Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onereceginiz spor ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar 89 dogumluyum,sigarayi biraktiktan sonra bi spora yonelmek istiyorum cocukken 7-8 ya$indayken yuzuyodum madalyalarim falan da var. Onerebileceginiz sporlar var mi ? Dovu$ sporlari olursa daha ii de olabilir(hem de$arj olmak maksadiyla) bo$ bo$ gitmek istemiyorum ama hem vucudu forma sokacak hem bana bir$eyler kazandiracak.Badminton olmasin misal :: ) ilginize tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir ara Enka / Yüzme İhtisas'ta yüzdüm falan, sonra Basketbol vs.

Ara verdim sonra, hatırlamıyorum neden, Sutopu yap dediler.
Yüzmem gayet başarılı olmasına rağmen, 3. mü 4. mü ne antremanda bıraktım.

Cidden zor bir spor :p

Vücut geliştir? Yaşında uygun bence başlamak için. İleride pişman olmazsın ama düzgün bir yere git, başında ne yaptığını bilen bir danışmanın olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu mantıkla gidenler yüzünden herkes vücut geliştirmeyi "kas yığını olmak" olarak görüyor :p

Ne alakası var ya? Gideceksin, bilinçli bir şekilde sporunu yapacaksın.

Mesela hangi bölgeni geliştirmek istiyorsun?

Kolların mı?

Başlarsın warm-up ile (bisiklet genelde) sonra biraz üst göğüs, hafif ağırlık ile sonra kollara geçersin, işte Triceps, Biceps, nereyi geliştirmek istiyorsan.

Bacakların mı?

Yine warm-up sonra, biraz üst göğüs, biraz kol, biraz mekik, arkasından başlarsın Calf ve/veya baldır egzersizlerine, cooldown ile bitirirsin.

Aynı şeyler göğüs / bel - karın için de geçerli. Önemli olan ne yaptığını bilmek.

Öyle abartıp, "hurra ben salona girer girmez, alayım halteri elime, yardırayım" muhabbeti yaparsan, bahsettiğin dengesiz kas yığınına dönersin.

Sonra kolların olur camış, bacakların kalır cılız :p
Sosyal ağlarda paylaş

Takım oyunu + Toplu spor + Dayanıklılık + Kondisyon = Rugby

Kesinlikle Türkiye'de yeni yeşeren, yurtdışında zaten milyonlarca izleyiciye sahip olan çok zevkli bir spor.

Türkiye'de 5 takım tarafından oynanıyor, gün geçtikçe yenileri kuruluyor. Ben Kadıköy Rugby Kulübü'nün oyuncusuyum, bizim kulüp dışında İstanbul Ottomans, Bakırköy Rugby Kulübü, Girne Pumas ve St. Benoit Rugby Kulübü tarafından oynanıyor.

Lig kuruluyor, yakında milli takımımız ve sponsor desteğimiz de olacak. Youtube dan rugby yazdığında zaten bir çok videosu mevcuttur ve izleyebilirsin. Seyir zevki açısından da en üst sporlardandır. Oynamak istersen bana özelden bir mesaj atman yeter, her türlü yardımı yapmaya hazırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sutopu oynadım yıllarca izmir takımı olduğu için istanbul takımları kadar kuvvetli değildik tabi ama çok zevk aldım ve bana çok şey kattığını düşünüyorum yüzme altyapın da varsa dene derim ama enkada yüzme ihtisasta galatasarayda başlamak gerçekten zor haklısın.Heybeliada kınalıada olabilir başlamak için ama 89 luymuşsun geç biraz...Ben eski bi sutopu oyuncusu olarak şimdi body building e başladım yeni hiç istemiyorum sevmiyorum çok boş geliyor ama başka çarem yok.Sutopu gibi bi spordan sonra dünyanın en sıkıcı şeyi ama başka bi spordan anlamam sutopuna da çok ara verdim ve artık o ağır antremanları kaldıramam zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...