Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 SL darbe yapmaya devam ettikçe fiyatlar yüksek kalacaktır maalesef. Savaş yüzünden fiyatlar fırlıyor. Halbuki huzur ve barış içinde TB'nin hükümdarlığı altında sosaria gayet güzel yönetilmiştir bugüne dek.. paris sen de mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sne konuşma daha charın factionda degil =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 senin haberin yok olm, kaç tane şehir çaldım sayamadım bile bugüne kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ahahha millet valal SL stone yerini sormaya basladi. durum vahim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Alchemist karakterimi kasabilmek için, delilercesine para verdim reg'lere, içim yandı yemin ediyorum. O nedenle, fiyatları bu kadar fahiş hale getirmiş olan Britain'in şu anki sahiplerine karşı savaşanlara, her türlü keg'i maliyetine yapıp vereceğim efendim. Ayrıyeten en yakın zamanda PvP karakteri açıp, savaşa bizzat katılmayı da düşünüyorum. Ayıp ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 fiyatlari indirecez ilk firsatta:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 baştan çıkarmıcaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 evet artık çok geç, gerçek yüzünü herkes gördü TBnin ayrıca indiremezsiniz fiyatları, şehirler bizim biz indircez =P asteroth hemen aç gel, kaydını yapalım zırhını silahını verelim başla göreve hazır hissettiğinde kendini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 halk ayaklanmasi diye buna deniyor. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 16:35 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bende sl ye giricem.ara sırada giriyoruz bari action yapiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 asteroth gelirsen seni bizim guilde bekliyorum dinleme bu samuray nublarını sdf diablo seni de bekleriz oyun içi nikin neydi [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 17:34 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Getirmeyin beni oraya... Gelirsem Şehrazad'ı bile 1cipi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 SOK HABER!! Brit'de fiyatlar normale dondu!!! Britain'in finans bakani Lord Quintilis, vatandasa kendilerini destekledikleri icin istediklerini verdi ve fiyatlari yari yariya indirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ŞOK ŞOK ŞOK Merkez bankerı faiz indirimi yaptı gerisi sayfa 3. 5inci paragrafın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Son DAKİKA! SL BRITAIN'A ÖZGÜRLÜK(!) GETİRECEKMİŞ! Güzelim sosaria topraklarımız artık karanlık güçlerin ve emellerin esiri haline geldi. TB yönetiminin adil kararlarına saygı duymayan SL Ninca Topluluğu, ortalığı kan gölüne çevirdi. Basın toplantısında yardımcısı Ukon Chaney ile ekran karşısına geçen George Nefr, "Valla Billa Özgürlük için" açıklamasını yaparken ne kadar inandırıcı göründü bilemem ama TB'ın gözü yaşlı halka ilaç ve gıda yardımı yaptığı görüldü. ASIL AMAÇ SOSARIA PETROLLERİ Mİ? (Güneri Sigiloğlu) Sigillerine kurban olduğum sosaria toprakları, Tokuna Adalarından gelen bu eşkiyalar tarafından işgal edildi de neden edildi? Boşa bir Özgürlük amacı mı? Zaten özgür olanı nasıl özgürleştireceksin? Zengin petrol rezervlerini ele geçirmek için tabi ki... EVİNE DÖN YANKİ! TB MİLLİ SEFERBERLİK İLAN ETTİ! Savaş zorunda olmadıkça bir cinayettir. Maalesef bunu anlamayan SL fekşını (fakşın fukşun) ekşın yaratarak TB'a maddi külfet sağladıgından TB britte milli seferberlik ilan etti. Vergi oranlarını tabiri caizse kanırtan TB, savaşa dur diyor, SL anlamıyor, analar ağlıyor, çocuklar yetim... Kaynak: Redorn Haber Ajansı (RHA) [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 11:10 tarihinde, Quivalen-soth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 eheheh o değil lord qui fiyatlar yarıya düştü diyorda zaten britteki fiyatlar eskisinin dört katı. yani diosunuzki dört katından iki katına indirdik. incitmeden seveceğiz bundan sonra... Bu zulümden kurtuluş için tek yol SL'dir! Yardımlarınızı sizin için çarpışan Samuraylardan esirgemeyin (arty falan verin lan ukonla kariyada varda bana bi tane düşmedi)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 fiyatlar normal su anda girip bi daha kontrol ettim oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar