dedim, tanıdı lan dedim. TANIDI LAN KAÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bisiklet vardı gerçi de ne bileyim öyle bi baktı ki. Hai ak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ya bisikletle çarpsaydı sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Olm bisiklet bende onda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 olay böylemiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar