Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!Dikkat! Bu Aksam Elektormanyetik Fırtına Geliyor! !Dikkat!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dedım sıze olmaz bısey dıye...
bısey sorcam bıl. den tv den fln duman cıkıyo ne ıs? kım analar bu ısten? hatta cep tel. den de cıkıyo

amanın![hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Mesaj tarihi:
valla gece boyunca 1 defa arkadaşın evindeyken elektrikler kesildi arkadaş da söyledi bu elektro manyetik hikayesini ama ben inanmamıştım
sonra eve geldim...
bilgisayarın fişleri cozur cozur falan etti takmadım o sırada ama galiba sorun yaşayacağım o konuda
çünkü sabah fişlere yanlışlıkla dokundum ve kapandı bilgisayar...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 24 October 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
Hosgeldin elektro manyetik fırtına

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin...

rofl!! :D:D[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher)
sap doğdum sap giderim...
[bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Mesaj tarihi:
Canada/b.c.

benim bilgisayarda kapandi acildi bisiler oldu fis catirdadi falan sonra duzeldi durduk yere 10 dakka boyunca bole sacma sacam seyler oldu bilgisayara sonra duzeldi herneyese garip bisiydi[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
1 hafta falan sürecekmiş yanlış anlamadıysam haberlerde söylediklerini

bu arada manyetik fırtına o kadarda yabana atılacak bişey degil :)

zamanında amerikan başkanı uçagındayken manyetik fırtına yüzünden 1 yada 2 saat iletişimi kesilmiş (güneş patlamaları falan gösteren belgeselde izlemiştim) sanırım bu uçakta air force one oluyo :) ama tam detayları hatırlamıyorum oldu baya izleyeli.belkide o çok daha büyük bi fırtınaydı

he tabi bize bişey olmaz o ayrı :)
radyasyondan koşarak kaçan adama manyetik fırtına ne desin
ondanda kaçarız :p[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
  • Yeni Oluştur...