Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 1.4 TFSI'ın otomatik versiyonu ne zaman geleceğine dair bi bilgi var mı peki? Bi arkadaşım A3 almak üzere de otomatiği yok diye 1.6 102 HP alacaklar.
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 paket maket hatırlamıyorum ama benim arabada silecek suyunun bittiğini bile göstermiyo zegna öyle diyim ;) cruise var, yağmur sensörü var, su bitince anlıyosun sileceksiz kaldığını :D zaten 21. yüzyılın en yüksek eurosundan almışım zamanında, aldıktan bir kaç ay sonra da 1.4 tfsi çıkarmışlar, çoktan satacam da yarı fiyatına indi alet moralini bozmak gibi olmasın da ^_-
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Selam, 1.6 8V motor almak, bile bile ladesden de beter bir pozisyon bence. 'Ben şimdiden performansı güncel 1.6 motorlara göre düşük ama yakıt tüketimi yüksek motoru almayı kabul ediyorum' demek oluyor. A3 için minimum motor 1.6FSI olmalı aslında. Neden hala 1.6 8V motorda VW grubu diretiyor anlamıyorum! 14TFSI motor ise güzel seçenek. 6 kademe manuel vites ile de güzel kombinasyon. Şehir içi kullanımın ağır olduğu ortamlarda ise möanuel vites işkence haline geliyor. 'Yemişim turbosunu, quattro'sunu...' gibi bir düşünce ile 1.9TDI multitronic arayışındayım şuan :P Sonuçta 1.4TFSI motor ile performans karizması yapmayı gerektirecek bir durum yok, o halde otomatik vites en güzel kombinasyon olur. Doğuş grubu araçların donanımlarını belirlerken çok yanlış kombinasyonlar seçebiliyor. Bunu piyasadaki ucubik donanımlı Audi'lerde görmek mümkün. En güzeli -tabi zamanın varsa- kendi donanımınla aracı seçip, gelmesini beklemek. İkinci el satışta seçeceğin bir çok donanım satış fiyatına etki etmeyeceği için bi-xenon gibi o sınıfta lüks kaçacak donanımları seçmene gerek yok bence. S-Line her zaman gündemde olan bir seçim. Park yardımcısı farz (malum parlak renkli düşük seviye tamponlarımız var :P) Deri direksiyon da mutlaka olmalı. Otomatik klima olsun. Direksiyon ise zevke kalmış birşey, istersen ısıtmalı bile seçebilirsin ;) Renk favorim beyaz ve siyah cam tavan =) Saygılar.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 beyaz dusunuyorum bende, cok fazla siyah var piyasada beyaz dusunuyorum dusunmesinede, bu tas carpma vs olayinda cok leke kalir filan diye de soru isareti var kafamda. ic paket s line benim icin copk onemli degil yani koltuklar filan, ama direksiyon onemli. 3 kollu spor olmadi normal napalim bakicaz artik paramizin yettigine. duz vites istemiyorum artik cidden, 1.4 tfsi performansina gelince 0 - 100 u 1.6 fsi lardan daha dusuk, yani yeterde artar bana. birde turbo guzel bisi yahu :) yani dis s paket icin sunrooftan filan vazgecerim ben :p 1.4 tfsi in otomatiginin ne zaman gelecegini ogrenemedim gidemedim dogus otoya, ama audi forumlarinda yaziyordu kesin tarih yok gidip sormak lazim.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 eheh gaza geldim simdi gidicem dogus otoya, gelince yazarim.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 gittim dogus otoya. 1.4 tfsi lar ocakta gelcekmis turkiyeye, ve otomatikleri olmicakmis buyuk ihtimal. belki 1 sene sonra gelir dedi satis elemani. sadece otomatik vites icin 1.6 102 hp almak yerine 14.tfsi duz vites alinir 125 beygir. hem de daha az yakiyor. 1600 euro ambition paket 1450 euro s line dis paket 350 euro park sensoru 210 euro 3 kollu spor cok fonksiyonlu deri direksiyon 280 euro radio concert cd radio mp3 26.300 euro da araba. sunroof ve xenonlara para yetmiyo :/
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Selam, Sunroof da güzel olurdu ya : Taş konusunu falan dert etme. Götür aracını 3M'e, koruyucu film çektir tampon ve etek altı kısma. Hatta tavsiyem ön camın üst tarafına bile yaptırman, ben ilk zamanlarda yaptırmadığıma pişman olmuştum :( böylece ufak taş ve sürtünmelere karşı aracını korumaya almış olursun. Xenon olmasa da olur, şehiriçi ağırlıklı kullanım için dert etmeye değmez. Nazar boncuğun benden ;) Saygılar.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 valla işallah alabilirsek, beyaz renge siyah camli sunroof cok hos oluyo mesela.. feci secenekler var ya, BOSE ses sistemi varki akillara zarar ama 600 euro verilmez yani. 300 euro daha verip sunroof alirsin.
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 a3 e kırmızıda çok yakışıyo bence.mutlaka bir bak derim...
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 gecen sene aralikta almayi dusundugum a3 betimlendi resmen (:
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Zegna bence ne yap et o arabaya sunroof al. Beyaz arabaya siyah cam tavan mükemmel duruyor. Birde camlara koyu renk film çektirdinmi tadından yenmez olur. Jant seçimi olarak 5 kollu veya S-Line jantı olmalı birde :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Beyaz a3e bordo deri koltuk =P of off offf
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Selam, Bence A3'ü alınca bize göstermeyecek. Bunca ağzı akan insandan sonra nazar korkusu sarıcak onu :P Bose yerine tabi ki Sunroof tercih edilir ;) Saygılar.
dooman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kendim kullandığım ve birçok arkadaşımda olduğu için pek bilinmeyen bi detay hakkında bahsediim dedim. normalde kumaş koltuğu açık renk sipariş ettirirler genelde audi bayilerinde fakat bu kumaş koltuk siyah olursa hem çok daha güzel duruyor hem de kirlendiğinde hiç belli etmiyor. paket olarak da kesinlikle ambition tavsiye ederim.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Selam, Belki iç karartıcı oluyor ama koyu renk döşeme kullanım yönünden daha iyi. Eğer cam tavan alamayacaksan da -sline pakete dahil olsa gerek- siyah tavan kaplaması seç ;) Saygılar.
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bence de döşeme koyu renk olmalı, aldığım gibi kullanıyorum hiç bir şey değiştirmeden, az kullanmama rağmen (2005 model 41 binde) döşemeler leke dolu açık renk olduğu için de can sıkıyor
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Selam, Oto temizlik firmalarının yolu sizleri bekler :D Saygılar.
Öne çıkan mesajlar