Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Arkadaslar 89 dogumluyum,sigarayi biraktiktan sonra bi spora yonelmek istiyorum cocukken 7-8 ya$indayken yuzuyodum madalyalarim falan da var. Onerebileceginiz sporlar var mi ? Dovu$ sporlari olursa daha ii de olabilir(hem de$arj olmak maksadiyla) bo$ bo$ gitmek istemiyorum ama hem vucudu forma sokacak hem bana bir$eyler kazandiracak.Badminton olmasin misal :: ) ilginize tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sutopu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bi ara gittim abi yuzdurdu paso beni gotgobek bagladigim icin zor dedi,zor demesinin sebebi de $u onlar cocuklari benim yuzdugum ya$lardan alip yeti$tiriyor cocuk benden kafadan 3-4 ya$ kucuktu ama omuzlari benim 2 katim geni$liginde falandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kick-box yap çatır çutur giriş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bende bir ara Enka / Yüzme İhtisas'ta yüzdüm falan, sonra Basketbol vs. Ara verdim sonra, hatırlamıyorum neden, Sutopu yap dediler. Yüzmem gayet başarılı olmasına rağmen, 3. mü 4. mü ne antremanda bıraktım. Cidden zor bir spor :p Vücut geliştir? Yaşında uygun bence başlamak için. İleride pişman olmazsın ama düzgün bir yere git, başında ne yaptığını bilen bir danışmanın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Vucut geli$tirmeyi du$undum abi mantiklida geldi bi nebze ama ne kadar faydali olacaktir yani bole aptal kas yigin olmak istemem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yok zaten 2-3 senede vücudun şişer ancak o da ağırlık arttırırsan yoksa sadece şekil verir fitness-body building.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Zaten bu mantıkla gidenler yüzünden herkes vücut geliştirmeyi "kas yığını olmak" olarak görüyor :p Ne alakası var ya? Gideceksin, bilinçli bir şekilde sporunu yapacaksın. Mesela hangi bölgeni geliştirmek istiyorsun? Kolların mı? Başlarsın warm-up ile (bisiklet genelde) sonra biraz üst göğüs, hafif ağırlık ile sonra kollara geçersin, işte Triceps, Biceps, nereyi geliştirmek istiyorsan. Bacakların mı? Yine warm-up sonra, biraz üst göğüs, biraz kol, biraz mekik, arkasından başlarsın Calf ve/veya baldır egzersizlerine, cooldown ile bitirirsin. Aynı şeyler göğüs / bel - karın için de geçerli. Önemli olan ne yaptığını bilmek. Öyle abartıp, "hurra ben salona girer girmez, alayım halteri elime, yardırayım" muhabbeti yaparsan, bahsettiğin dengesiz kas yığınına dönersin. Sonra kolların olur camış, bacakların kalır cılız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Peki bu ya$ta kick box veya boks u tercih etsem cok dayak yermiyim yani hani takim icin degil de daha cok de$arj maksatli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yersin herhalde, sonuçta eninde sonunda o ringe çıkacaksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 taam da yani ne bilm ben de$arj olmak form tutmak icin geliorm hani doverim blkide cok vurmazlar heralde ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sadece sen deşarj için gitmiosun ki? :p karşındaki adam da aynı şeyi istiodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 agzimza vurcaklar anla$ildi abi :: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 dövüş sporlarını yerinde olsam düşünmem yani onlar için bir süre uğraşman lazım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ugra$irim abi yani istedigim bu saaten sonra hem form tutup cali$mak hem de olusra profesyonel olarak ta olabilir ilerde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Takım oyunu + Toplu spor + Dayanıklılık + Kondisyon = Rugby Kesinlikle Türkiye'de yeni yeşeren, yurtdışında zaten milyonlarca izleyiciye sahip olan çok zevkli bir spor. Türkiye'de 5 takım tarafından oynanıyor, gün geçtikçe yenileri kuruluyor. Ben Kadıköy Rugby Kulübü'nün oyuncusuyum, bizim kulüp dışında İstanbul Ottomans, Bakırköy Rugby Kulübü, Girne Pumas ve St. Benoit Rugby Kulübü tarafından oynanıyor. Lig kuruluyor, yakında milli takımımız ve sponsor desteğimiz de olacak. Youtube dan rugby yazdığında zaten bir çok videosu mevcuttur ve izleyebilirsin. Seyir zevki açısından da en üst sporlardandır. Oynamak istersen bana özelden bir mesaj atman yeter, her türlü yardımı yapmaya hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Boy? Kilo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 valla tahminen boy 1.80 civari kilo 85 civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Body building için ideal. Yaş gençmiş aslında. Basketbol, atletizm yapabilirdin ufaktan başlasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 body build degil de abi bole performans gosterebilecegim sporlar ariyorum mesela amerikan futbolu icin gorusuyorum,rugby belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben sutopu oynadım yıllarca izmir takımı olduğu için istanbul takımları kadar kuvvetli değildik tabi ama çok zevk aldım ve bana çok şey kattığını düşünüyorum yüzme altyapın da varsa dene derim ama enkada yüzme ihtisasta galatasarayda başlamak gerçekten zor haklısın.Heybeliada kınalıada olabilir başlamak için ama 89 luymuşsun geç biraz...Ben eski bi sutopu oyuncusu olarak şimdi body building e başladım yeni hiç istemiyorum sevmiyorum çok boş geliyor ama başka çarem yok.Sutopu gibi bi spordan sonra dünyanın en sıkıcı şeyi ama başka bi spordan anlamam sutopuna da çok ara verdim ve artık o ağır antremanları kaldıramam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Valeron Amerikan futbolu için nereyle görüşüyorsun merak ettimde bende ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yildiz Teknigin takimiyla goru$tum BonePART var buradan birde Ba$ka birisiyle goru$tum pazar idmanlarina gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Eee nasıl gidiyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar