Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enflasyon

paristr

Öne çıkan mesajlar

Alchemist karakterimi kasabilmek için, delilercesine para verdim reg'lere, içim yandı yemin ediyorum.

O nedenle, fiyatları bu kadar fahiş hale getirmiş olan Britain'in şu anki sahiplerine karşı savaşanlara, her türlü keg'i maliyetine yapıp vereceğim efendim. Ayrıyeten en yakın zamanda PvP karakteri açıp, savaşa bizzat katılmayı da düşünüyorum.

Ayıp ulan.
Sosyal ağlarda paylaş

evet artık çok geç, gerçek yüzünü herkes gördü TBnin

ayrıca indiremezsiniz fiyatları, şehirler bizim biz indircez =P

asteroth hemen aç gel, kaydını yapalım zırhını silahını verelim başla göreve hazır hissettiğinde kendini hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Son DAKİKA!

SL BRITAIN'A ÖZGÜRLÜK(!) GETİRECEKMİŞ!

Güzelim sosaria topraklarımız artık karanlık güçlerin ve emellerin esiri haline geldi. TB yönetiminin adil kararlarına saygı duymayan SL Ninca Topluluğu, ortalığı kan gölüne çevirdi. Basın toplantısında yardımcısı Ukon Chaney ile ekran karşısına geçen George Nefr, "Valla Billa Özgürlük için" açıklamasını yaparken ne kadar inandırıcı göründü bilemem ama TB'ın gözü yaşlı halka ilaç ve gıda yardımı yaptığı görüldü.

ASIL AMAÇ SOSARIA PETROLLERİ Mİ? (Güneri Sigiloğlu)

Sigillerine kurban olduğum sosaria toprakları, Tokuna Adalarından gelen bu eşkiyalar tarafından işgal edildi de neden edildi? Boşa bir Özgürlük amacı mı? Zaten özgür olanı nasıl özgürleştireceksin? Zengin petrol rezervlerini ele geçirmek için tabi ki... EVİNE DÖN YANKİ!

TB MİLLİ SEFERBERLİK İLAN ETTİ!

Savaş zorunda olmadıkça bir cinayettir. Maalesef bunu anlamayan SL fekşını (fakşın fukşun) ekşın yaratarak TB'a maddi külfet sağladıgından TB britte milli seferberlik ilan etti. Vergi oranlarını tabiri caizse kanırtan TB, savaşa dur diyor, SL anlamıyor, analar ağlıyor, çocuklar yetim...

Kaynak: Redorn Haber Ajansı (RHA)

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 11:10 tarihinde, Quivalen-soth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh o değil lord qui fiyatlar yarıya düştü diyorda zaten britteki fiyatlar eskisinin dört katı. yani diosunuzki dört katından iki katına indirdik. incitmeden seveceğiz bundan sonra...

Bu zulümden kurtuluş için tek yol SL'dir! Yardımlarınızı sizin için çarpışan Samuraylardan esirgemeyin (arty falan verin lan ukonla kariyada varda bana bi tane düşmedi)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...