unity100 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 aki kapasitoru[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ben dedım sıze olmaz bısey dıye... bısey sorcam bıl. den tv den fln duman cıkıyo ne ıs? kım analar bu ısten? hatta cep tel. den de cıkıyo amanın![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 valla manyetik fırtına sıkar atar. öle söliim. bu fısmış. karşılaşabileceğimiz en büyük tehlike desem abartmış olmam.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Ufak ev aletlerine birşey olmaz.O büyük fabrikalar vs için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 puff, bilseydim o vakitte benim vindikatörle denem yapardım fişe takmadan çalışıyor mu diye, düşünsenize sadece kurşunla çalışırsa dünyadaki herkes rahatlıkla kullanabilir genç yaşlı demeden.. Her eve değil, her bireye minigun![hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 :lol:[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 valla gece boyunca 1 defa arkadaşın evindeyken elektrikler kesildi arkadaş da söyledi bu elektro manyetik hikayesini ama ben inanmamıştım sonra eve geldim... bilgisayarın fişleri cozur cozur falan etti takmadım o sırada ama galiba sorun yaşayacağım o konuda çünkü sabah fişlere yanlışlıkla dokundum ve kapandı bilgisayar...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 La dün bi ara bilgisayar kapandı hödö die ne bilim ışıklar gitti vs vs... Dedim adamın dediği doğruymuş Sonra bide olaya başka açıdan baktım, meğersem sigorta atmış odamın[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: DynamicK, 24 October 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Hosgeldin elektro manyetik fırtına Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin... rofl!! :D:D[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap doğdum sap giderim... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 türke bişey olmaz lol[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Canada/b.c. benim bilgisayarda kapandi acildi bisiler oldu fis catirdadi falan sonra duzeldi durduk yere 10 dakka boyunca bole sacma sacam seyler oldu bilgisayara sonra duzeldi herneyese garip bisiydi[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 1 hafta falan sürecekmiş yanlış anlamadıysam haberlerde söylediklerini bu arada manyetik fırtına o kadarda yabana atılacak bişey degil :) zamanında amerikan başkanı uçagındayken manyetik fırtına yüzünden 1 yada 2 saat iletişimi kesilmiş (güneş patlamaları falan gösteren belgeselde izlemiştim) sanırım bu uçakta air force one oluyo :) ama tam detayları hatırlamıyorum oldu baya izleyeli.belkide o çok daha büyük bi fırtınaydı he tabi bize bişey olmaz o ayrı :) radyasyondan koşarak kaçan adama manyetik fırtına ne desin ondanda kaçarız :p[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 sen zaten bir konserve açsan döversin.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar